Sende bir sure ara ver canim misafir agarlamayaKızlar selamlar nasılsınız bakalım hepimiz için yoğun bir hafta oldu sanırım..benimde bütün haftam misafir ağırlamakla geçti kendimi yorgun hissediyorum havadanmıdır bilmiyorum bütün kemiklerim ağrıyor sanki..sizlerde fazla yormayın kendinizi bu arada minikler le aranız nasıl bakalım
amin inşallahallah hayırlısı ile elinize almayı nasip etsin
merhaba canm ayrıntılıya girdinmi senKızlar selamlar nasılsınız bakalım hepimiz için yoğun bir hafta oldu sanırım..benimde bütün haftam misafir ağırlamakla geçti kendimi yorgun hissediyorum havadanmıdır bilmiyorum bütün kemiklerim ağrıyor sanki..sizlerde fazla yormayın kendinizi bu arada minikler le aranız nasıl bakalım
Rabbime emanet ol canım. hakkında hayırlısı olsun. duamdasın..Kızlar slm lar ben yoğunum malum yılsonu iş güç çalışıyorum sizlerde iyisiniz inşallah..Eskisi kadar sık girmek istemiyorum yorgun hissediyorum kendimi bazen iyiyim bazen kötüyüm çok şükür eşim var diyorum ama eskisi gibi değilim bi sessizlik var içimde tuhafım zor geçecek bu günler içim sıkılıyor arada yazarım sizlere henüz dr a kontrole de gitmedim aslını isterseniz hiçbişey umrumda da değil biraz da salayım belki böylesi daha hayırlıdır öpüyorum sizleri.
Cnm allaha emanet ol sen kendini iyi hissettiğinde biZe yazKızlar slm lar ben yoğunum malum yılsonu iş güç çalışıyorum sizlerde iyisiniz inşallah..Eskisi kadar sık girmek istemiyorum yorgun hissediyorum kendimi bazen iyiyim bazen kötüyüm çok şükür eşim var diyorum ama eskisi gibi değilim bi sessizlik var içimde tuhafım zor geçecek bu günler içim sıkılıyor arada yazarım sizlere henüz dr a kontrole de gitmedim aslını isterseniz hiçbişey umrumda da değil biraz da salayım belki böylesi daha hayırlıdır öpüyorum sizleri.
Hadi gözün aydin canim. Allah tamamına erdirsin.. Saglicakla kavuş minigine.. Çok sevindimAyşegül az önce aldim sonucu
Beta HCG 223 :)
Şükurler olsun.. saglikli olsun insallahhh
Korkular prensesi rahat ol. İyidir inşallah minik kuşKızlar iyi aksamlar evt çok yoruldum masamı kurdum misafirlerimi bekliyorum iki gündür bebeğimi hissetmiyorum allaha sıgınıyorum rabbim ne eylerse güzel eyler .belki bu aksam oynar yatınca korkuyorum ama elimden bişey gelmiyor rabbim yardımcımız olsun
Sagol cnm, AminnHadi gözün aydin canim. Allah tamamına erdirsin.. Saglicakla kavuş minigine.. Çok sevindim
Darisi isteyenlerin basina
Canim gunaydin.. Kolay gelsin bakalim bende bugün biraz yemek yapayim diyorum midemden dolayı fazla çeşit yapamiyorum ama bugün bir gideceğim mutfaga bakalim.
Sabah yine kustum berbatti kahvaltı yaptim güçlükle simdi markete gidecem..
Can im çok güzel şeyler yapmissin ellerine saglik...yarin bi saglik ocagina git sene yine hareketini hissettmiyorum dersin...Kızlar iyi aksamlar evt çok yoruldum masamı kurdum misafirlerimi bekliyorum iki gündür bebeğimi hissetmiyorum allaha sıgınıyorum rabbim ne eylerse güzel eyler .belki bu aksam oynar yatınca korkuyorum ama elimden bişey gelmiyor rabbim yardımcımız olsun
Canim hayirli olsun çok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah...dar işi benim başima...Sagol cnm, Aminn
Rabbim herkesi en kisa surede bu mutluluga kavustursun
geçmiyor kolay kolay maalesef. Benim 12 haftalık, 6. Haftadan beri çekiyorum.dün gece hastanede yattım bulantıdan dolayı, bugün akşam çıktım.inşallah serumun etkisi bitene kadar bulantıda biter diye dua ediyorum.hayatımın durduğu noktadayım,hiç bir şey yapamıyorum maalesef..Selam canım Allah kolaylık versin mide bulantilari çok kötü benimde 8. Hafta başladı ve bir haftadır ne kahvaltı ne akşam yemeği doğru düzgün hiç bisey yiyemiyorum yedigimide çıkarıyorum meyve yiyordum artık meyvede bulandırıyor yedigim an çıkarıyorum çubuk kraker yedim bi kac gundur ondanda tiksindim bu gün sabah bi iki tane kraker yedim geri çıkardım 24 saat geçmeyen mide bulantısı Allahim yardım etsin bize ne zamana kadar sürer bulantilar bi bilginiz var mı kızlar
Meraba arkadaşlar, ben de bugün detaylı ultrasyona girdim.ense kalınlığı normalmiş, grlişimide iyiymiş çok şükür:) ama doktor benim doktorum değildi, erkek doktordu, bide çok suratsızdı, bende cinsiyeti soramadım.aldım bebeğimin fotoğrafını, ama içimi daha çok merak sardı.bakalım artık ne zaman gideriz Allah bilir....
Selam canım Allah kolaylık versin mide bulantilari çok kötü benimde 8. Hafta başladı ve bir haftadır ne kahvaltı ne akşam yemeği doğru düzgün hiç bisey yiyemiyorum yedigimide çıkarıyorum meyve yiyordum artık meyvede bulandırıyor yedigim an çıkarıyorum çubuk kraker yedim bi kac gundur ondanda tiksindim bu gün sabah bi iki tane kraker yedim geri çıkardım 24 saat geçmeyen mide bulantısı Allahim yardım etsin bize ne zamana kadar sürer bulantilar bi bilginiz var mı kızlar
tebrik ederim cnm allah saglıkla kucagına almak nasip etsin ..rabbim sizi koeusuneklem cok tesekkur ederim cnm.
Aminn. Rabbim sanada en kisa zamanda yasatsin bu mutlulugu insalllaaahhhhhh
yaptım ama çok yoruldum bugun hertarafım agrıyor valla bugunde saglık ocagına gıdersem benı dırek kovarlar..Can im çok güzel şeyler yapmissin ellerine saglik...yarin bi saglik ocagina git sene yine hareketini hissettmiyorum dersin...
Canim hayirli olsun çok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah...dar işi benim başima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?