Bendensin canim..Inanılmaz tembelliğim üstümde uyanalı iki saat okacaktı nerdeyse hala yatağın içinde oraya dön buraya dön yapıyorum:)
cnm yattım zaten bugun ama şimdi biraz iş yapayım duramıyorum yapmadan kendımı iyi hissediyorum şimdi
Kızlar yaa sanırım ben Dr degiştiricem.çok yakın bir arkadaşımın kuzeni Dr tıp merkezi açtılar 5 ortak hem doğum çok uyguna gelicek hemde tanıdık olması avantajıma diye düşünüyorum.bu ay oraya kontrole gideyim diyorum Dr la tanışmaya
Aslında Dr umdan memnunum ama bu tarafta da tanıdık olması işime geliyor açıkcası..genelde özellerde doğum sonrası gereksiz tahlil ve küveze alma olayı çok oluyor Buda biraz tuzlu oluyor duyumlara göre nisa hastanesinde de yapıyorlarmış öyle..diğer tarafa gidersem tanıdıktan dolayı herşey 800 e bitecek sezeryanda bile olsam kendi istegimle oda 800 nisada isteğe bağlı sezeryanda 3000 lira..birde doğum sonrası çocuk Dr olması gerekiyor sürekli gideceğimiz en azından burada rahat ederiz diye düşünüyorum..gideceğim Dr ayten bölükbaş duyanınız varmıHic farketmez canim değiştir tabi neden olmasin. Eğer senin yararina olacaksa olsun. Sonuçta oda doktor. Git bir tanis hem tanidik yeri olmasi daha iyi rahat edersin.
Aslında Dr umdan memnunum ama bu tarafta da tanıdık olması işime geliyor açıkcası..genelde özellerde doğum sonrası gereksiz tahlil ve küveze alma olayı çok oluyor Buda biraz tuzlu oluyor duyumlara göre nisa hastanesinde de yapıyorlarmış öyle..diğer tarafa gidersem tanıdıktan dolayı herşey 800 e bitecek sezeryanda bile olsam kendi istegimle oda 800 nisada isteğe bağlı sezeryanda 3000 lira..birde doğum sonrası çocuk Dr olması gerekiyor sürekli gideceğimiz en azından burada rahat ederiz diye düşünüyorum..gideceğim Dr ayten bölükbaş duyanınız varmı
ayrıntılıda cinsiyet tam belli oluyo öyle değilmiGirdim cnm 20 haftamda girdim ben..şükürler olsun herşey yolunda
Olur tabi cnm...seninki henüz belli değilmiayrıntılıda cinsiyet tam belli oluyo öyle değilmi
bana iki kez kıza benziyo dedi sonra 19+3 te bebeği hissetmiyorum diye gittim ayrıntılıya gönderdi orda erkek dedi şimdi sorana erkekmi desem bilemedim kıza da çok heveslenmiştim bi oğlum var bide kızım olsaydı çok iyi olcaktıOlur tabi cnm...seninki henüz belli değilmi
bende ıyıyım kafa dagıtmaya çalışıyorum cnm yaaa yok tık yok bizde hala hissedemedim bebişi niye bilmiyorumGunaydin cancagizlarim... Ben iyiyim asimcim sen nasilsin.. Hissettin mi bebisi
cnm allah gönlüne göre versinbana iki kez kıza benziyo dedi sonra 19+3 te bebeği hissetmiyorum diye gittim ayrıntılıya gönderdi orda erkek dedi şimdi sorana erkekmi desem bilemedim kıza da çok heveslenmiştim bi oğlum var bide kızım olsaydı çok iyi olcaktı
Allahın izniyle bir seycik olmaz canim merak etme. Dua et aslında 313 tane okusaydin ayetel kursiyi niyet içinbende ıyıyım kafa dagıtmaya çalışıyorum cnm yaaa yok tık yok bizde hala hissedemedim bebişi niye bilmiyorum
kafaya çok takıyorum yanlız kalınca takmamak için geziyorum tek ümidim kılolu biriydım zaten göbegım vardı yagdan hissedemiyorum diye içimi rahatlatmaya çalısıyorum
ya hiç aklıma gelmedi 313 tane okumak okurdum yani düşündümki yarın gitmeden önce yasin fetih sureleri okucam güzel bi banyo alırım sonra okurum gidene kadar diye düşünmüştümAllahın izniyle bir seycik olmaz canim merak etme. Dua et aslında 313 tane okusaydin ayetel kursiyi niyet için
tam hissedemedim ama sanki dün böyle kalp atışı gibi bişey oldu o muydu anlamadım tam olarak sende durumlar nasılcnm allah gönlüne göre versin
hissedebiliyormusun bebegımını
Canım Allah'ın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin dualarımız seninlekızlar kusura bakmassanız sizlerden ayetel kürsi istiyorum
biliyosunuz yarın aksam saat 8 de ayrıntılı usg giricem onun için okursanız cok memnun olurum
Valla cnm tam olarak hissedemedim böyle balon patlar gibi bişey oluyo eğer bağırsak hareketi deil setam hissedemedim ama sanki dün böyle kalp atışı gibi bişey oldu o muydu anlamadım tam olarak sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?