bebeğimi beklerken......

Tatlım sorun değil o usg aletlerine göre fark ediyor.hatırlasana devlette benim nisa hafta geri çıkmıştı
kafama takıldı aynı aletle ölçüyor drum nie 2 gun fark attı bilmiyorum saglıklı olsunda 2 3 gunun bişeyi olmaz diyorum artık dr da dedi zaten satla arada 3 4 gun var fark diye

İnşallah canim. Senin kontrol ne zaman
Asim, Ayşegül iyi olmanıza sevindim kızlar , darısı başıma inşallah
Saol canim insallah hep boyle gider..ikili yaptirmayayim diyorum..
Canım benim hep güzel hsberlerle gelelim inş çok sevindim senin kuzunada..sen ikiliyi ne zaman yaptırıyorsun cnm
Kizz ilahi iki günden ne olur.. Takma kafana canim..
kafama takıldı aynı aletle ölçüyor drum nie 2 gun fark attı bilmiyorum saglıklı olsunda 2 3 gunun bişeyi olmaz diyorum artık dr da dedi zaten satla arada 3 4 gun var fark diye

merhaba canım hoş geldin...
günaydın kızlar dr geldim iyi çok süküe bebeğim haftaya ayrıntılı usg var onuda atlatırsak çok ama çok rahatlıcam darısı aysegul senın basına cnm gidicekmisin dra
oh canım çok sevindim bi kontrolü de hayırlısıyla atlatmış bulunmaktayız...
Ohh çok şükür canim benim.. Bende yeni geldim..benimde iyiymis çok şükür Dr.kapisinda kalp krizi geciriyordum.. Haftasiyla uyumlu hareketleri baslamis.. Çoksevindim Allah herkese nasip etsin..
senin de gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza
eşim bugun dr benişikayet etti çok evhamlı dıye dr kızdı biraz bana ondan sonra dr diyoki sen ölmeden benide öldürmeden seni bir doğurtsaydım dıyo allahın izni ile
bencede çok evhamlısın canım seni anlıyorum ama artık bebeğin için stresten uzak durmalısın...

Eklem atlas hastanesine gittim sibel hanim nurdagul sibel esti cok begendim memnun kaldim çok ilgilendi rahatlattı beni socak davrandi Allah nasip ederse ona devam edeceğim inşallah
Ve şuan kampanya var gebelerden fark almiyorlar 12 TL ve doğum.ucretleride çok ucuz.. Dr.u tavsiye ederim

canım ya ben de o dr.gördüm bi kere hastalarına ne güzel davranıyor du öyle beninde aklımdan geçti inan muayene ücretleride ne güzelmiş öyle hemen hamile olasım geldi valla

iyi aksamlar kızlar ev hanımlıgının en cok yemek yapma işini seviyorum yemeklerimi yaptım uzanıyorum nerdesiniz sizler

İnşallah canim sende en kisa zamanda hamile kalirsin beraber gideriz doktora

canım ya ben de o dr.gördüm bi kere hastalarına ne güzel davranıyor du öyle beninde aklımdan geçti inan muayene ücretleride ne güzelmiş öyle hemen hamile olasım geldi valla

Ohh ne güzel yaa ben yemek yapamiyorum annem yardim ediyor bana..mutfak kotu kokuyor
ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım var sadece kırmızı et kötü kokuyor bana kebap felan onları yıyemıyorum

iyi aksamlar kızlar ev hanımlıgının en cok yemek yapma işini seviyorum yemeklerimi yaptım uzanıyorum nerdesiniz sizler
iyi akşamlar canım bende pazardan geldim şimdi...
ben zaten kendimi hiç anlamıyorum hiç hamıle gibi deılım masallahım var sadece kırmızı et kötü kokuyor bana kebap felan onları yıyemıyorum
tatlım kebapta yemeyiver o zaman.

kız çocuğu da kırmızı etsen tiksinilirmiş, seni de ondan heralde:)
bu arada ben de yemek yapamıyorum, bugün kendimi zorlayıp çorba yaptım kızıma,bende içtim biraz,yemek pişiremiyorum,çoğu şeyden de tiksindin artık ne yiyeceğimi şaşırdım

İnşallah canim. Senin kontrol ne zaman

Saol canim insallah hep boyle gider..ikili yaptirmayayim diyorum..

Kizz ilahi iki günden ne olur.. Takma kafana canim..
ben 12. Haftaya kadar gitmemeye çalışayım diyorum,yani on gün var.gitmişken cinsiyetide öğreniriz belki ama bulabtılarla başedemezsem gidebilirim.

Valla.boyle hamilelere çok imreniyorum.. Ben oglumda da çok kusuyordum ama ne kusmak 9 ay sürdü ona bakarsak bunda daha iyiyim

kızlar günaydın sabah kalktım grıp olmusum bogazım da yanma var burnum tıkalı kış gunlerını bu yuzden sevmıyorum

Günaydınlarrr daha yeni uyandımm..asimcim geçmiş olsun dikkat et cnm sıcak bişeyler iç meyva falan kaynatıp suyunu iç iyi gelir tatlım..benimde akşama misafirim var abimler gelicek yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…