ÇIKAMADIM GENE OFF SIKILDIM NEFRET EDIYORUM BU İŞTENNNNNyok hiç girmemiş bugün bizde merak ettik
İNŞ CNM YA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM KORKUYORUM BİŞEY OLDU DİYE 1 DÜŞÜĞÜM VAR BENİMDE HİÇ ÇOCUGUM YOK İLK GEBLIGIM DÜŞÜK SİMDİ TEKRARDAN HAMILEYIM RABBIM NASIP ETTİ BAKALIM NE OLACAK
inşallah diyelim ...bende baktım şimdi hiç girmemiş inşallah başka bir sorun yoktur...
çok doğru... Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. daha kötüsünü yaşamaktansa erken kaybetmeği yeğlerim..ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşımm
düşük illaki zor bişey ama bu ilk dönemlerde yapılan düşüklerde zaten yanlıs bi döllenme,yanlıs kromozom birleşmelerı ve %90 saglıksız bebek oldugu için düşük oluyo
olaya böyle yaklaşıp hayırlısını dilemek en iyisi,
yoksa kımsenın garantisi yok,dogumda kaybedılen bebekler var,
oyuzden hep hayırlısını dileyıp,tevekkül etmek lazım..
yoktu canım acaba bıraksam mıyoksa devam mı etsem bilemedim...inşallah diyelim ...
sende kist falan var mıydı canım
benim de korkum o eğer kayıp yasıyacaksam hiç hamile kalmayayım diye dua ediyorum...ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşımm
düşük illaki zor bişey ama bu ilk dönemlerde yapılan düşüklerde zaten yanlıs bi döllenme,yanlıs kromozom birleşmelerı ve %90 saglıksız bebek oldugu için düşük oluyo
ya madem başladın bitir bari kürü.. arada bir yapmak iyiymiş diye biliyorum.. bende istiyordum bir kere yapmak ama bakalım bu ay regl olursam bende mi başlasam neyoktu canım acaba bıraksam mıyoksa devam mı etsem bilemedim...
ÇOK GÜZEL ANLATTIN CNM EVT BENIM DR DEDIGIDE AYNIYDI DEMEKKI SAGLIKSIZ BIR BEBEKTI DEDI OYUZDEN DUSTU DEMİŞTİne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşımm
AYŞEGÜL BİZDE HAMİŞ LİSTESİ YAPALIMMI YANİ SEN YAPICAKSIN... KONU SAHIBI OLARAKya madem başladın bitir bari kürü.. arada bir yapmak iyiymiş diye biliyorum.. bende istiyordum bir kere yapmak ama bakalım bu ay regl olursam bende mi başlasam ne
olur aslına yaparız bir liste.. :) herkesin listesi varda bizim olmasın dimi ama :)AYŞEGÜL BİZDE HAMİŞ LİSTESİ YAPALIMMI YANİ SEN YAPICAKSIN... KONU SAHIBI OLARAK
1 kasım tatlım.eklem batını söyle :)
evet daha kötü olursam bırakırım sende yap mutlaka gribe bile iyi geliyor...ya madem başladın bitir bari kürü.. arada bir yapmak iyiymiş diye biliyorum.. bende istiyordum bir kere yapmak ama bakalım bu ay regl olursam bende mi başlasam ne
kız gelen kutuna bak...AYŞEGÜL BİZDE HAMİŞ LİSTESİ YAPALIMMI YANİ SEN YAPICAKSIN... KONU SAHIBI OLARAK
EVT YAAAolur aslına yaparız bir liste.. :) herkesin listesi varda bizim olmasın dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?