Saglik olsun cnm.="eklem, post: 38171571, member: 517692"]hayırlı akşamlar hanımlar benim bu sabah kanam başladı regl oldum sanırım kimyasal oldu...dün gece çok dua ettim sağlıksızsa şimdiden fazla büyümesin diye demek ki böylesi daha hayırlıymış...
hayırlısı olsun canım..inşallah senin için en hayırlı zamanda gelir miniğin...hayırlı akşamlar hanımlar benim bu sabah kanam başladı regl oldum sanırım kimyasal oldu...dün gece çok dua ettim sağlıksızsa şimdiden fazla büyümesin diye demek ki böylesi daha hayırlıymış...
sağol canım..amin inşallah.hayırlısı olsun canım..inşallah senin için en hayırlı zamanda gelir miniğin...
Hayırlısı olsun cnm demek böyle olması gerekiyormuş inş önümüzdeki ayahayırlı akşamlar hanımlar benim bu sabah kanam başladı regl oldum sanırım kimyasal oldu...dün gece çok dua ettim sağlıksızsa şimdiden fazla büyümesin diye demek ki böylesi daha hayırlıymış...
Günaydın hoşgeldin aramıza Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...ikinci hamileliklerde daha erken hissedilir derler ama herkezde bir olmaz tabi.tam anlamıyla Dr lar 23 ve 24 haftadan sonra net hissedersiniz demişti banagünaydın kızlar bende 2. ye hamileim 3buçuk yaşında oğlum var bebeğimi hala hissetmedim sizde durumlar nasıl
amin canm heppimiz inşallah sen kaçıncı haftada hissettinGünaydın hoşgeldin aramıza Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...ikinci hamileliklerde daha erken hissedilir derler ama herkezde bir olmaz tabi.tam anlamıyla Dr lar 23 ve 24 haftadan sonra net hissedersiniz demişti bana
Cnm ben 20 haftadan önce 3.5 günde bi ara ara hissediyordum.şimdi ise ?20. Haftadan itibaren hissediyorum Allah'a şükürler olsun..ama bide şöyle bi durum var zayıf olanlar daha çabuk hissedermiş ben 46 ile hamile kaldım gerçi şuan 55 oldum ama yağ oranım çok fazla değilamin canm heppimiz inşallah sen kaçıncı haftada hissettin
anladım canm ama tedirginim işte doktora çok gittim ultrasonda hiç hareket ettiğini görmrdik hep duruyo sanki kalbi atıyo diyo doktor cinsiyetide öğrenemedik 2 gün önce ebe ya dedim nst de dinleyelim dedi bişey duyamadı küçük olduğu için olabilir dedi kontrole var daka 20 sinde ama yarın gitmeyi düşünüyorum doktorumuda değiştirecem ilk hamilelikte 4. ayda çok net hissediyordumCnm ben 20 haftadan önce 3.5 günde bi ara ara hissediyordum.şimdi ise ?20. Haftadan itibaren hissediyorum Allah'a şükürler olsun..ama bide şöyle bi durum var zayıf olanlar daha çabuk hissedermiş ben 46 ile hamile kaldım gerçi şuan 55 oldum ama yağ oranım çok fazla değil
Kalbi atıyorsa endişelenme cnm demek herşey yolunda belkide biraz keyfine düşkün bizim ufaklık..benimkisinde öyle hareketlerini evet hissediyordum ama ne zaman Dr gitsem hep aynı pozisyonda poposu dönük yatıyor yüzünü görmek nasip olmadı bir türlü.detaylı usg de zorla döndürdük onda da yüzünü kapattı sıpa gizliyor kendisini süpriz yapacak heralde:) bu arada hangi Dr gidiyorsunanladım canm ama tedirginim işte doktora çok gittim ultrasonda hiç hareket ettiğini görmrdik hep duruyo sanki kalbi atıyo diyo doktor cinsiyetide öğrenemedik 2 gün önce ebe ya dedim nst de dinleyelim dedi bişey duyamadı küçük olduğu için olabilir dedi kontrole var daka 20 sinde ama yarın gitmeyi düşünüyorum doktorumuda değiştirecem ilk hamilelikte 4. ayda çok net hissediyordum
Kalbi atıyorsa endişelenme cnm demek herşey yolunda belkide biraz keyfine düşkün bizim ufaklık..benimkisinde öyle hareketlerini evet hissediyordum ama ne zaman Dr gitsem hep aynı pozisyonda poposu dönük yatıyor yüzünü görmek nasip olmadı bir türlü.detaylı usg de zorla döndürdük onda da yüzünü kapattı sıpa gizliyor kendisini süpriz yapacak heralde:) bu arada hangi Dr gidiyorsun
İçini ferah tut cnm hayırlısıyla herşey yolunda inştünaydın kızlareklem cnm umtsuzluk yok önümüzdeki aylara inş cnm sökülmene sevındım demekkı kımsasaldı vardır bundada bir hayır cnm . bugun gec kahvaltı yaptık anca girebildim nete peridrol84 nasılsın tatlım ohh arkadaslarıda toplucaksın eglenmene bak cnm ayse-gul ortalıkta yok bugun kızlar yarın sağlıkocagına gitmeyi düşünüyorum kalp atıoşını dinlemek için çünkü çok korkuyorum evt kıpırdamalar var ama anlayamıyorum ben bebegımın erken bi gideyım bakalım en azından saglık ocagına inş dinletirler saglıkocagında rica edicem bakalım
tünaydın kızlareklem cnm umtsuzluk yok önümüzdeki aylara inş cnm sökülmene sevındım demekkı kımsasaldı vardır bundada bir hayır cnm . bugun gec kahvaltı yaptık anca girebildim nete peridrol84 nasılsın tatlım ohh arkadaslarıda toplucaksın eglenmene bak cnm ayse-gul ortalıkta yok bugun kızlar yarın sağlıkocagına gitmeyi düşünüyorum kalp atıoşını dinlemek için çünkü çok korkuyorum evt kıpırdamalar var ama anlayamıyorum ben bebegımın erken bi gideyım bakalım en azından saglık ocagına inş dinletirler saglıkocagında rica edicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?