bebeğimi beklerken......

günaydın kızlar dün çok yoğundum seminer vardı oraya gittim nerden biliyorsun tutmadığını canım test mi yaptın ama daha gününe var senin 5 gün değil mi erken ki test için iki gün kala yap sen o zaman kesin sonuçu alırsın.

nerdesin kuzu yaaa seni çok merak ettik biz

Canım bizde merak ettik seni iyi olduğuna sevindim yaa
Bende regl belirtileri başladı o yüzden diyorum tutmadı diye test sabah yaptım zaten hiç bir hayalet çizgi bile yok ki testende umutlu değildim zaten öylesi yaptım.. hayırlısı demekten başka çarem yok

tabiki hayırlısı belki rahmin hazır değildir olabilir yani bi de bende de geçen ay acayip karın ağrısı eklem ağrısı oldu gece kesin regl olurum diye uyudum sabah olmadım baktım ağrıda biraz daha hafifti ama yinede vardı sonra işe geldim baktım gelmiyo test aldım regl günümde çıktı ama bayağı silik olarak hatta kimyasal bu kesin dedim hatırlarsan ama değilmiş dur bakalım öncelikle hayırlısı olsun ama umarım yanılıyorsundur.

kızlar bu arad be ovu testi yapiyorum ya başta 2. çizgi daha belirgindi şimdi git gide çizgi siliniyor anlamadım acaba ben başta mı yumurtladım yoksa

kaçıncı günündesin canım ovü koyu gibi olup sonra silikleşip sonra birden kıpkırmızı olabilir tmm önemli olan ikinci çizginin kopkoyu olması sen yapmaya devam et

inşallah öyledir ama bilemedim aklıma başka bir şey mi oldu sorusu geliyor. ben 3 gebeliğimde de hemen gebe kalabilmiştim ilk kürtajımdan sonra 2 kere regl oldum korundum bıraktığım ay hamile kaldım şimdi o yüzden acaba bir sıkıntı mı oldu diye düşünüyorum. dediğin gibi yanılıyorumdur inşallah

CNM EGER REGL OLURSAN Bİ DR GÖRÜN CNM İÇİN RAHAT EDER .. TAHLİL FELAN YAPTIRIRSIN

Günaydınnn kızlarrr hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimizzzzMaşşallah ınız var kaç sayfa doldurmuşsunuz bir günde..nasılsınız bakalımm..yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza..allahım hamişlerimize sağlıklı gebelikler bekleyenlerede tez zamanda sağlıklı bebekler nasip inş..

peridrol84 cnm nerdesın merak ettık seni
Cnm ya bizim enişte kalp krizi geçirmişti ya hastanedeydik anju falan yapıldı bi damar tıkalıymış onu açtılar stent falan takıldı.iki gün yoğun bakımdaydı dün odaya aldılar.bakalım bi aksilik olmazsa bugün taburcu olabilir.ondan giremedim..

çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin..oğluş nasıl bakalım

amin arkadaşım dualarını eksik etme cnm bizden
Tüm dualarım senin ve bebeğinin olsun cnm hayırlı haberlerle döneceksin inş.bu arada karar verdin mi ikili teste..geçen Dr benden ayrıntılı istedi 4 boyutlu.kadına istemiyorum diye konuşacaktım tabi ben heycandan gene bişey konuşmadan geldim..devlete gittim bana dediki özeller istiyor ama gebelikte bir sorun olmadığı müddetçe yapmıyoruz dedi.bende bugün Dr mu arayıp söylicem yaptırmak istemediğimi sonuçta ikili temiz çıkmıştı zaten

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…