bebeğimi beklerken......

cnm artık rahatım ama şu ayrıntılı usg atlatayım ondan sonra bi ohhh dicem nasıl bakalım bugun benım hertarafım agrıyo dün çok yoruldum

Canim bugun yat hic birşey yapmadan bol bol dinlen. Kendini o kadar yorman iyi değil. Benimde yapilacak işlerim var erteliyorum sagligimizdan daha iyi değil ya

Kizlar lcwakiki internetten bunu aldim biraz erken oldu ama benim karnim sisiyor hele akşamları çok sisiyor sorunlara o ggöbek diyorum bebek daha küçük ama yinede kapatayim dedim karnimi. Zaten simdi salaş şeyleri herkes giyiyor

Çok güzel cnm güle güle giymek nasip olsun inş

Inanılmaz tembelliğim üstümde uyanalı iki saat okacaktı nerdeyse hala yatağın içinde oraya dön buraya dön yapıyorum:)

Canim bugun yat hic birşey yapmadan bol bol dinlen. Kendini o kadar yorman iyi değil. Benimde yapilacak işlerim var erteliyorum sagligimizdan daha iyi değil ya
cnm yattım zaten bugun ama şimdi biraz iş yapayım duramıyorum yapmadan kendımı iyi hissediyorum şimdi

[TE=-gul, post: güle güle giy.9863, member: 568265"]Kizlar lcwakiki internetten bunu aldim biraz erken oldu ama benim karnim sisiyor hele akşamları çok sisiyor sorunlara o ggöbek diyorum bebek daha küçük ama yinede kapatayim dedim karnimi. Zaten simdi salaş şeyleri herkes giyiyor Eki Görüntüle 1338289 [/QUOTE]
Cok guzel canim gule

[QUOTEm, post: 38344628, member: 169811"]cnm yattım zaten bugun ama şimdi biraz iş yapayım duramıyorum yapmadan kendımı iyi hissediyorum şimdi[/QUOTE]
Canim bosver isleri hic bir is bebeğinden önemli olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…