bebeğimi beklerken......

Gunaydin kizlar...
Lucky inşallah iyisindir canim iyilik beklemek biraz zor ama inşallah umutlarini tuketmemissindir..
Eklem yeni ayda yeni umutlarla arzuna kavusman umidiyle

Ahh asim bende senin gibiyim endişe ile geçiyor.. C.tesi doktora gitmeyi düşünüyorum esimle ama sabredebilecek miyim hemen gitmekte istiyorum ama korkuyorum..
Bu arada da evde boya badana yaptirdik ben annemde kaldım bu hafta evle ilgili isler var salonumu degisiyorum yeni eşyalar falan kosturmacam var aklim karisti iyice kendimi düşünüyorum bi yandan ev....hevesim kursagimda kalir diye üzülüyorum

İs basa düştü desene canim.. İnşallah güzel vakit gecirmissindir..
Benim Esim c.tesi pazar calismiyor bu hafta evle ilgilendi. Çok is actim basina kis günü boya badana..

@günaydın hanımlar dün @luckystar_34 msj attımıstım iyimiş kızlar sizlere çok selamı var operasyonu iyi geçmiş kanması yokmus ayse-gul cnm bende korkuyorum bugun saglıkocagına gıdıcektım ama komsumun kuranı var gıdemem yarın gıderım belkı çok korkuyorum bende nasıl zor bır durum anlatamam rabbim yardımcımız olsun benımde persembe randevum bakalım kendını fazla yorma ayse-gul D demeter10 evt cnm saglık ocaklarında kalp atısnı dınletıyorlar 18 haftadan itibaren

kızlar günaydınlar hepinize cumartesi alındı bebeğim yaşanılan herşeyden belkide ders çıkarmak gerekir bazen bazı şeyleri çok kafaya takmamak daha hayırlı galiba rabbim insanı en çok istediğiyle sınarmış çok doğru içinizi ferah tutun herşeyin hepiniz için güzel olmasını dilerim sonuna kadar bizler elimizden geleni yapıyoruz son söz Allahın taktir Allah'ın herşeyde bir hayır gizliymiş bizler göremiyoruz ama buna inanıyoruz çok fazla söylenecek bişey de yok çok yorum yapıp kalbimi bozmak istemiyorum bebek genetiğe gönderildi sonuçlar çıkınca sizinle paylaşırım bi süre aranızda olamayabilirim kafamı toplamaya ihtiyacım var Allahım bizleri bütün kötülüklerden sıkıntılardan vesveselerden korusun..Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar.Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere..

allaha emanet ol arkadasım

kızlar yüregim agzıma geldı sabah komsum geldı karnın nekadarşişmiş dedi bende dedim hissedemiyorum dedım ozamn saglıkocagına gıt dedı neyse düştüm yola gittim yoldan eşimi aradım ben saglıkocagına gıdıyorum dedı esim bende geliyorum dedı geldı hemen hemsıre bakamam dedi sadece kontrollerde bakabılırım dedı neyse yalvardım kadına buseferlık bakalım dedi yattım alamadık kalp atısnı 5 dk sonra hemsıre panıkle baska hemsıreyı çagırdı neyse gelen hemsıre kalp atısnı buldu bebegım sol tarafa saklanmıs yukarıda oyuzden dedı dedım hıssedemıyorum ilk gebelıklerde gec hıssedilir ve kılolu oldugun için dedi hisedemzssın sımdılık ama arkadaslar oan ben öldüm sanki öbür tarafa gittim geldim yani allahtan eşim yanımdaydıda çok destek oldu aglamamak için kendimi zor tuttum velhasıl duyduk bebegım kalp atıslarını allahım yardım etsin bizlere çok vesveleli olmak istemıyorum artık nasıl yapıcam bılmıyorum aklım çıktı yerinden allah yar ve ayardımcımız olsun

Selam kızlar Öncelikle allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
İsteyen arkadaşlarada tez zamanda nasip etsin.. Bebegi kaybeden annelere sabırlar diliyorum herşeyin hayırlısı başka diyecek bir sözüm yok bunun için çünkü baya kötü bir olay Allah kimsenin Başına vermesin..

Sat:02.11.2014
1 Aralıkta idrar testimin pozitif sonucu ile kan verdşm değer 60.73 çıktı.
3 Aralıkta hafif pembe ve kahve lekeler gelince acile koştuk ultrasonda kan, kist vs görmedi kese zaten hemen belli olmaz dedi kan testim 244.02 çıktı. doktor progestan ve folik aasit yazdı yat dinlen perşembe göreyim seni dedi.
şimdi perşembeyi Dört Gözle bekliyoruz eşimle inşallah kesemizi görürüz..
Lekelerim o gün 3 4 damla bişi geldi sonra kesildi allahıma şükürler olsun bir dahada gelmedi..
Sizce Kesemiz Gözükür mü ?

Herkeze hayırlı ve Sağlıklı günler diliyorum...

Canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni

Insan hemen nasıl panik olup saniyede aklından neler geçiyor demi..Allah nasip ederse bebeklerimiz dünya ya gelicekde bizim psikoloji ne durumda olacak bilmiyorum.hep bi kardeşi olsun istemişimdir bebeğimin ama bu stresle nasıl olur bilemem takdir Allah'ın yinede..bu arada çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına

Hoş geldin cnm Allah tamamına erdirir inş..lekelenme belkide yerleşmeyle alakalıdır..

Hoş geldin cnm Allah tamamına erdirir inş..lekelenme belkide yerleşmeyle alakalıdır..
bende ondan süphelendim bir dahada gelmedi şükürler olsun ama doktor tedbir amaçlı kullandı ilacı ve yat dedi..Perşembe kese gözükür mü Siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)

İs basa düştü desene canim.. İnşallah güzel vakit gecirmissindir..
Benim Esim c.tesi pazar calismiyor bu hafta evle ilgilendi. Çok is actim basina kis günü boya badana..
Evet cnm iş başa düştü..ama zevkle hazırlanıyorsun tabiki sevdiklerin yanında olunca..şuan hala arkadaşlar burda onları yolcu edicem birazdan sonra diğer parti arkadaşlara hazırlanıcam bi postada bu akşam geliyor:)bu arada evi tadilata sokmuşsun dikkat et cnm kendini yorma

bende ondan süphelendim bir dahada gelmedi şükürler olsun ama doktor tedbir amaçlı kullandı ilacı ve yat dedi..Perşembe kese gözükür mü Siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)
Vajinal muayenede 6 haftada görünüyor ama göbekten usg de 7 görünür cnm bi hafta fark edebiliyormuş

pericim anlatam oan nasıl biandı varya offf çok zordu

Bellide olmaz cnm belkide görünebilir ama görünmezseniz telaş etme hemen 7 haftayada bulabilir
Tamam canım desene boşuna heyecan uykusuz kalıyorum geceleri
doktor niye bakalım dedi ben anlamadım..
kan testi için mi yine of ya bıktım kollarımı deldirmekten damar bulamıyorlar iki koluma giriyor yetmiyor el üstünden alıyoer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…