bebeğimi beklerken......

ya yakında doğum iznine çıkarsın.. uzatacak mısın raporunu

uzatcam canım ya ne kadar cok kalırsam ıste bebekle okadar cok kalma sansım oluyo 37 kladar dayanıcam buyuk ıhtımalde 36 gelecek boylelıkle kayıp olmayacak ınsallah

bende cok sıkıldım saat 4 de cıkıcam bankaya gıdıcem sonra hop pazara gıdıcem turşu yapıcam malzeme alıcam fasulye ve beyaz lahana havuc felan

ohhhh agzımın suları aktı bayılırım tursuya becerıklı hatun canım

ohhhh agzımın suları aktı bayılırım tursuya becerıklı hatun canım
ay cnm ya hep unutuyorum sayfada hamıle oldugunu benım canım istemiyorya o yüzden yazıyorum rahat rahat
uzum bısey sorucam benım ara ara belım agrıyor acaba cok oturmaktanmı ve ara ara vajınam kasılıyor bu haftalarda normalmı accaba

normal canım benımde oluyodu tedırgın olma vucudun alısmaya calısyor hatta ılerleyen zamanlarda belın bıraz daha agrıyacak ara arada kasıklarına vuracak baglarda gerılıyo rahım bebekte buyudukce heryerını sıkıstıracak hayırlısı ıle guzel olcak annesı

inş cnm 2 3 gündür karnım sankı 5 aylık hamıle gıbıyım top gıbı oldum gaz sanırım cok acıkıyorum doymuyorum ne yapıcam ben bılmıyorum

bende cok sıkıldım saat 4 de cıkıcam bankaya gıdıcem sonra hop pazara gıdıcem turşu yapıcam malzeme alıcam fasulye ve beyaz lahana havuc felan
benim yerimede gez canım..
en sonunda hastaneye ulaştım 15 gün sonra ara dediler daha çıkmamış çokta umrumda çıkmazsa çıkmasınnnn

benim yerimede gez canım..
en sonunda hastaneye ulaştım 15 gün sonra ara dediler daha çıkmamış çokta umrumda çıkmazsa çıkmasınnnn
tok cnm gezmek deılde alısverıs bişey çıkıcagını sanmıyorum sonucta saglıklı bır bebegın var yanı sorun olsa hıc bebegın olmazdı

tok cnm gezmek deılde alısverıs bişey çıkıcagını sanmıyorum sonucta saglıklı bır bebegın var yanı sorun olsa hıc bebegın olmazdı
evet orası öyle zaten çıksa bile ne diyecekler.. tekrar dene.. olana kadar dene :) hayırlısı bakkalım

inş cnm 2 3 gündür karnım sankı 5 aylık hamıle gıbıyım top gıbı oldum gaz sanırım cok acıkıyorum doymuyorum ne yapıcam ben bılmıyorum

kızınmı olcak yoksam kız normal canım vucudun alısmay calısyor can ıcınde can olusuyor hıc kolay degıl ılkınde benım sag kasıgım 6 ay agrıdı hemde oyle boyle degıl ama bunda bıse yok allahtan ayaklarını sıcak tut gerekırse fanlı soba al ayaklarının yanında sureklı caşıstır

evet orası öyle zaten çıksa bile ne diyecekler.. tekrar dene.. olana kadar dene :) hayırlısı bakkalım
rabbim bizi tüm kötülüklerden korusun allah dermanı olmayan dert vermesın ...
siz eşinle saglıklı bıreylersınızkı birtane çok yakışıklı oglun var ..
gerisi yani düşüklerin taktiri ilahi cnm ben buna cok iananıyorum..

ayyy bilmiyorum valla soba yakıyorum 3 haftadır yanımda sıcacık ofis ben ama üşüyorum nedense allahmı soylettı mı acaba

saol canım Allah razı olsun.. çok şükür Rabbim yaşattı bir kere evlat sevgisini tek tesellim o oldu o yüzden çokta ısrar etmiyorum versede vermese de vardır bir bildiği yaradanın diyorum.
sende en kısa zamanda kavuşursun da yavruna inşallahhhh bakalım görcez yakışıklı prens mi güzel pressesimiz mi gelecek

ayyy bilmiyorum valla soba yakıyorum 3 haftadır yanımda sıcacık ofis ben ama üşüyorum nedense allahmı soylettı mı acaba

bılmemkı ogrenırız yakında hayırlısı ıle merak etme sen 13 soyluyo bazı doktorlar

allahtan herseyın hayırlısı canım vardır bı hayır bundada ınsallah en kısa zamanda ıstedıgıne kavusursun allahtan kendılıgınden kalabılıyosun ben tedavı ıle kalıyorum ılkınde 1 sene tedavı gordum olmadı sonra bı suprız yumurta oldu kaldım bundada ıkı ay ugrastım geldı tum dualarım sızınle

oo bi hamıleler topıgı daha..:)
selam hanımlarrr hamişlere rabbim yavrusunu kavustursun sağa saglım ınsallah,
tüm isteyenlere de evlat nasip etsin..
benım ılk gebelıgım,beklıyorum,heyecanlıyım ve zaman bir an önce geçsin bitsin istiyorum:)

hgg gecer gecer bak bıseycıgın kalmamaıs hopp dıye bı bakmısın kucakında yumosun

hayırlısıyla guzel haberlerı alalım da sagklıklı bırsekıldeinl ilerler gebelıgım

kızlar ya bişey sorucam ben regliden 2 günsonra soğan kürüne başladım dün akşam kasıklarıma bir ağrı saplandı sol kasığımda daha fazla niye dir acep bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…