öyle cnm dua etmekten başka elden gelen bşy yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun.Cnm benim malesef takdir Allah'ın burda hepimiz zor günler geçirdik atlatması zor oluyor ama hiçbir zaman unutulmuyor bazı gerçekler..umarım seninde bebeğinde sağlıkla dünyaya gelir çok insan var down sendromlu denilipde sağlıkla dünyaya gelen bebek o yüzden Allah'a sığınıp bol bol dua etmekten başka çaremiz yok
Allah yardımcısı olsun dayanma gücüsü versinKizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Belki onu zor bir karar vermekten kurtardi ama çok zor bir sinav dayanmasi güç Rabbim sabrini da versin inşallah
bogazimin dugumlendigi sozlerin bittiği yerdeyim..Allah yar ve yardimcisi olsun..
Amin insallahhAllah yardımcısı olsun dayanma gücüsü versin
off canım yaa çok kötü oldum diyecek söz bulamıyorum dondum resmen Allah yardımcısı olsun Rabbim sabırlar versin luck ye ve aillesine...Kizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Belki onu zor bir karar vermekten kurtardi ama çok zor bir sinav dayanmasi güç Rabbim sabrini da versin inşallah
bogazimin dugumlendigi sozlerin bittiği yerdeyim..Allah yar ve yardimcisi olsun..
Değer yükselmiş görünüyor acaba geç döllenme olmuş olabilirmi.normalde betoda 2 ve üstüne pozitif deniyor bide normal test yapsaydın keşkekızlar benim sonuçlarım çıkmış netten baktım şimdi sizi merakta bırakmamak için yazıyorum beta hcg 6.95 olmuş prolaktin hormonum biraz yüsek değer aralığı 5.18 - 26.53 bu benim değer 27.48 ......tsh normal...fsh normal...serbest t3 normal...yorumlarınızı bekliyorum...pazartesi dr. göstericem kısmetse...
Canim bence güzel bir gelişme hadi hayirlisi olsun bakalim değişik değişik olaylar yasiyoruz yasarken öğreniyoruz bakalim senin olayin bize neler gösterecekkızlar benim sonuçlarım çıkmış netten baktım şimdi sizi merakta bırakmamak için yazıyorum beta hcg 6.95 olmuş prolaktin hormonum biraz yüsek değer aralığı 5.18 - 26.53 bu benim değer 27.48 ......tsh normal...fsh normal...serbest t3 normal...yorumlarınızı bekliyorum...pazartesi dr. göstericem kısmetse...
Allah sabır versin canım, rabbim yardımcısı olsun....Kizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Tunaydin canim.. Aklim lucky de inşallah cabuk düzelir bir an evvel atlatir yasadiklarini.. Tekrar basa dönmek çok zor ikinci defa hayal kirikligi zor atlatiliyor. Ben cabuk atlattim çünkü geride bir evladim var diye ama lucky nasil atlatir Rabbim yardim etsinTünaydın hanımlar
İnsallah öyle olur canim. Ama bende korkmaya basladim.. Allahim yardim etsin hepimizeGÜNAYDIN KIZLAR İNŞ GÜZEL BİR GUN OLUR ...
ahhh cnm o korku hep içimde kıpırdamıyo korkuyorumİnsallah öyle olur canim. Ama bende korkmaya basladim.. Allahim yardim etsin hepimize
Gönül rahatligiyla hamileyim bile diyemiyorum..ahhh cnm o korku hep içimde kıpırdamıyo korkuyorum
yaaaaaaa bende dr gitmek istiyorum acaba bende pazartesi saglık ocagınamı gitsemmi yaaa çok korkuyorummmmmm hiç hissetmedim bebegımı 3 gundurGönül rahatligiyla hamileyim bile diyemiyorum..of ya p.tesi doktora mi gitsem
Aynen cnm akşamdan beri benimde aklımdan hiç çıkmıyor allahım sabır versin.naptı nasıl oldu çok merak ediyorumTunaydin canim.. Aklim lucky de inşallah cabuk düzelir bir an evvel atlatir yasadiklarini.. Tekrar basa dönmek çok zor ikinci defa hayal kirikligi zor atlatiliyor. Ben cabuk atlattim çünkü geride bir evladim var diye ama lucky nasil atlatir Rabbim yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?