bebeğimi beklerken......

İNŞ CNM YA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM KORKUYORUM BİŞEY OLDU DİYE 1 DÜŞÜĞÜM VAR BENİMDE HİÇ ÇOCUGUM YOK İLK GEBLIGIM DÜŞÜK SİMDİ TEKRARDAN HAMILEYIM RABBIM NASIP ETTİ BAKALIM NE OLACAK

ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşımm
düşük illaki zor bişey ama bu ilk dönemlerde yapılan düşüklerde zaten yanlıs bi döllenme,yanlıs kromozom birleşmelerı ve %90 saglıksız bebek oldugu için düşük oluyo
olaya böyle yaklaşıp hayırlısını dilemek en iyisi,
yoksa kımsenın garantisi yok,dogumda kaybedılen bebekler var,
oyuzden hep hayırlısını dileyıp,tevekkül etmek lazım..

çok doğru... Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. daha kötüsünü yaşamaktansa erken kaybetmeği yeğlerim..
seninde hayırlı olsun evladın inş.sağ sağlim alırsın kucağına

benim de korkum o eğer kayıp yasıyacaksam hiç hamile kalmayayım diye dua ediyorum...

yoktu canım acaba bıraksam mıyoksa devam mı etsem bilemedim...
ya madem başladın bitir bari kürü.. arada bir yapmak iyiymiş diye biliyorum.. bende istiyordum bir kere yapmak ama bakalım bu ay regl olursam bende mi başlasam ne

ÇOK GÜZEL ANLATTIN CNM EVT BENIM DR DEDIGIDE AYNIYDI DEMEKKI SAGLIKSIZ BIR BEBEKTI DEDI OYUZDEN DUSTU DEMİŞTİ

ya madem başladın bitir bari kürü.. arada bir yapmak iyiymiş diye biliyorum.. bende istiyordum bir kere yapmak ama bakalım bu ay regl olursam bende mi başlasam ne
AYŞEGÜL BİZDE HAMİŞ LİSTESİ YAPALIMMI YANİ SEN YAPICAKSIN... KONU SAHIBI OLARAK

evet daha kötü olursam bırakırım sende yap mutlaka gribe bile iyi geliyor...

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz...

bakın bir şeyler yaptım birinci mesajda :) oldu mu acep?

listede olmak yada olmamak isteyen arkadaşlar var mı ?
unuttuğum atladığım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…