bebeğimi beklerken......

Allah yardim etsin canim çok zor bu şekilde gebelik yasamak.. Bende öyle bulantilarla idare ediyorum. 6-7 haftalarda çok yoğundu gecmedi ama Allahtan hafifledi sürekli mide bulantisi yasamak agzinin tadi bozuk iinşallah cabuk geçer
Hayirli olsun bebegin

iyiyim cnm dün aksam kv geldi oturduk yoruldum bayadır kımseye hismet etmiyordum yoruldum evin işi beni beklıyo öyle fazla borek yeme benım gıbı göbüşlü olursun sonra bende evleri toplayım anneme gitmeyi düşünüyorım

Kiz yormasaydin kendini..kayinvalide despot mu biraz.. gerçi bende severim hizmet etmeyi onlara. Seviyorum KV kp

Kiz yormasaydin kendini..kayinvalide despot mu biraz.. gerçi bende severim hizmet etmeyi onlara. Seviyorum KV kp
biz kv hiç anlaşamayız çok sık gelmezler bana aksam gelirken bide hamsi almışlar yemek hazırlıgı felan yoruldum bayaa

Biraz düşüncesiz herhalde.. Benimkiler hamsi alip gelse bana el sürdürmez kendisi girer pişirir hamile olsamda olmasamda. Çok anlayislilar. Koydelerdi yarin geliyorlar özledim onlari kendi anne babam gibi ayirt etmem severim. Ama onlarda bana karsi oyleler :)
biz kv hiç anlaşamayız çok sık gelmezler bana aksam gelirken bide hamsi almışlar yemek hazırlıgı felan yoruldum bayaa

Korktum canim iğne kullanmaktan..Allaha inandim devam ediyorum bu şekilde inşallah her şey yolunda gider. İğneye inanmıyorum en azindan benim değer için gerek yok.. Olacagi varsa oluyor

Acaba lucky nasil morali düzeldi mi.. Genetik sonuclari ne zaman cikar.. Allah yardimcisi olsun

Acaba lucky nasil morali düzeldi mi.. Genetik sonuclari ne zaman cikar.. Allah yardimcisi olsun
bendede biliyosun pırtıulaşma yoktu sadece 9 ay boyunca folikasıt kullanıcaktım ama dr onlem olsun dıye verdi mecbur kullandım inş luck toparlamıstır bıldıgım kadarıyla hemen cıkmıyor genetık sonuclar 1 veya2 ayı bulur çıkması
yokya benım kv le aramısda cok kötü şeyler geçtı oyuzden pek bırbırımıze ısınamadık hiç bir zaman yani anlıcan cnm istenmeyen gelinim ben

Boşver canim KV yi oyleleri sonunda pisman olup istemedikleri gelinin eline dusuyorlar ve sonunda senden iyisi olmuyor..Allah iyi yapsin kötü kalpli insanları
İnşallah sorunsuZ altlatiriz bakalim inşallah

Boşver canim KV yi oyleleri sonunda pisman olup istemedikleri gelinin eline dusuyorlar ve sonunda senden iyisi olmuyor..Allah iyi yapsin kötü kalpli insanları
İnşallah sorunsuZ altlatiriz bakalim inşallah
aynen cnm benim tek düüşüncem bebegımı saglıcakla kucagıma almak başka bişey istemiyorum

Selam kızlarrrr nasılsınızz bakalım..bugün hava güzele benziyorrr..kış bi an önce birşeyde meleklerimize kavuşsak

Kizlar bi sorum var size.
Erken gebelik testinde 10. Dakikada cift cizgi varsa hamilelik midir?
Hamilelik olmasada cift cizgi belirir mi?

Ben istanbulda yaşıyordum ocak ayında evlenip yurt dışına gittik eşim yurt dışında çalışıyordu.. Bu sene yazın temmuzda ailemin yanına tatile gittim istanbula yani eşim gelemedi eylul ayında izin kullanacakti ben eylülü bekleyemedim annemi kardeşlerimi çok özlemiştim eşimden önce turkiyeye geldim kayinvaldemler nevsehirde oturuyolar sürekli telefon edip buraya gel buraya gel diye tutturdular bende esiml geldiğinde gelecegiz anne dedim gitmek istemedim neden diye sorarsaniz onları fazla tanimuyorum sadece nişanda ve düğünde gördüm kayinbabam nişana bile gelmedi ve köyde yasiyolar iki göz odaları var benim bi odam yok ben eylul ayına kadar orda duramam diye düşündüm her neyse eşim geldi ertesi gün köye gittik telefonda neler neler diyordu bi gelin size neler hazırlayacağım falan kayinbabam bizi almaya geldi bekar gorumcemde var "köyde laf çıktı bosandiniz sandık sizi" bunlardan konuştular eve kadar eve geldik kv yatıyor hiç yemek falan yok yatak hazirlamamislar oturma odasında yattık sabah kimse kahvaltı hazirlamadi ben mutfağa girsem hemen beni çıkarıyorlar ertesi gün oldu görümcem kahvaltı hazirlamis 2 dilim peynir 2 dilim salam 4-5 tane zeytin bir tane yumurta yemeden kalktım bulaşık yikiyorum kv gelip suyu az aç dedi kıl gibi suyu açtı gitti öğle yemeğinde makarna turşu yedik büyük gorumcemde duzceden geldi misafirliğe ona bi yemekler hazirladilar mantı açtilar köfte pilav salata bahçede mangal mezeler.. Hadi beni sevmiyosun oğlun yurt dışından gelmiş insan ona hazırlık yapmazmi kirli yastık kirli yorganlarla yattık en fazla bir hafta durdum ben gitmek istiyorum dedim bi otele tatile gittik. Ben bi daha gidermiyim köye hiç bilmiyorum

Selam kızlarrrr nasılsınızz bakalım..bugün hava güzele benziyorrr..kış bi an önce birşeyde meleklerimize kavuşsak

Selam canim.. Evet hava çok güzel di bugün güzel geçti çok şükür.. Disarida yemek yedik
Sen nasilsin bakayim
Kizlar bi sorum var size.
Erken gebelik testinde 10. Dakikada cift cizgi varsa hamilelik midir?
Ay bilemedim ki canim yaptin mi test.. Bbirde normal test yapsaydin

Yorumsuz esin ne diyor bu duruma..
Hani imkanlari yok yapamadilar diyelim de kizlarina yapmalari size yapmamalari çok vicdansizca

Eşim ne desin ben çok sinirlenmistim ağlamıştım bu nasıl bi yaklaşım diye eşimin umrunda değildi erkekler görmüyorlar ama biz görüyoruz zorumuza gidiyor Allah'tan aynı şehirde değiliz çok soğuklar hiç yakın değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…