bebeğimi beklerken......

Sende bir sure ara ver canim misafir agarlamaya artik daha zor olur senin için vücut agirligi arttikca ve bebek büyüdükçe heryanin agrir. İİnşallah iyidir bebisler.. Şuan his edemediğim için sadece mide bulantimla var olduğunu anlıyorum.

merhaba canm ayrıntılıya girdinmi sen

Kızlar slm lar ben yoğunum malum yılsonu iş güç çalışıyorum sizlerde iyisiniz inşallah..Eskisi kadar sık girmek istemiyorum yorgun hissediyorum kendimi bazen iyiyim bazen kötüyüm çok şükür eşim var diyorum ama eskisi gibi değilim bi sessizlik var içimde tuhafım zor geçecek bu günler içim sıkılıyor arada yazarım sizlere henüz dr a kontrole de gitmedim aslını isterseniz hiçbişey umrumda da değil biraz da salayım belki böylesi daha hayırlıdır öpüyorum sizleri.

Rabbime emanet ol canım. hakkında hayırlısı olsun. duamdasın..

Kızlar iyi aksamlar evt çok yoruldum masamı kurdum misafirlerimi bekliyorum iki gündür bebeğimi hissetmiyorum allaha sıgınıyorum rabbim ne eylerse güzel eyler .belki bu aksam oynar yatınca korkuyorum ama elimden bişey gelmiyor rabbim yardımcımız olsun

Cnm allaha emanet ol sen kendini iyi hissettiğinde biZe yaz

Korkular prensesi rahat ol. İyidir inşallah minik kuş

Meraba arkadaşlar, ben de bugün detaylı ultrasyona girdim.ense kalınlığı normalmiş, grlişimide iyiymiş çok şükür:) ama doktor benim doktorum değildi, erkek doktordu, bide çok suratsızdı, bende cinsiyeti soramadım.aldım bebeğimin fotoğrafını, ama içimi daha çok merak sardı.bakalım artık ne zaman gideriz Allah bilir....

Selam canım Allah kolaylık versin mide bulantilari çok kötü benimde 8. Hafta başladı ve bir haftadır ne kahvaltı ne akşam yemeği doğru düzgün hiç bisey yiyemiyorum yedigimide çıkarıyorum meyve yiyordum artık meyvede bulandırıyor yedigim an çıkarıyorum çubuk kraker yedim bi kac gundur ondanda tiksindim bu gün sabah bi iki tane kraker yedim geri çıkardım 24 saat geçmeyen mide bulantısı Allahim yardım etsin bize ne zamana kadar sürer bulantilar bi bilginiz var mı kızlar

Can im çok güzel şeyler yapmissin ellerine saglik...yarin bi saglik ocagina git sene yine hareketini hissettmiyorum dersin...
Sagol cnm, Aminn
Rabbim herkesi en kisa surede bu mutluluga kavustursun
Canim hayirli olsun çok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah...dar işi benim başima...

geçmiyor kolay kolay maalesef. Benim 12 haftalık, 6. Haftadan beri çekiyorum.dün gece hastanede yattım bulantıdan dolayı, bugün akşam çıktım.inşallah serumun etkisi bitene kadar bulantıda biter diye dua ediyorum.hayatımın durduğu noktadayım,hiç bir şey yapamıyorum maalesef..

Masallahh canim. Ne güzel.. Bebegin saglikli olsun da cinsiyet önemli değil. Elbet ogrenicez.Ben hic merak etmiyorum. Tek ddüşündüğüm saglikli olması insallah

Amin canim.. Zor gerçekten. Benim 6. Haftalarda çok yoğundu bulantim hic araliksiz bulaniyordu hic durmadan berbatti simdi daha iyi o zamana göre durabiliyorum en azindan azaldi. Seninde geçer inşallah en kisa zamanda 4-4.5 aylıkken azalir

Can im çok güzel şeyler yapmissin ellerine saglik...yarin bi saglik ocagina git sene yine hareketini hissettmiyorum dersin...

Canim hayirli olsun çok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah...dar işi benim başima...
yaptım ama çok yoruldum bugun hertarafım agrıyor valla bugunde saglık ocagına gıdersem benı dırek kovarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…