bebeğimi beklerken......

ayyyyy çok güzel olmuşşşşşşşşş bayıldım

Beni de listeye ekler misin bat 26.10.2014 ilk bebek inşallah Bu ay yüzümüz Güler Rabbim meleklerimizi göbüşlere doldurur

Beni de listeye ekler misin bat 26.10.2014 ilk bebek inşallah Bu ay yüzümüz Güler Rabbim meleklerimizi göbüşlere doldurur
inşallahhh canım ya hayırlı uğurlu olur inşallah bu topik. yeni yumurtaladın anlaşılan :) çalışmalar ne alemde

inşallahhh canım ya hayırlı uğurlu olur inşallah bu topik. yeni yumurtaladın anlaşılan :) çalışmalar ne alemde
Çalışmalar durmadan devam ediyor doktorumun tavsiyesi üzerine gün aşırı ilişki.. Mutluyummm umutluyuummm
2 buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum inşallah aynı şeyleri yine yaşamam zor zar geçirdik atlattık çok şükür o günleri

geçmiş olsun gerçekten zor Rabbim bir daha yaşatmasın..
artık hep mutlu güzel haberler almak ümidi ile dulardayız inşallah

kızlar ben çıktım herkese iyi aksamlar yarın görüşmek üzere.....
seviyorum sizleri

kaç gün sürdü acaba daha önce de yaptım bi sıkıntım olmadı bide sarı soğanla yapmamıştım şimdi sarı soğanla yapıyorum...ben biraz pinpirikliyimdir de...

canım bır ay duzensızdı sonra duzeldı ara ara kanama oldu agrı oldu

günaydın nasılsın cnm
iyi diyelim iyi olalım hamd olsun.. ama azıcık moralsiz gibiyim. benim bu ayda tutmadı regl olacağım bence.. onu düşünüyorum neden acaba diye 3 denememde de tek seferde tutmuştu şimdi böyle olunca ne oldu diye düşünüp duruyorum. . sen nasılsın

bende iyiyim cnm belirti arıyorum bende ama hıc belırtım yok malesef sadece sık sık wc gidiyorum bıde gecelerı kalkım wc gidiyorum

ayse-gul hakkında hayırlısı cnm vardır bundada bir hayır dr kontrollerıne gıttınmı dr kürtajdan sonra eger aksi bişey olsaydı söylerdi ve tedavi uygulardı dıye düşünüyorum bence daha erken bakalım ne olacak nezamn senın bat

dr.gittim rahimle ilgili ultrasondan baktı bir şey yok herşey yolunda dedi ama ne bileyim anlayamıyorum acaba sorunmu oluştu diyorum. pazar günü batım. ama ben adet olacağım gibi hissediyorum gebelik namına hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…