Gunaydin Rabbim hayirlisini versin hakkında.. İnşallah yolundadır herşeygünaydın kızlar dün korkularımı yazdım bugün doktora gidiyorum inşallahherşey yolundadır
İs basa düştü desene canim.. İnşallah güzel vakit gecirmissindir..Âsim ayşegül eklem nerelerdesinizzz hafta sonu beyler yanınızda tabi girmediniz:) bizimki çalışıyor malesef pazarları..akşamada misafirlerim var arkadaşlar gelicek yemeye kv deler il dışına çıktılar fırsattan istifade arkadaşları topluyorum bende miskin miskin yatıyorum yemekleri kim yapacaksa:)
allaha emanet ol arkadasımkızlar günaydınlar hepinize cumartesi alındı bebeğim yaşanılan herşeyden belkide ders çıkarmak gerekir bazen bazı şeyleri çok kafaya takmamak daha hayırlı galiba rabbim insanı en çok istediğiyle sınarmış çok doğru içinizi ferah tutun herşeyin hepiniz için güzel olmasını dilerim sonuna kadar bizler elimizden geleni yapıyoruz son söz Allahın taktir Allah'ın herşeyde bir hayır gizliymiş bizler göremiyoruz ama buna inanıyoruz çok fazla söylenecek bişey de yok çok yorum yapıp kalbimi bozmak istemiyorum bebek genetiğe gönderildi sonuçlar çıkınca sizinle paylaşırım bi süre aranızda olamayabilirim kafamı toplamaya ihtiyacım var Allahım bizleri bütün kötülüklerden sıkıntılardan vesveselerden korusun..Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar.Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere..
Canım kendine çok iyi bak öpüyorum senikızlar günaydınlar hepinize cumartesi alındı bebeğim yaşanılan herşeyden belkide ders çıkarmak gerekir bazen bazı şeyleri çok kafaya takmamak daha hayırlı galiba rabbim insanı en çok istediğiyle sınarmış çok doğru içinizi ferah tutun herşeyin hepiniz için güzel olmasını dilerim sonuna kadar bizler elimizden geleni yapıyoruz son söz Allahın taktir Allah'ın herşeyde bir hayır gizliymiş bizler göremiyoruz ama buna inanıyoruz çok fazla söylenecek bişey de yok çok yorum yapıp kalbimi bozmak istemiyorum bebek genetiğe gönderildi sonuçlar çıkınca sizinle paylaşırım bi süre aranızda olamayabilirim kafamı toplamaya ihtiyacım var Allahım bizleri bütün kötülüklerden sıkıntılardan vesveselerden korusun..Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar.Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere..
Insan hemen nasıl panik olup saniyede aklından neler geçiyor demi..Allah nasip ederse bebeklerimiz dünya ya gelicekde bizim psikoloji ne durumda olacak bilmiyorum.hep bi kardeşi olsun istemişimdir bebeğimin ama bu stresle nasıl olur bilemem takdir Allah'ın yinede..bu arada çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasınakızlar yüregim agzıma geldı sabah komsum geldı karnın nekadarşişmiş dedi bende dedim hissedemiyorum dedım ozamn saglıkocagına gıt dedı neyse düştüm yola gittim yoldan eşimi aradım ben saglıkocagına gıdıyorum dedı esim bende geliyorum dedı geldı hemen hemsıre bakamam dedi sadece kontrollerde bakabılırım dedı neyse yalvardım kadına buseferlık bakalım dedi yattım alamadık kalp atısnı 5 dk sonra hemsıre panıkle baska hemsıreyı çagırdı neyse gelen hemsıre kalp atısnı buldu bebegım sol tarafa saklanmıs yukarıda oyuzden dedı dedım hıssedemıyorum ilk gebelıklerde gec hıssedilir ve kılolu oldugun için dedi hisedemzssın sımdılık ama arkadaslar oan ben öldüm sanki öbür tarafa gittim geldim yani allahtan eşim yanımdaydıda çok destek oldu aglamamak için kendimi zor tuttum velhasıl duyduk bebegım kalp atıslarını allahım yardım etsin bizlere çok vesveleli olmak istemıyorum artık nasıl yapıcam bılmıyorum aklım çıktı yerinden allah yar ve ayardımcımız olsun
Hoş geldin cnm Allah tamamına erdirir inş..lekelenme belkide yerleşmeyle alakalıdır..Selam kızlar Öncelikle allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
İsteyen arkadaşlarada tez zamanda nasip etsin.. Bebegi kaybeden annelere sabırlar diliyorum herşeyin hayırlısı başka diyecek bir sözüm yok bunun için çünkü baya kötü bir olayAllah kimsenin Başına vermesin..
