bebeğimi beklerken......

Cnm benim o endişeler malesef kucağına alana dek devam edecek

Kızlar ipad imin şarjı bitiyor sonra bi ara fırsat bulursam gelirim yine malum misafirim var akşama yine

bende ondan süphelendim bir dahada gelmedi şükürler olsun ama doktor tedbir amaçlı kullandı ilacı ve yat dedi..Perşembe kese gözükür mü Siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)
meraba canm biz . haftada keseyi gördük kalp atışını duyduk değişebiliyo kimi 8. haftada sonra görüyo cihazlada alaklı biraz

merhaba arkadaşlar bende oğlumla uğraşıyom cumartesi röntgen çekildi çok şükür temiz çıktı yine hava verildi biraz daha rahatladı günlerdir uykusuzum dün biraz dinlendim o yüzden girmek istemedim oğlum bu gün daha iyi okula göderdim birazdan bakamya gidicem...sizleri korkularınız için şu an çok iyi anlıyorum ama o korkular doğduktan sonrada hiç bitmiyor özelliklede ateşli gecelerde yavrularımız Allaha emanet...

canım Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun söyliycewk söz bulamıyorum...
çok şükür canım benimde içim rahatladı...
canım kesenin karından usg ile gözükebilmesi için kan değerin 5000 lerde olması gerekiyor muhtemelen kanı tekrarlayacaktır dr.un...

kızlar az önce geldik eve doktora gitmiştim ayrıntıl ultrasondan bakıldı hissetmediğimi söyledim 19+3 teymişiz 2 hafta geri yani yeni yeni hissedeceksin dedi cinsiyet içinde daha önce kıza benziyo denildi ama bugün erkek dedi bi daha değişirmi bilmiyorum çok şükür iyi ama 2 haftayıda zamanla kapatırsak çok iyi olcak bakalım hayırlısı

keseyi göreyim de en azından onla avunurum bir sure hadi bakalım hakkımızda hayırlısı diyelim
HHayirlisi olsun canim hakkında.. Erkenden Dr.a gitmek stres yapıyor. Ben bu hamileligimde 7 haftada gittim gittiğimde hem keseyi hem bebeği hem kalp atislarini görmüş oldum. Daha erken gitseydim boşuna stres yasayacaktim aman bebek niye gözükmedi aman kalbi atacak mi zaten stres altindayim iki kere bebek kaybettim Bu defan az stres yasayim istiyorum
Aman canim rontgeni iyi cikmis bari ya zor gercekten bende bir iki sene once biraktim cok sukur hava makinelerini evde surekli hava verirdik makinesi vardi.. Rabbim yavrularimiza saglikli sihhatli uzun omur versin

pericim anlatam oan nasıl biandı varya offf çok zordu
Ayy canim yaa boşuna o kadar korku yasadin ahh canim yaaa üzüldüm Allahtan bebis iyiymis bari
Ah bende bir gitsem de saglikli güzel haberlerle donsem simdi korkular bende inşallah iyidir kiz her gün bu stres aman birşey oldu mu korkusu çokzor ya

Hadi gözün aydin.. İnşallah kucagina almak ta nasip olur. Geç döllenme mi oldu senin ki o yüzden geriden geliyor olabilir.. Hayirlisi olsun bebegin.. Bende 12 gün önce girmiştim Dr.a ama simdi bebek iyi mi kalbi atiyor mu diye düşünüp duruyorum..
H

hadi gözün aydın canım.

çok teşekkür ederim canım doğuma kadar nasıl sabredecez bilmiyorum evet canm geç dllenmeden dolayı geriden geliyoruz gelişimle alakalı değilmiş

semraannyardimcus8198922 .!.:
çok teşekkür ederim canım doğuma kadar nasıl sabredecez bilmiyorum evet canm geç dllenmeden dolayı geriden geliyoruz gelişimle alakalı değilmiş
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bol bol dua etmekten baske caremiz yok

Arkadaşlar günaydın, biz yine bulantı iğnemizi olduk, geldik.bir an önce zamanın ve zamanla birlikte bulantılarımın geçmesini bekliyorum..Allah yardımcımız olsun,miniklerimizi korusun...

seyma2009 .!.:
Arkadaşlar günaydın, biz yine bulantı iğnemizi olduk, geldik.bir an önce zamanın ve zamanla birlikte bulantılarımın geçmesini bekliyorum..Allah yardımcımız olsun,miniklerimizi korusun...
Gunaydin canim.. Allah yardimcin olsun bende dun gece cikardim pek birşey yiyemiyorum. Acikcasi hoşuma da gidiyor bebeğim kendini hatirlatiyor boyle olunca iyi olduğunu dusunuyorum. Bu sabah yine tosta talim

eklem nasil oldunuz canim son durum nedir çocuğun iyileşti mi.. Senin kanaman ne alemde canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…