bebeğimi beklerken......

Kızlar yaa sanırım ben Dr degiştiricem.çok yakın bir arkadaşımın kuzeni Dr tıp merkezi açtılar 5 ortak hem doğum çok uyguna gelicek hemde tanıdık olması avantajıma diye düşünüyorum.bu ay oraya kontrole gideyim diyorum Dr la tanışmaya

Hic farketmez canim değiştir tabi neden olmasin. Eğer senin yararina olacaksa olsun. Sonuçta oda doktor. Git bir tanis hem tanidik yeri olmasi daha iyi rahat edersin.

Hic farketmez canim değiştir tabi neden olmasin. Eğer senin yararina olacaksa olsun. Sonuçta oda doktor. Git bir tanis hem tanidik yeri olmasi daha iyi rahat edersin.
Aslında Dr umdan memnunum ama bu tarafta da tanıdık olması işime geliyor açıkcası..genelde özellerde doğum sonrası gereksiz tahlil ve küveze alma olayı çok oluyor Buda biraz tuzlu oluyor duyumlara göre nisa hastanesinde de yapıyorlarmış öyle..diğer tarafa gidersem tanıdıktan dolayı herşey 800 e bitecek sezeryanda bile olsam kendi istegimle oda 800 nisada isteğe bağlı sezeryanda 3000 lira..birde doğum sonrası çocuk Dr olması gerekiyor sürekli gideceğimiz en azından burada rahat ederiz diye düşünüyorum..gideceğim Dr ayten bölükbaş duyanınız varmı

Bende olsam senin gibi yapardim canim. Ne gerek var o kadar çok.para vermeye sen bir dahaki kontrole oraya git bakalim. Özel hastanelerde oluyor bazen sirf para almak için kuvoze koymalar gereksiz işlemler. İçinrahat etsin

Kızlar ben sağlık Ocağı'na gidiyorum ilaç yazdırmaya ordanda arkadaşlar dışarı çıkıcaz akşama görüşürüz öpüldünüz

Gunaydin cancagizlarim... Ben iyiyim asimcim sen nasilsin.. Hissettin mi bebisi

Olur tabi cnm...seninki henüz belli değilmi
bana iki kez kıza benziyo dedi sonra 19+3 te bebeği hissetmiyorum diye gittim ayrıntılıya gönderdi orda erkek dedi şimdi sorana erkekmi desem bilemedim kıza da çok heveslenmiştim bi oğlum var bide kızım olsaydı çok iyi olcaktı

Gunaydin cancagizlarim... Ben iyiyim asimcim sen nasilsin.. Hissettin mi bebisi
bende ıyıyım kafa dagıtmaya çalışıyorum cnm yaaa yok tık yok bizde hala hissedemedim bebişi niye bilmiyorum
kafaya çok takıyorum yanlız kalınca takmamak için geziyorum tek ümidim kılolu biriydım zaten göbegım vardı yagdan hissedemiyorum diye içimi rahatlatmaya çalısıyorum

cnm allah gönlüne göre versin
hissedebiliyormusun bebegımını

Allahın izniyle bir seycik olmaz canim merak etme. Dua et aslında 313 tane okusaydin ayetel kursiyi niyet için

Allahın izniyle bir seycik olmaz canim merak etme. Dua et aslında 313 tane okusaydin ayetel kursiyi niyet için
ya hiç aklıma gelmedi 313 tane okumak okurdum yani düşündümki yarın gitmeden önce yasin fetih sureleri okucam güzel bi banyo alırım sonra okurum gidene kadar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…