ayy canım keşke benim de günde Bi iki kere olsaydı.ama her yediğini atmak,iştahsızlık,iğne yaptırınca bile yediğim şeyler mideme oturuyo, 3 4 saat geçene kadar atmasamda bulantım oluyo.Allah yardım etsin, bu süreci bir an önce atlatayım...Gunaydin canim.. Allah yardimcin olsun bende dun gece cikardim pek birşey yiyemiyorum. Acikcasi hoşuma da gidiyor bebeğim kendini hatirlatiyor boyle olunca iyi olduğunu dusunuyorum. Bu sabah yine tosta talim
stres yapma canım,değerindeki artışı gördün ya, geriside gelir inşallah...hayırlı olsun hamileliğin...
sağol canım daha iyiyiz dün okula başladı ama pek hali yok bu gün okulda doğum günü kutlaması yaptık yavrum çok mutlu oldu...eklem nasil oldunuz canim son durum nedir çocuğun iyileşti mi.. Senin kanaman ne alemde canim..
iyimi doğurmuşsun paşanı canım, daha nice hayırlı senelere inşallah...selam kızlar geç gelebildim oğluşumun doğum günüydü okulda kutladık koşuşturmam vardı giremedim o yüzden...yarın 14.30 da sonuçlarımı dr. göstercem bakalım ne diycek bana göre kimyasal da başka açıklaması yok tabi...
teşekkür ederim canım...İy
iyimi doğurmuşsun paşanı canım, daha nice hayırlı senelere inşallah...
eğer kimyasal geçirdiysen, kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınabilir diye biliyorum.
Rabbim uzun omur versin oğluna inşallah en kisa zamanda kardeşte versinselam kızlar geç gelebildim oğluşumun doğum günüydü okulda kutladık koşuşturmam vardı giremedim o yüzden...yarın 14.30 da sonuçlarımı dr. göstercem bakalım ne diycek bana göre kimyasal da başka açıklaması yok tabi...
Canim dun ki sok yüzünden herhalde boyle oldun. Ani şoklar yasayinca insan dayak yemiş gibi oluyor..kızlar nerdesınız yaww bugun böyle kollarımı kaldıramıyorum çok yorgun hissediyorum kendımı şimdi pazara gidicem ama nasıl alısveriş yapıcam bılmıyorum
ohh ne güzel yeni eşyalar yeni başlagıçlar demek benımde ihtyacım var değişliğe ama eşim le konusuyoruz koltuk takımlarını değiştirmek istiyorum inş kızım doğduktan sonra değiştiricem 2 yasına gırınce eskidi artık takımlarım ama ilk önce kızıma bir oda hazırlamayı düşünüyorum yaşına girince ilk etapta sadece beşik almayı düüşünüüyoruz hiç bir sey almadık daha bebgıme korkuyoruz acıkcası almaya 25 haftalık olana kadar bişey bakmıcam diye sartlandırdık kendımızı allahım nasıl bır psıkolojıyle yasıyoruz yaaa heycanımız hep yarım kaldı sadece arkadasım almıs patık ve ilk hamılelıgımden kalan eşime süprız için aldıgım patıklerımız var okadar nezaman baslasak bilmiyorum alısverıse rabbim saglıkla kucagıma almak nasip ederde başlasır alısverıse şu ayrıntılı usg bı atlatayım hayıorlısıyla ondan sonra yavas yavas bıseylere başlıcamCanim dun ki sok yüzünden herhalde boyle oldun. Ani şoklar yasayinca insan dayak yemiş gibi oluyor..
Bende kosturmaca devam ediyor. Ya evi bastan değiştirmek zormus bugün tül baktim akşama koltuklar geliyor dun yeni masam geldi evin havasi değişiyor içim acildi.. Yarin hali bakacagim bakalim hayirlisiyla..
Günaydın canım,bende her gün iğne ve meyve suyuyla yaşıyorum, senin bulantılarınmı var, ondan mı başka Bi şey yiyemiyorsun, ya iğne yaptığım zaman bile ayağa kalkınca midem kötü oluyor,yata yata ne yapıcam böyle yaaGünaydin kizlar... Ne haberler bakiim.. Ben sabah tost akşam simite talim
Evet canim midem bulaniyor koku hassasiyetim ve istahsizlik var cok. Aklima yemek geldikce midem kalkiyor ya bir ara daha yogundu bukadarina raziyim yineseyma2009 .!.:Günaydın canım,bende her gün iğne ve meyve suyuyla yaşıyorum, senin bulantılarınmı var, ondan mı başka Bi şey yiyemiyorsun, ya iğne yaptığım zaman bile ayağa kalkınca midem kötü oluyor,yata yata ne yapıcam böyle yaa
amin canım inşallah...Rabbim uzun omur versin oğluna inşallah en kisa zamanda kardeşte versin
Kimyasal gecirdin herhalde bakalim Dr ne diyecek. Hayirlisi inşallah bir daha ki ay guzel haberler gelir..
ne güzel canım değişiklik yapmak arada iyi gelir insana benimde 8 sene oldu dün bende çok istiyorum ama kredi bitmeden zor gibi...Hayirlisi inşallah asimcim alirsin artik yavaş yavaş bana şuan bebek esyasi almak hayal gibi geliyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Benimde eskimisti artik eşyalarim ee 8 sene oldu zaten salonumda oturduk sürekli ayri bir oturma odamiz yok oglumda saolsun heryerde bir iz biraktigi icin şart oldu değişiklik önce yatak odami yaptirdim sonra mutfagimda bir iki değişiklik simdi salonum inşallah agiz tadiyla kullanmak nasip olur
Seninde bebis azicik buyusun degisirsin inşallah değişiklik ferahlatiyor
canım niye iğne kullanıyosun pıhtılaşmamı var.Günaydın canım,bende her gün iğne ve meyve suyuyla yaşıyorum, senin bulantılarınmı var, ondan mı başka Bi şey yiyemiyorsun, ya iğne yaptığım zaman bile ayağa kalkınca midem kötü oluyor,yata yata ne yapıcam böyle yaa
canım dualarımız seninle yine güzel haberlerle geleceksin inşalla...ayse-gul ve seyma2009 mideniz bulanması cok güzel bence ben yasamayamadım isterdim midem bulansın ama olmadı benim yarın saat 9 da dr randevum var bizden dualarınızı eksik etmeyin kızımın güzel teyzeleri çok heycanlıyım rabbim korusun bizleri bugun ise günümüz var oraya gidicem aksama gelirim artık aksamda kaynanamlara gidicez bugun yoğun bi gün benim için inş biran önce sabah olur ve kızımı görürüm sağlıkla inş
Demek sana da igne şart oldu desene.. Hayirlisi olsun bakalim..selam kızlar ben geldim dr. baktı sonuçlara kimyasal dedi pıhtı testlerimi gösterdim iğne kullanman gerekiyor dedi iğnenein zararı yok dedi sonuçta 4 düşük yaşamışsın önlem amaçlı kullanabilirsin dedi bu kimyasalı sordum pıhtılaşmadanmıdır diye olabilir dedi kesin bilgi yok bunun için dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?