Yarin mi olman lazim di normalde.. Sabah ilk idrarla yap bakalim. İnşallah hayirlisiyla vardır canim. Saglicakla gelsinYaptim Aysegul.
Yarin sabahta normal test yapicam.
Eşim ne desin ben çok sinirlenmistim ağlamıştım bu nasıl bi yaklaşım diye eşimin umrunda değildi erkekler görmüyorlar ama biz görüyoruz zorumuza gidiyor Allah'tan aynı şehirde değiliz çok soğuklar hiç yakın değiller
Benim yarin kv kp köyden geliyorlar onlara gideriz orada geçer zaman aksama kadarasi_m post: 38300358 .!.:kızlar yarın neler yapıcaksınız varmı planlar acaba
bizde yarın evde oluruz aksama kadar eşimle arbamızı kv vericek yarın düğüne gicekler araba omuyunca evde kalırız herhalde amaotobusle avm gitmek istiyorum belkı bira bebek kıyafetleri bakarız cok istıyorum alısverıs yapmak bebegımeBenim yarin kv kp köyden geliyorlar onlara gideriz orada geçer zaman aksama kadar
Bilemedim cnm bende normalde 5 dak dan sonrasını cvp olarak kabul etmeyin yazıyor testlerin üstünde ama bellimi olur inş hayırlı haber verirsinKizlar bi sorum var size.
Erken gebelik testinde 10. Dakikada cift cizgi varsa hamilelik midir?
Hamilelik olmasada cift cizgi belirir mi?
Bende iyim cnm ne olsun biraz yürüyüşe çıktık oğluşumla sonra eve geldik yemek işleri falan bu akşamda misafirim var yine onları bekliyorum bi saate geleceklerSelam canim.. Evet hava çok güzel di bugün güzel geçti çok şükür.. Disarida yemek yedik
Sen nasilsin bakayim
Ay bilemedim ki canim yaptin mi test.. Bbirde normal test yapsaydin
Ohh sefan olsun cnm varmı anne evi gibisi :) bende yarın kahvaltıya gidicem anneme Allah'tan annem yakında istediğim an gidebiliyorumkızlar geldim annemden ohh miss gıbı şeyler hazırlamıs yedik içtik geldimm benımde cok guzel geçti gunum şimdi evdeyım esımı beklıyorum
evt anne gibisi yok hele bıde yakın olunca ohh ne rahat benım annemde cok yakın 1,5 sene öncesine kadar yan yana binadalarda oturuyorduk ..Ohh sefan olsun cnm varmı anne evi gibisi :) bende yarın kahvaltıya gidicem anneme Allah'tan annem yakında istediğim an gidebiliyorum
bu saatte uyku kaçık ayakta olduğuma göre,heralde uyurum.hafta içi sağlık ocağında bulantı için iğne yaptırıyoruz, hafta sonu yaptıramayınca,kızı eşime teslim edip uyumaya çalışıyorum.bakalım inşallah bulantısız bir güne uyanırım...kızlar yarın neler yapıcaksınız varmı planlar acaba
günaydın kızlar bende erkenciyim bugun aksama yemege misafifim var eşimin arkaasları ve eslerı tanımıyorum hıc gelecekleri yemek hazırlıkları yapıcam bakalım bugunde yorulucam bakalım
[/QUOTE]Gunaydin canim Allah saglikli uzun ömür versin. Bende oğlumu okula yolladim isler beni bekliyor camasir attim makineye...
Benim dun KV kp köyden geldi onlara gittik ziyarete sonra hali bakmak için carsida dolandim ama çok Yoruldum zor islermis yaa zar zor beğendim bi tane hali
Salon bitmedi daha bitsin paylasicam resmini.. Daha da eksikler var
sen nasilsin kanaman bitti mi
kolay gelsin canim kendini fazla yormagünaydın kızlar bende erkenciyim bugun aksama yemege misafifim var eşimin arkaasları ve eslerı tanımıyorum hıc gelecekleri yemek hazırlıkları yapıcam bakalım bugunde yorulucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?