cnm artık rahatım ama şu ayrıntılı usg atlatayım ondan sonra bi ohhh dicem nasıl bakalım bugun benım hertarafım agrıyo dün çok yoruldumKorkular prensesi rahat ol. İyidir inşallah minik kuş
AMin cnm. Cok sagoltebrik ederim cnm allah saglıkla kucagına almak nasip etsin ..rabbim sizi koeusun
cnm artık rahatım ama şu ayrıntılı usg atlatayım ondan sonra bi ohhh dicem nasıl bakalım bugun benım hertarafım agrıyo dün çok yoruldum
Mrb cnm hoş geldin sen yolu tamamlamış sayılırsın bişi kalmamışmerhabalar arkadaslar bende bebeğimi bekliyorum artık sabrım kalmadı bebeğime bir an önce kavuşmak istiyorum:)
Girdim cnm 20 haftamda girdim ben..şükürler olsun herşey yolundamerhaba canm ayrıntılıya girdinmi sen
Cnm Allah tamamına erdirsin inş çok sevindimAyşegül az önce aldim sonucu
Beta HCG 223 :)
Şükurler olsun.. saglikli olsun insallahhh
Sakin ol cnm çok yorulduğun zaman hareketlerde azalma oluyor..allahımın izniyle herşey yolundayaptım ama çok yoruldum bugun hertarafım agrıyor valla bugunde saglık ocagına gıdersem benı dırek kovarlar..
Çok güzel cnm güle güle giymek nasip olsun inşKizlar lcwakiki internetten bunu aldim biraz erken oldu ama benim karnim sisiyor hele akşamları çok sisiyor sorunlara o ggöbek diyorum bebek daha küçük ama yinede kapatayim dedim karnimi. Zaten simdi salaş şeyleri herkes giyiyorEki Görüntüle 1338289
İnsallah canim.. Rabbim hepimizin meleklerini korusun..Çok güzel cnm güle güle giymek nasip olsun inş
Cnm. Hepimizi insallahhhCnm Allah tamamına erdirsin inş çok sevindim
cnm artık rahatım ama şu ayrıntılı usg atlatayım ondan sonra bi ohhh dicem nasıl bakalım bugun benım hertarafım agrıyo dün çok yoruldum
18 den sonra yapılıyor ama genelde 20 22 arası yapıyorlarmerhaba ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acaba?
yaaa ne güzel hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Hadi gözün aydin canim. Allah tamamına erdirsin.. Saglicakla kavuş minigine.. Çok sevindim
Darisi isteyenlerin basina
21 haftanın içindeyım persembe günü giricem cnmmerhaba ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acaba?
cnm yattım zaten bugun ama şimdi biraz iş yapayım duramıyorum yapmadan kendımı iyi hissediyorum şimdiCanim bugun yat hic birşey yapmadan bol bol dinlen. Kendini o kadar yorman iyi değil. Benimde yapilacak işlerim var erteliyorum sagligimizdan daha iyi değil ya
21 haftanın içindeyım persembe günü giricem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?