Aynen canim bende kredimin bitmesini bekledim kredim varken eve hiç birşey almadim dedim kredim.bitsin rahat rahat alirim hem simdi evdeyim de güzel oldu. allah sizlere de nasip etsinne güzel canım değişiklik yapmak arada iyi gelir insana ben8 sene oldu dün bende çok istiyorum ama kredi bitmeden zor gibi.
Ay canim guzel haberle gel inşallahasi_m post: 38235909 .!.:ayse-gul ve seyma2009 mideniz bulanması cok güzel bence ben yasamayamadım isterdim midem bulansın ama olmadı benim yarın saat 9 da dr randevum var bizden dualarınızı eksik etmeyin kızımın güzel teyzeleri çok heycanlıyım rabbim korusun bizleri bugun ise günümüz var oraya gidicem aksama gelirim artık aksamda kaynanamlara gidicez bugun yoğun bi gün benim için inş biran önce sabah olur ve kızımı görürüm sağlıkla inş
amin canım inşallah...
ne güzel canım değişiklik yapmak arada iyi gelir insana benimde 8 sene oldu dün bende çok istiyorum ama kredi bitmeden zor gibi...
canım niye iğne kullanıyosun pıhtılaşmamı var.
yok canım bulantı ve kusma için her gün iğne yaptırıyorum.
şimdiden ellerim ayaklarım titriyor düşündükçe zaman geçmiyor bence yarın git derim ben hem için rahatlar offf bu hafta hiç bitmek bilmedi inş güzel haberlerle dönmek nasip olurAy canim guzel haberle gel inşallah
Ya bende dayanamayacagim yarin gideyim diyorum Esim c.tesi birlikte gideriz demişti ama sabredemeyeceğim..
aynen öyle canım.Demek sana da igne şart oldu desene.. Hayirlisi olsun bakalim..
evet canım misler gibi oturursun şimdi ne güzel...bazen bakıyorum tülü değiştirsem halıya koltuğa uymaz koltuğu değiştirsem tüle halıya uymaz zaten konsol ve masa beni baydı iyice hepsi birden değişmesi gerek bunun içinde çok para gerek...sen ne kadara maal ettin canım bide hepsini yerlerştirince salonunun resmini koyarmısın böyle resimlere bakmak çok hoşuma gidiyor...Aynen canim bende kredimin bitmesini bekledim kredim varken eve hiç birşey almadim dedim kredim.bitsin rahat rahat alirim hem simdi evdeyim de güzel oldu. allah sizlere de nasip etsin
canım sen ilk 8 hafta nasıl durdun pardonda şimdi arada bir gün var dayanamıyorsun bekle cumartesiyi eşinle git işte ha bi gün önce ha bi gün sonra...bu arada nereye gideceksin dr.Ay canim guzel haberle gel inşallah
Ya bende dayanamayacagim yarin gideyim diyorum Esim c.tesi birlikte gideriz demişti ama sabredemeyeceğim..
günaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra
cnm benım bugun 19+3 olmam lazımdı ama usg ölçüsünde 19+1 ölçü veriyor acaba gelişmiyormu yaa kafama cok takıldı dra soramadım neden acaba bilgin varmı seninOhh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..
canım bebişlerimiz bir hafta ilerden veya geriden gidebilir, merak etmene gerek yok,doktor iyi dediyse iyidir kızın , artık rahatla biraz..cnm benım bugun 19+3 olmam lazımdı ama usg ölçüsünde 19+1 ölçü veriyor acaba gelişmiyormu yaa kafama cok takıldı dra soramadım neden acaba bilgin varmı senin
ahhhcanım bebişlerimiz bir hafta ilerden veya geriden gidebilir, merak etmene gerek yok,doktor iyi dediyse iyidir kızın , artık rahatla biraz..
Ohhh çok sevindim maşşallah cimcimemize..hayırlısıyla ayrıntıda temiz çıkacak inşgünaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra
Canım benim hep güzel hsberlerle gelelim inş çok sevindim senin kuzunada..sen ikiliyi ne zaman yaptırıyorsun cnmOhh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..
inş cnm tek korkum ayrıntılı usg daha rahatım ilk gunlere göre onuda atlatırsam benden iyisi yok sen nasılsın cnmOhhh çok sevindim maşşallah cimcimemize..hayırlısıyla ayrıntıda temiz çıkacak inş
Tatlım sorun değil o usg aletlerine göre fark ediyor.hatırlasana devlette benim nisa hafta geri çıkmıştıcnm benım bugun 19+3 olmam lazımdı ama usg ölçüsünde 19+1 ölçü veriyor acaba gelişmiyormu yaa kafama cok takıldı dra soramadım neden acaba bilgin varmı senin
Isı cnm ne olsun anneme geldim bende oturuyoruz öyle ana kızinş cnm tek korkum ayrıntılı usg daha rahatım ilk gunlere göre onuda atlatırsam benden iyisi yok sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?