Sat:02.11.2014
1 Aralıkta idrar testimin pozitif sonucu ile kan verdşm değer 60.73 çıktı.
3 Aralıkta hafif pembe ve kahve lekeler gelince acile koştuk ultrasonda kan, kist vs görmedi kese zaten hemen belli olmaz dedi kan testim 244.02 çıktı. doktor progestan ve folik aasit yazdı yat dinlen perşembe göreyim seni dedi.
şimdi perşembeyi Dört Gözle bekliyoruz eşimle inşallah kesemizi görürüz..
Lekelerim o gün 3 4 damla bişi geldi sonra kesildi allahıma şükürler olsun bir dahada gelmedi..
Sizce Kesemiz Gözükür mü ?
Herkeze hayırlı ve Sağlıklı günler diliyorum...
bende ondan süphelendim bir dahada gelmedi şükürler olsun ama doktor tedbir amaçlı kullandı ilacı ve yat dedi..Perşembe kese gözükür mü Siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)Hoş geldin cnm Allah tamamına erdirir inş..lekelenme belkide yerleşmeyle alakalıdır..
Evet cnm iş başa düştü..ama zevkle hazırlanıyorsun tabiki sevdiklerin yanında olunca..şuan hala arkadaşlar burda onları yolcu edicem birazdan sonra diğer parti arkadaşlara hazırlanıcam bi postada bu akşam geliyor:)bu arada evi tadilata sokmuşsun dikkat et cnm kendini yormaİs basa düştü desene canim.. İnşallah güzel vakit gecirmissindir..
Benim Esim c.tesi pazar calismiyor bu hafta evle ilgilendi. Çok is actim basina kis günü boya badana..
Vajinal muayenede 6 haftada görünüyor ama göbekten usg de 7 görünür cnm bi hafta fark edebiliyormuşbende ondan süphelendim bir dahada gelmedi şükürler olsun ama doktor tedbir amaçlı kullandı ilacı ve yat dedi..Perşembe kese gözükür mü Siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)
Vajinal muayenede 6 haftada görünüyor ama göbekten usg de 7 görünür cnm bi hafta fark edebiliyormuş
pericim anlatam oan nasıl biandı varya offf çok zorduInsan hemen nasıl panik olup saniyede aklından neler geçiyor demi..Allah nasip ederse bebeklerimiz dünya ya gelicekde bizim psikoloji ne durumda olacak bilmiyorum.hep bi kardeşi olsun istemişimdir bebeğimin ama bu stresle nasıl olur bilemem takdir Allah'ın yinede..bu arada çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına
Bellide olmaz cnm belkide görünebilir ama görünmezseniz telaş etme hemen 7 haftayada bulabilirozaman benim doktora gittiğim zaman 5+4 oluyor Gözükmeyecekmi
off ya bende gözükür die heves etmiştim
Her Dr gitmemizde aynı stresi yaşıyoruz zaten hakkımızda hayırlısı artık cnmpericim anlatam oan nasıl biandı varya offf çok zordu
Tamam canım desene boşuna heyecan uykusuz kalıyorum geceleriBellide olmaz cnm belkide görünebilir ama görünmezseniz telaş etme hemen 7 haftayada bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?