hgg gecer gecer bak bıseycıgın kalmamaıs hopp dıye bı bakmısın kucakında yumosun
selam hoşgeldin armıza Allah tamamına erdirsin inşallah...oo bi hamıleler topıgı daha..:)
selam hanımlarrr hamişlere rabbim yavrusunu kavustursun sağa saglım ınsallah,
tüm isteyenlere de evlat nasip etsin..
benım ılk gebelıgım,beklıyorum,heyecanlıyım ve zaman bir an önce geçsin bitsin istiyorum:)
selam hoşgeldin armıza Allah tamamına erdirsin inşallah...
kızlar ya bişey sorucam ben regliden 2 günsonra soğan kürüne başladım dün akşam kasıklarıma bir ağrı saplandı sol kasığımda daha fazla niye dir acep bilemedim...
canım ben o karışımı geçen sene yaptım gerçi o zamana kadar hamile kalmada sorun yaşamıyordum ve o ay hamile kadım ve 7 hafta devam etti... bu arada 1 oğlum var 5.5 yaşında 2 senedir 4 düşük yaşadım farklı şekillerde şimdi hamile kalamıyorum hayırlısı Allahtan...ama onu da bidahaki ay denerim artık bu ay olmazsasaol sanada tez zamanda nasıp etsın rabbim..
ilgisi varmı yada faydası oldumu bılmıyorum ama ben hamıle kaldıgım ay tarçın-bal-çörek otunu karıstırıp her sabah bi çay kaşıgı yuttum regl bitiminden diger regl zamanına kadar nerdeyse..
denemekte fasyda var
son zamanlar daha bi zor geçiyo sankı
sende yolu yarılamış,hatta aşmışsın az kalmış denebilir cınsıyetı ne minnoşunun?
benım kızım olacak
ağrın mı oldu canım...soğan kurunu bende yaptım canım ıcerıyı kanalları temızlıyomus ondan oluyomus ole duydum benımde olmustu cunku
faydasını gördün mü canım...soğan kurunu bende yaptım canım ıcerıyı kanalları temızlıyomus ondan oluyomus ole duydum benımde olmustu cunku
HOŞGELDINIZ YENİ TOPİĞİMİZE SİZ YOLU BİTİRMİŞŞİNİZ DARISI ARTIK BİZİM BAŞIMIZA SAG SAGLİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN KIZINIsaol sanada tez zamanda nasıp etsın rabbim..
ilgisi varmı yada faydası oldumu bılmıyorum ama ben hamıle kaldıgım ay tarçın-bal-çörek otunu karıstırıp her sabah bi çay kaşıgı yuttum regl bitiminden diger regl zamanına kadar nerdeyse..
denemekte fasyda var
ağrın mı oldu canım...
canım ben o karışımı geçen sene yaptım gerçi o zamana kadar hamile kalmada sorun yaşamıyordum ve o ay hamile kadım ve 7 hafta devam etti... bu arada 1 oğlum var 5.5 yaşında 2 senedir 4 düşük yaşadım farklı şekillerde şimdi hamile kalamıyorum hayırlısı Allahtan...ama onu da bidahaki ay denerim artık bu ay olmazsa
oyy oyy benımde oğlusum olacak ben 30 gectımmı bıse kalmıyor 36 gelıyo cunku buda ole dedı 36 37 gelır dedı doktor donmus beklıyomus sıpa
kaç gün sürdü acaba daha önce de yaptım bi sıkıntım olmadı bide sarı soğanla yapmamıştım şimdi sarı soğanla yapıyorum...ben biraz pinpirikliyimdir de...evet agrım lekelenmem hatta duzensız kanamam oldu sonra duzeldı tabı
amin canım...inşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin...kardeşsizlik çok zor gerçekten...hmm allah bagıslasın evladını,darısı ıkıncıye ınsallah,herseyın vardır bi sebebi
zamanı gelınce güzel haberler alıcaksın emınım,kardeşi olmalı kesınlıkle,nasip olursa bende bunu bı dogurayım 2-3 yıl sonra ıkıncıyı ıstıyorum:)
aa ne guzel masallah senın ıkıncı gebelıgın ozaman??
36 da geldıgıne göre normal dogum yaptın sanırım,ee bişey kalmamış ozaman sanada
ben henuz nasıl bi şekılde ve hangı haftada gelecegını bılmıyorum ama bizimkıde az aşağıda ve dogum pozısyonunda
belkıde süpriz yapar erken gelir :)
HOŞGELDINIZ YENİ TOPİĞİMİZE SİZ YOLU BİTİRMİŞŞİNİZ DARISI ARTIK BİZİM BAŞIMIZA SAG SAGLİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN KIZINI
İNŞ CNM YA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM KORKUYORUM BİŞEY OLDU DİYE 1 DÜŞÜĞÜM VAR BENİMDE HİÇ ÇOCUGUM YOK İLK GEBLIGIM DÜŞÜK SİMDİ TEKRARDAN HAMILEYIM RABBIM NASIP ETTİ BAKALIM NE OLACAKhoşbulduk tesekkur ederım,amın ınsallah kucagımıza alırız sağa sağlim,senın 1-2 hafta içinde ıkılı testın olacak sanırım,12.haftada gördügüm ultrason görüntüsü benı cok etkılemıstı..
çok minik olmasına ragmen tam mınyatür bebek görüntüsünde:)
hımmmm bende bilemedim şimdikızlar ya bişey sorucam ben regliden 2 günsonra soğan kürüne başladım dün akşam kasıklarıma bir ağrı saplandı sol kasığımda daha fazla niye dir acep bilemedim...
CNM HASTAYDI GIRMEDI HIC SITEYE MSJ OLARAK ATTIK..ayşegül canım luckstar gelmedi acaba bizi bulamadı mı?
yok hiç girmemiş bugün bizde merak ettikayşegül canım luckstar gelmedi acaba bizi bulamadı mı?
CNM HASTAYDI GIRMEDI HIC SITEYE MSJ OLARAK ATTIK..
bende baktım şimdi hiç girmemiş inşallah başka bir sorun yoktur...yok hiç girmemiş bugün bizde merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?