inş artık bundan sonra böyle (tabi umursamaz durabilirsem)yarında ist-bağcılara gidiyoruz düğün var eşimin akrabasının bakalım inş güzel geçer günlerimiz ayın 29 da evimde mevlid okutuyorum allahım nasip ederse .allahım bide şu vakit namazlarımı bi kılmaya başlasam zamanında ben alası olmayacakişte böyle canımm yaaa rahat olacaksın yemene içmene dikkat edeceksin.. meyveni, cevizini ye mis gibi ohh keyfini çıkar canım yaa..
Şimdiden Allah kabul etsin cnm...namaza bende başladım 4 ay oldu insan kendini o kadar huzurlu hissediyorki anlatamam..zamanı bile geçse huzursuz oluyoruminş artık bundan sonra böyle (tabi umursamaz durabilirsem)yarında ist-bağcılara gidiyoruz düğün var eşimin akrabasının bakalım inş güzel geçer günlerimiz ayın 29 da evimde mevlid okutuyorum allahım nasip ederse .allahım bide şu vakit namazlarımı bi kılmaya başlasam zamanında ben alası olmayacak
Haa bizi mevlide mi cagiriyorsun caniminş artık bundan sonra böyle (tabi umursamaz durabilirsem)yarında ist-bağcılara gidiyoruz düğün var eşimin akrabasının bakalım inş güzel geçer günlerimiz ayın 29 da evimde mevlid okutuyorum allahım nasip ederse .allahım bide şu vakit namazlarımı bi kılmaya başlasam zamanında ben alası olmayacak
Ahh allah bana da nasip eder inş ama karar verdim bu hafta sonu evde yokum pazartesi inş başlıyorum evime gelince bu arada kızlar bebeğimi hissettim bugunŞimdiden Allah kabul etsin cnm...namaza bende başladım 4 ay oldu insan kendini o kadar huzurlu hissediyorki anlatamam..zamanı bile geçse huzursuz oluyorum
Cnm ya nekadar yanımda olmanızı istyorumki anlatamam kimse beni anlamıyo en iyi si anlıyorsunuz beni allah nasip ederse kuranım var buyrun gelin çok memnun olurum yaa keşke imkan olsa da yanımda olsanız en çok namaZa başlamak isyorum rabbim nasip eder inşHaa bizi mevlide mi cagiriyorsun canimyakin olsan gelirdim.
Allah kabul etsin canim benimde isler bitsin okutucam inşallah..
Bir an evvel başla namazina huzur bulacaksin hem bebekte feyz alir
Cnm ya nekadar yanımda olmanızı istyorumki anlatamam kimse beni anlamıyo en iyi si anlıyorsunuz beni allah nasip ederse kuranım var buyrun gelin çok memnun olurum yaa keşke imkan olsa da yanımda olsanız en çok namaZa başlamak isyorum rabbim nasip eder inş
cnm teşekkür ederimGünaydın arkadaşlar.
asim doktorun iyi geçtiğine çok sevindim, inşallah artık seni de için rahat eder.
kızlar benim bulantılarım geçmedi, pazar ve pazartesi hastanede yatmıştım, sonraki iki gün iyi oldum, ama Perşembe çok fena olunca,dün evde serum takmaya başladık. Kızımda bu haftalarda bitmişti, ama şimdi bitmiyor Bi türlü, dua edin lütfen
cnm dikkat et kendine fzla ayakta kalma uzan iyice rahatla uyumaya çalışHerkeze selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben kendimi çok yorgun hissediyorum yaa..kalçamda bi ağrı var sol tarafta ayağımı yere bastıça iğne batırıyorlar sanki
Günaydın arkadaşlar.
asim doktorun iyi geçtiğine çok sevindim, inşallah artık seni de için rahat eder.
kızlar benim bulantılarım geçmedi, pazar ve pazartesi hastanede yatmıştım, sonraki iki gün iyi oldum, ama Perşembe çok fena olunca,dün evde serum takmaya başladık. Kızımda bu haftalarda bitmişti, ama şimdi bitmiyor Bi türlü, dua edin lütfen
Bakın teyzeleri oğluşuma bi kaç parça bişiyler aldım bugün.sözde yürüyüş diye çıktım görünce dayanamadım:)Eki Görüntüle 1344172
ahhhhhhh çok güzel yaaaaaa bende almay baslamak istiyorum ama annem dur diyor sadece bugun battanıye aldım bende pembe pembeBakın teyzeleri oğluşuma bi kaç parça bişiyler aldım bugün.sözde yürüyüş diye çıktım görünce dayanamadım:)Eki Görüntüle 1344172
canim gule gule giydir insallah cok ciciler masallahhhBakın teyzeleri oğluşuma bi kaç parça bişiyler aldım bugün.sözde yürüyüş diye çıktım görünce dayanamadım:)Eki Görüntüle 1344172
hayirli yolculuklar canim dikkat et kendinenerdesiniz kızlar biz birazdan bağcılara geçiyoruzzzz düğüne artık pazartesi okurum yazdıklarınızı bu arada kasık agrım var inş sorun olmaz
Saol cnm dikkat ederim cnmcanim gule gule giydir insallah cok ciciler masallahhh
hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine
Pazarlari boyle oluyor canimSelamlar..bir pazargünü ve yine kimsecikler yok ortalarda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?