bebeğimi beklerken......

Valla cnm tam olarak hissedemedim böyle balon patlar gibi bişey oluyo eğer bağırsak hareketi deil se
bu yüzden tedirgin olma derim sana diyorum ama ben kaç defa doktora gittim hissetmiyorum diye 2. gebelik olmasına rağmen en son ayrıntılıya gönderdi herşey güzel bebeğin hareketlerini gördük bende tam hissetmiş değilim canm korkma içini ferah tut

kızlar saat yaklaşıyor ben çok heycanlım hastaneden eşimi aramışlar talı yesin meyve suyu içsin öyle gelin diye çok korkuyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyın benden ben cıkıyorum hazırlanmak için

Cnm nerelerdesin çok merak ettim seni yazmamışsında umarım herşey yolundadır

asim nerelerdesin kız seni çok merak ettim...

günaydın hanımlar dun aksam usg gırdık dr %90 bir sorun yok dedi ama usg ölçümlerinde FL değeri normalin alınta çıktı.ailesel olabılır yazmış ..bugun dr gittik dr takip edicem dedi . allaha şükür kalp damarlarında sıkıntı yokmus sadece bu sıkıntı bilmiyorum kafam allak bullak oldu ..

Cnm çok merak ettim seni..fl değeri ne oluyormuş açılımını yazarmısın

Şimdi baktım cnm kemik uzunluğuymuş senin kaç çıktı ölçüm..bence çok takma Dr dediğin gibi genetik olabilir..Allah'a şükürler olsun başka sorun çıkmamış herşey yolunda..

cnm benım 30mm çıktı
O kadar da sorun değil bence alt sınır zaten 32 yazıyor nette..normali 35 üst sınır 39 diyor..bide bakalım ne kadar doğru bir ölçüm bu aylarda boyu tam ölçülmüyor biliyorsun kıvrık durduğundan..hiç sıkıntı yapma bence bebeğinin sağlıklı olmasının keyfini çıkar annesi

evt cnm haklısın zaten bebgım 1 hafta gerıden gelıyor korkuyorum senınde oyleydı galıba haftası tutmuyor tek tesellim ayrıntılıda kötü bişey cıkmamasıydı. zaten bebegımın resmınıde alamdık bır turlu göstermedi yuzunu 2 defa ugrastı dr ama alamadık resmımızı napalım nasıp artık .. dua etmek ten baska çarem yok allahım baska dert vermesın..

Bak böyle pozitif ol boşa sıkıntı yapma kendine ortada büyük bi problem yok..sağlığı herşeyi yolunda Allah'a şükür..bu arada bende de poz yakalayamadık..yüzünü göstermiyor hiç sıpa..geçen usg kağıtlarına bakıyorum bugüne kadar olan bütün usgler de duruş hep aynı popo dönük sadece sırtını gördük sıpanın..naz yapıyorlar bence:)

Canım sevindim ciddi sıkıntı olmamasına peki neden hareketlerini hissettmiyor kurşun sordun mu

Canım sevindim ciddi sıkıntı olmamasına peki neden hareketlerini hissettmiyor kurşun sordun mu
cnm bende sevındım çok önemli bişey çıkmadığı için sormadım benım kız cok nazlı cıktı dun usg de gördüm kolları ayakları cok oynuyordu buyuk ihtimalle ilk gebelık olmasından ve kılolu bırı oldugum ıcın ama dun cok tatlı yedım baya hareketlendı hissettim artık kafaya takmamayı düşünüyorum ben stres yaptıkca bebeğimde etkılenıyor sadece onun saglıgı için ugrasıcam kendıme dıkkat edicem süt muz ceviz felan yıyıcem bakalım hersey allahtan rabbım nasıp ettıyse saglıkla dogacak .. yaradana sığınmaktan başka çarem yok ..tabıkı sabırsızlanıyorum ama elimden gelenı yapmaya calısacagım strese girmemek için tabiki başarabilirsem.bir sonraki randevum ocak ayının ilk haftası olucak dr oyle dedi bakalım..

işte böyle canımm yaaa rahat olacaksın yemene içmene dikkat edeceksin.. meyveni, cevizini ye mis gibi ohh keyfini çıkar canım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…