iyi diyelim iyi olalım hamd olsun.. ama azıcık moralsiz gibiyim. benim bu ayda tutmadı regl olacağım bence.. onu düşünüyorum neden acaba diye 3 denememde de tek seferde tutmuştu şimdi böyle olunca ne oldu diye düşünüp duruyorum. . sen nasılsın
inş üzmüyorum içimden bir ses iyi diyor ama insan düşünmeden yapamıyor hakkımda hayırlı artıkinşallah her şey yolunda dır üzme kendini
nerdesin kuzu yaaa seni çok merak ettik bizgünaydın kızlar dün çok yoğundum seminer vardı oraya gittim nerden biliyorsun tutmadığını canım test mi yaptın ama daha gününe var senin 5 gün değil mi erken ki test için iki gün kala yap sen o zaman kesin sonuçu alırsın.
Canım bizde merak ettik seni iyi olduğuna sevindim yaagünaydın kızlar dün çok yoğundum seminer vardı oraya gittim nerden biliyorsun tutmadığını canım test mi yaptın ama daha gününe var senin 5 gün değil mi erken ki test için iki gün kala yap sen o zaman kesin sonuçu alırsın.
Canım bizde merak ettik seni iyi olduğuna sevindim yaa
Bende regl belirtileri başladı o yüzden diyorum tutmadı diye test sabah yaptım zaten hiç bir hayalet çizgi bile yok ki testende umutlu değildim zaten öylesi yaptım.. hayırlısı demekten başka çarem yok
nerdesin kuzu yaaa seni çok merak ettik biz
kızlar bu arad be ovu testi yapiyorum ya başta 2. çizgi daha belirgindi şimdi git gide çizgi siliniyor anlamadım acaba ben başta mı yumurtladım yoksa
inşallah öyledir ama bilemedim aklıma başka bir şey mi oldu sorusu geliyor. ben 3 gebeliğimde de hemen gebe kalabilmiştim ilk kürtajımdan sonra 2 kere regl oldum korundum bıraktığım ay hamile kaldım şimdi o yüzden acaba bir sıkıntı mı oldu diye düşünüyorum. dediğin gibi yanılıyorumdur inşallahtabiki hayırlısı belki rahmin hazır değildir olabilir yani bi de bende de geçen ay acayip karın ağrısı eklem ağrısı oldu gece kesin regl olurum diye uyudum sabah olmadım baktım ağrıda biraz daha hafifti ama yinede vardı sonra işe geldim baktım gelmiyo test aldım regl günümde çıktı ama bayağı silik olarak hatta kimyasal bu kesin dedim hatırlarsan ama değilmiş dur bakalım öncelikle hayırlısı olsun ama umarım yanılıyorsundur.
CNM EGER REGL OLURSAN Bİ DR GÖRÜN CNM İÇİN RAHAT EDER .. TAHLİL FELAN YAPTIRIRSINinşallah öyledir ama bilemedim aklıma başka bir şey mi oldu sorusu geliyor. ben 3 gebeliğimde de hemen gebe kalabilmiştim ilk kürtajımdan sonra 2 kere regl oldum korundum bıraktığım ay hamile kaldım şimdi o yüzden acaba bir sıkıntı mı oldu diye düşünüyorum. dediğin gibi yanılıyorumdur inşallah
Asimcim cnm seninde randevuna az kalmış inş hayırlı haberler dönmek nasip olurCNM EGER REGL OLURSAN Bİ DR GÖRÜN CNM İÇİN RAHAT EDER .. TAHLİL FELAN YAPTIRIRSIN
amin arkadaşım dualarını eksik etme cnm bizdenAsimcim cnm seninde randevuna az kalmış inş hayırlı haberler dönmek nasip olur
Cnm ya bizim enişte kalp krizi geçirmişti ya hastanedeydik anju falan yapıldı bi damar tıkalıymış onu açtılar stent falan takıldı.iki gün yoğun bakımdaydı dün odaya aldılar.bakalım bi aksilik olmazsa bugün taburcu olabilir.ondan giremedim..peridrol84 cnm nerdesın merak ettık seni
çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin..oğluş nasıl bakalımCnm ya bizim enişte kalp krizi geçirmişti ya hastanedeydik anju falan yapıldı bi damar tıkalıymış onu açtılar stent falan takıldı.iki gün yoğun bakımdaydı dün odaya aldılar.bakalım bi aksilik olmazsa bugün taburcu olabilir.ondan giremedim..
Tüm dualarım senin ve bebeğinin olsun cnm hayırlı haberlerle döneceksin inş.bu arada karar verdin mi ikili teste..geçen Dr benden ayrıntılı istedi 4 boyutlu.kadına istemiyorum diye konuşacaktım tabi ben heycandan gene bişey konuşmadan geldim..devlete gittim bana dediki özeller istiyor ama gebelikte bir sorun olmadığı müddetçe yapmıyoruz dedi.bende bugün Dr mu arayıp söylicem yaptırmak istemediğimi sonuçta ikili temiz çıkmıştı zatenamin arkadaşım dualarını eksik etme cnm bizden
geçmiş olsun canımCnm ya bizim enişte kalp krizi geçirmişti ya hastanedeydik anju falan yapıldı bi damar tıkalıymış onu açtılar stent falan takıldı.iki gün yoğun bakımdaydı dün odaya aldılar.bakalım bi aksilik olmazsa bugün taburcu olabilir.ondan giremedim..
Saol cnm.sen nasılsın bakalım bişiy kalmadı bata hadi hayırlı haberler gelir inş.hiç kendini regl olucam diye alıştırma o İlker hiç belli olmuyorgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?