kafama takıldı aynı aletle ölçüyor drum nie 2 gun fark attı bilmiyorum saglıklı olsunda 2 3 gunun bişeyi olmaz diyorum artık dr da dedi zaten satla arada 3 4 gun var fark diyeTatlım sorun değil o usg aletlerine göre fark ediyor.hatırlasana devlette benim nisa hafta geri çıkmıştı
Evet cnm o sorun değil boşa stres yapmakafama takıldı aynı aletle ölçüyor drum nie 2 gun fark attı bilmiyorum saglıklı olsunda 2 3 gunun bişeyi olmaz diyorum artık dr da dedi zaten satla arada 3 4 gun var fark diye
Saol canim insallah hep boyle gider..ikili yaptirmayayim diyorum..Asim, Ayşegül iyi olmanıza sevindim kızlar , darısı başıma inşallah
Kizz ilahi iki günden ne olur.. Takma kafana canim..Canım benim hep güzel hsberlerle gelelim inş çok sevindim senin kuzunada..sen ikiliyi ne zaman yaptırıyorsun cnm
kafama takıldı aynı aletle ölçüyor drum nie 2 gun fark attı bilmiyorum saglıklı olsunda 2 3 gunun bişeyi olmaz diyorum artık dr da dedi zaten satla arada 3 4 gun var fark diye
merhaba canım hoş geldin...herkese merhaba
oh canım çok sevindim bi kontrolü de hayırlısıyla atlatmış bulunmaktayız...günaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra
senin de gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanızaOhh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..
bencede çok evhamlısın canım seni anlıyorum ama artık bebeğin için stresten uzak durmalısın...eşim bugun dr benişikayet etti çok evhamlı dıye dr kızdı biraz bana ondan sonra dr diyoki sen ölmeden benide öldürmeden seni bir doğurtsaydım dıyo allahın izni ile
canım ya ben de o dr.gördüm bi kere hastalarına ne güzel davranıyor du öyle beninde aklımdan geçti inan muayene ücretleride ne güzelmiş öyle hemen hamile olasım geldi vallaEklem atlas hastanesine gittim sibel hanim nurdagul sibel esti cok begendim memnun kaldim çok ilgilendi rahatlattı beni socak davrandi Allah nasip ederse ona devam edeceğim inşallah
Ve şuan kampanya var gebelerden fark almiyorlar 12 TL ve doğum.ucretleride çok ucuz.. Dr.u tavsiye ederim
canım ya ben de o dr.gördüm bi kere hastalarına ne güzel davranıyor du öyle beninde aklımdan geçti inan muayene ücretleride ne güzelmiş öyle hemen hamile olasım geldi valla
iyi aksamlar kızlar ev hanımlıgının en cok yemek yapma işini seviyorum yemeklerimi yaptım uzanıyorum nerdesiniz sizler
ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım varOhh ne güzel yaa ben yemek yapamiyorum annem yardim ediyor bana..mutfak kotu kokuyor
ayy evet ne güzel olur çok hevesslendim bak şimdiİnşallah canim sende en kisa zamanda hamile kalirsin beraber gideriz doktora
iyi akşamlar canım bende pazardan geldim şimdi...iyi aksamlar kızlar ev hanımlıgının en cok yemek yapma işini seviyorum yemeklerimi yaptım uzanıyorum nerdesiniz sizler
tatlım kebapta yemeyiver o zaman.ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım varsadece kırmızı et kötü kokuyor bana kebap felan onları yıyemıyorum
kız çocuğu da kırmızı etsen tiksinilirmiş, seni de ondan heralde:)ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım varsadece kırmızı et kötü kokuyor bana kebap felan onları yıyemıyorum
ben 12. Haftaya kadar gitmemeye çalışayım diyorum,yani on gün var.gitmişken cinsiyetide öğreniriz belki ama bulabtılarla başedemezsem gidebilirim.İnşallah canim. Senin kontrol ne zaman
Saol canim insallah hep boyle gider..ikili yaptirmayayim diyorum..
Kizz ilahi iki günden ne olur.. Takma kafana canim..
ahh cnm zaten yıyemıyorum kebepçının önünden gecerken bile bi hoş oluyorumiyi akşamlar canım bende pazardan geldim şimdi...
tatlım kebapta yemeyiver o zaman.
ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım varsadece kırmızı et kötü kokuyor bana kebap felan onları yıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?