bebeğimi beklerken......

kızlar geldim annemden ohh miss gıbı şeyler hazırlamıs yedik içtik geldimm benımde cok guzel geçti gunum şimdi evdeyım esımı beklıyorum

Sende mümkün olduğunca görüşme. Dediğin gibi iyiki ayni şehirde değilsiniz. Yok sayarsin olur biter

Benim yarin kv kp köyden geliyorlar onlara gideriz orada geçer zaman aksama kadar
bizde yarın evde oluruz aksama kadar eşimle arbamızı kv vericek yarın düğüne gicekler araba omuyunca evde kalırız herhalde amaotobusle avm gitmek istiyorum belkı bira bebek kıyafetleri bakarız cok istıyorum alısverıs yapmak bebegıme

Kizlar bi sorum var size.
Erken gebelik testinde 10. Dakikada cift cizgi varsa hamilelik midir?
Hamilelik olmasada cift cizgi belirir mi?
Bilemedim cnm bende normalde 5 dak dan sonrasını cvp olarak kabul etmeyin yazıyor testlerin üstünde ama bellimi olur inş hayırlı haber verirsin

Selam canim.. Evet hava çok güzel di bugün güzel geçti çok şükür.. Disarida yemek yedik
Sen nasilsin bakayim

Ay bilemedim ki canim yaptin mi test.. Bbirde normal test yapsaydin
Bende iyim cnm ne olsun biraz yürüyüşe çıktık oğluşumla sonra eve geldik yemek işleri falan bu akşamda misafirim var yine onları bekliyorum bi saate gelecekler

kızlar geldim annemden ohh miss gıbı şeyler hazırlamıs yedik içtik geldimm benımde cok guzel geçti gunum şimdi evdeyım esımı beklıyorum
Ohh sefan olsun cnm varmı anne evi gibisi :) bende yarın kahvaltıya gidicem anneme Allah'tan annem yakında istediğim an gidebiliyorum

Ohh sefan olsun cnm varmı anne evi gibisi :) bende yarın kahvaltıya gidicem anneme Allah'tan annem yakında istediğim an gidebiliyorum
evt anne gibisi yok hele bıde yakın olunca ohh ne rahat benım annemde cok yakın 1,5 sene öncesine kadar yan yana binadalarda oturuyorduk ..

kızlar yarın neler yapıcaksınız varmı planlar acaba
bu saatte uyku kaçık ayakta olduğuma göre,heralde uyurum.hafta içi sağlık ocağında bulantı için iğne yaptırıyoruz, hafta sonu yaptıramayınca,kızı eşime teslim edip uyumaya çalışıyorum.bakalım inşallah bulantısız bir güne uyanırım...

Gunaydin canim Allah saglikli uzun ömür versin. Bende oğlumu okula yolladim isler beni bekliyor camasir attim makineye...
Benim dun KV kp köyden geldi onlara gittik ziyarete sonra hali bakmak için carsida dolandim ama çok Yoruldum zor islermis yaa zar zor beğendim bi tane hali
Salon bitmedi daha bitsin paylasicam resmini.. Daha da eksikler var
sen nasilsin kanaman bitti mi[/QUOTE]

günaydın kızlar bende erkenciyim bugun aksama yemege misafifim var eşimin arkaasları ve eslerı tanımıyorum hıc gelecekleri yemek hazırlıkları yapıcam bakalım bugunde yorulucam bakalım

Canim gunaydin.. Kolay gelsin bakalim bende bugün biraz yemek yapayim diyorum midemden dolayı fazla çeşit yapamiyorum ama bugün bir gideceğim mutfaga bakalim.
Sabah yine kustum berbatti kahvaltı yaptim güçlükle simdi markete gidecem..
günaydın kızlar bende erkenciyim bugun aksama yemege misafifim var eşimin arkaasları ve eslerı tanımıyorum hıc gelecekleri yemek hazırlıkları yapıcam bakalım bugunde yorulucam bakalım

[/QUOTE]
Amin canim ssağol...Kanama bitti 3 ggün oldu
kolay gelsin canim kendini fazla yorma

Kızlar selamlar nasılsınız bakalım hepimiz için yoğun bir hafta oldu sanırım..benimde bütün haftam misafir ağırlamakla geçti kendimi yorgun hissediyorum havadanmıdır bilmiyorum bütün kemiklerim ağrıyor sanki..sizlerde fazla yormayın kendinizi bu arada minikler le aranız nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…