canım oldu mu liste :) beğendin mi eksiklik varsa ekleyelimEVT YAAA
ben göremedimki listeyicanım oldu mu liste :) beğendin mi eksiklik varsa ekleyelim
ayyyyy çok güzel olmuşşşşşşşşş bayıldımEki Görüntüle 1268919
Merhaba arkadaşlar....
Yeni konumuzun hayırlı bol bebekli ve sağlıklı olması ümidiyle....
Ben ve arkadaşlarım bebeklerimizin bize gelmesini bekliyoruz. Kimimiz ilk bebek için kimimiz ikincisi için beklemedeyiz. Rabbim tüm bekleyenleri beklediklerine kavuştursun inşallah...
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}Gebe Kalmayı Bekleyenler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}kullanıcı adı{/td}
{td}kaçıncı bebeği istiyor{/td}
{td}bat.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}ayse-gul{/td}
{td}2.bebek{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}eklem{/td}
{td}2.bebek{/td}
{td}1 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yesimtn{/td}
{td}1.bebek ?{/td}
{td}?{/td}
{/tr}
{tr}
{td}lacivertdry{/td}
{td}1.bebek{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}atalay{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}6 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gebeler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}kullanıcı adı{/td}
{td}kaçıncı bebeği istiyor{/td}
{td}tahmini doğum tarihi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}peridrol84{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}27 Mart 2015 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}asi_m{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}7 Mayıs 2015 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}luckstar_34{/td}
{td}1.bebek{/td}
{/tr}
{tr}
{td}uzum34{/td}
{td}2.bebek{/td}
{td}27 Ocak 2015 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}garden{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}14 Aralık 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
inşallahhh canım ya hayırlı uğurlu olur inşallah bu topik. yeni yumurtaladın anlaşılan :) çalışmalar ne alemdeBeni de listeye ekler misin bat 26.10.2014 ilk bebekinşallah Bu ay yüzümüz Güler Rabbim meleklerimizi göbüşlere doldurur
Çalışmalar durmadan devam ediyor doktorumun tavsiyesi üzerine gün aşırı ilişki.. Mutluyummm umutluyuummminşallahhh canım ya hayırlı uğurlu olur inşallah bu topik. yeni yumurtaladın anlaşılan :) çalışmalar ne alemde
geçmiş olsun gerçekten zor Rabbim bir daha yaşatmasın..Çalışmalar durmadan devam ediyor doktorumun tavsiyesi üzerine gün aşırı ilişki.. Mutluyummm umutluyuummm
2 buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum inşallah aynı şeyleri yine yaşamam zor zar geçirdik atlattık çok şükür o günleri
Amin canım amin inşallah :)geçmiş olsun gerçekten zor Rabbim bir daha yaşatmasın..
artık hep mutlu güzel haberler almak ümidi ile dulardayız inşallah
günaydın can cağızım...kocamannnnnnn sevgi dolu günaydın...
kaç gün sürdü acaba daha önce de yaptım bi sıkıntım olmadı bide sarı soğanla yapmamıştım şimdi sarı soğanla yapıyorum...ben biraz pinpirikliyimdir de...
günaydın nasılsın cnmgünaydın can cağızım...
iyi diyelim iyi olalım hamd olsun.. ama azıcık moralsiz gibiyim. benim bu ayda tutmadı regl olacağım bence.. onu düşünüyorum neden acaba diye 3 denememde de tek seferde tutmuştu şimdi böyle olunca ne oldu diye düşünüp duruyorum. . sen nasılsıngünaydın nasılsın cnm
bende iyiyim cnm belirti arıyorum bende ama hıc belırtım yok malesef sadece sık sık wc gidiyorum bıde gecelerı kalkım wc gidiyorumiyi diyelim iyi olalım hamd olsun.. ama azıcık moralsiz gibiyim. benim bu ayda tutmadı regl olacağım bence.. onu düşünüyorum neden acaba diye 3 denememde de tek seferde tutmuştu şimdi böyle olunca ne oldu diye düşünüp duruyorum. . sen nasılsın
inşallah her şey yolunda dır üzme kendinibende iyiyim cnm belirti arıyorum bende ama hıc belırtım yok malesef sadece sık sık wc gidiyorum bıde gecelerı kalkım wc gidiyorum
dr.gittim rahimle ilgili ultrasondan baktı bir şey yok herşey yolunda dedi ama ne bileyim anlayamıyorum acaba sorunmu oluştu diyorum. pazar günü batım. ama ben adet olacağım gibi hissediyorum gebelik namına hiç bir şey yokayse-gul hakkında hayırlısı cnm vardır bundada bir hayır dr kontrollerıne gıttınmı dr kürtajdan sonra eger aksi bişey olsaydı söylerdi ve tedavi uygulardı dıye düşünüyorum bence daha erken bakalım ne olacak nezamn senın bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?