bebeğimi beklerken......

offf çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah ona ve eşine sabır versin .
ne yazıcagımı gercekten bılemıyorum kala kaldım öyle

Çok OTE="ayse-gul, post: 38153744, member: 568265"]Kizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Belki onu zor bir karar vermekten kurtardi ama çok zor bir sinav dayanmasi güç Rabbim sabrini da versin inşallah
bogazimin dugumlendigi sozlerin bittiği yerdeyim..Allah yar ve yardimcisi olsun..[/QUOTE]
Cok uzuldum
Rabbim sabır versin
diyecek söz yok offf

öyle cnm dua etmekten başka elden gelen bşy yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun.

Allah yardımcısı olsun dayanma gücüsü versin

off canım yaa çok kötü oldum diyecek söz bulamıyorum dondum resmen Allah yardımcısı olsun Rabbim sabırlar versin luck ye ve aillesine...

kızlar benim sonuçlarım çıkmış netten baktım şimdi sizi merakta bırakmamak için yazıyorum beta hcg 6.95 olmuş prolaktin hormonum biraz yüsek değer aralığı 5.18 - 26.53 bu benim değer 27.48 ......tsh normal...fsh normal...serbest t3 normal...yorumlarınızı bekliyorum...pazartesi dr. göstericem kısmetse...

Değer yükselmiş görünüyor acaba geç döllenme olmuş olabilirmi.normalde betoda 2 ve üstüne pozitif deniyor bide normal test yapsaydın keşke

Canim bence güzel bir gelişme hadi hayirlisi olsun bakalim değişik değişik olaylar yasiyoruz yasarken öğreniyoruz bakalim senin olayin bize neler gösterecek
Hayirlisi olsun bakalim

Allah sabır versin canım, rabbim yardımcısı olsun....

Tünaydın hanımlar
Tunaydin canim.. Aklim lucky de inşallah cabuk düzelir bir an evvel atlatir yasadiklarini.. Tekrar basa dönmek çok zor ikinci defa hayal kirikligi zor atlatiliyor. Ben cabuk atlattim çünkü geride bir evladim var diye ama lucky nasil atlatir Rabbim yardim etsin

[OUOTE="egeninannesi, postkCok uzuldum
Rabbim sabır versin
diyecek söz yok offf[/QUOTE]
aminn inaallah cok zor gercekten..

Gönül rahatligiyla hamileyim bile diyemiyorum.. of ya p.tesi doktora mi gitsem
yaaaaaaa bende dr gitmek istiyorum acaba bende pazartesi saglık ocagınamı gitsemmi yaaa çok korkuyorummmmmm hiç hissetmedim bebegımı 3 gundur

O korkular malesef hiç bir zaman bitmeyecek taki kucağımıza alana denk..dün akşam evde misafir vardı kv nin komşusu konu açıldı önceki hamileliğimden anlatırken başladım yine ağlamaya hala daha bana bu kadar yapma kucağına almadın diyorlar nasıl sinirleniyorum yaşamayan anlamıyor işte boş geliyor herkeze kimse sormuyor ama psikolojin nasıl toparlanabildinmi diye tek dedikleri ne var herkezin başına geliyor..kolay sanıyorlar bak hamileliğimizin tadını çıkartamıyoruz doğru düzgün heyecanını yaşayamıyoruz acaba her an bişey oldumu olurmu korkusuyla ama insanlara göre ne varki boş geliyor

Aynen cnm akşamdan beri benimde aklımdan hiç çıkmıyor allahım sabır versin.naptı nasıl oldu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…