bebeğimi beklerken......

ne güzel canım değişiklik yapmak arada iyi gelir insana ben8 sene oldu dün bende çok istiyorum ama kredi bitmeden zor gibi.
Aynen canim bende kredimin bitmesini bekledim kredim varken eve hiç birşey almadim dedim kredim.bitsin rahat rahat alirim hem simdi evdeyim de güzel oldu. allah sizlere de nasip etsin

Ay canim guzel haberle gel inşallah
Ya bende dayanamayacagim yarin gideyim diyorum Esim c.tesi birlikte gideriz demişti ama sabredemeyeceğim..

Ya bende dayanamayacagim yarin gideyim diyorum Esim c.tesi birlikte gideriz demişti ama sabredemeyeceğim..
şimdiden ellerim ayaklarım titriyor düşündükçe zaman geçmiyor bence yarın git derim ben hem için rahatlar offf bu hafta hiç bitmek bilmedi inş güzel haberlerle dönmek nasip olur

Demek sana da igne şart oldu desene.. Hayirlisi olsun bakalim..
aynen öyle canım.
Aynen canim bende kredimin bitmesini bekledim kredim varken eve hiç birşey almadim dedim kredim.bitsin rahat rahat alirim hem simdi evdeyim de güzel oldu. allah sizlere de nasip etsin
evet canım misler gibi oturursun şimdi ne güzel...bazen bakıyorum tülü değiştirsem halıya koltuğa uymaz koltuğu değiştirsem tüle halıya uymaz zaten konsol ve masa beni baydı iyice hepsi birden değişmesi gerek bunun içinde çok para gerek...sen ne kadara maal ettin canım bide hepsini yerlerştirince salonunun resmini koyarmısın böyle resimlere bakmak çok hoşuma gidiyor...
canım sen ilk 8 hafta nasıl durdun pardonda şimdi arada bir gün var dayanamıyorsun bekle cumartesiyi eşinle git işte ha bi gün önce ha bi gün sonra...bu arada nereye gideceksin dr.
canım Allah yardımcın olsun iğne kullancak kadar kötüsün demek...

günaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra

Ohh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..

günaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra

Ohh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..
cnm benım bugun 19+3 olmam lazımdı ama usg ölçüsünde 19+1 ölçü veriyor acaba gelişmiyormu yaa kafama cok takıldı dra soramadım neden acaba bilgin varmı senin

eşim bugun dr benişikayet etti çok evhamlı dıye dr kızdı biraz bana ondan sonra dr diyoki sen ölmeden benide öldürmeden seni bir doğurtsaydım dıyo allahın izni ile

cnm benım bugun 19+3 olmam lazımdı ama usg ölçüsünde 19+1 ölçü veriyor acaba gelişmiyormu yaa kafama cok takıldı dra soramadım neden acaba bilgin varmı senin
canım bebişlerimiz bir hafta ilerden veya geriden gidebilir, merak etmene gerek yok,doktor iyi dediyse iyidir kızın , artık rahatla biraz..

canım bebişlerimiz bir hafta ilerden veya geriden gidebilir, merak etmene gerek yok,doktor iyi dediyse iyidir kızın , artık rahatla biraz..
ahhh seyma2009 cnm rahat olamıyorsunki hep aklında oluyo gercekten en rahat aylar ilk haftalarmış bence ilk haftalar tutundumu diye korkuyorsun bu haftalardada nıye kıpırdamıyor dıye korkuyorsun yani kısacası annelik hep korku içinde olmakmış

Ohhh çok sevindim maşşallah cimcimemize..hayırlısıyla ayrıntıda temiz çıkacak inş

Canım benim hep güzel hsberlerle gelelim inş çok sevindim senin kuzunada..sen ikiliyi ne zaman yaptırıyorsun cnm

Tatlım sorun değil o usg aletlerine göre fark ediyor.hatırlasana devlette benim nisa hafta geri çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…