bebeğimi beklerken......

Bata geri sayimdayim Aysegull
son iki gün. Aylardir 21-24-22. Gunlerde adet olsamda 28. Gune iki gun var. Sogan kuru yaptim bu ay o geciktirebilir belki off ne bilim

Evet öyle canim umut olmasaydi bu günlere gelemezdim. Umudumu yitirmedim hep hayirlisi dedim hep inandim. Eğer inancli olmasaydim iki kurtajdan sonra toparlanamaz yeniden deneyemezdim..
Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah inanarak ve niyetimizi bozmayarak yola devam.
Umut hic bitmiyo cnm yaa biliyosun sende...
Hep hayirlisi ve saglikliysa olsun diye dualarim....

kızlar ıyı aksamlar yazdıklarınızı okudum şimdi kv gelıyomus yemek yapıyorum kendinize ıyı bakın yarın okurum yazdıklarınızı

Bende 8+5 günlük hamileyim bulantı kusma baş ağrısı, sağ taraf kasık ağrısı yorgunluk hissi hiç bişey yiyemiyorum inşallah en kisa zamanda bu şikayetler geçer Allah olmayan herkese nasip etsin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Hoşgeldin cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..onlar sağlıklı olsunda bulantılar ağrılar hepsi gelir geçer

Gunaydin canim.. Nasilsin gobuslu...
Afiyet olsun bende bu sabah börek aldirdim disaridan ya hep boyle şeyler yiyorum kuru kuru içim kurudu cay zaten icemiyorum bebisim iyi olsunda hepsine raziyim.. Bugün c.tesi bizim burada pazar var çokta güzel oluyor biraz cikip gezeyim pazari diyorum

günaydın hanımlar ayse-gul kıskandım tostumu yedim sizleri beklıyorum nerdesiniz hu huuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…