bebeğimi beklerken......

işte böyle canımm yaaa rahat olacaksın yemene içmene dikkat edeceksin.. meyveni, cevizini ye mis gibi ohh keyfini çıkar canım yaa..
inş artık bundan sonra böyle (tabi umursamaz durabilirsem)yarında ist-bağcılara gidiyoruz düğün var eşimin akrabasının bakalım inş güzel geçer günlerimiz ayın 29 da evimde mevlid okutuyorum allahım nasip ederse .allahım bide şu vakit namazlarımı bi kılmaya başlasam zamanında ben alası olmayacak

Şimdiden Allah kabul etsin cnm...namaza bende başladım 4 ay oldu insan kendini o kadar huzurlu hissediyorki anlatamam..zamanı bile geçse huzursuz oluyorum

Haa bizi mevlide mi cagiriyorsun canim yakin olsan gelirdim.
Allah kabul etsin canim benimde isler bitsin okutucam inşallah..
Bir an evvel başla namazina huzur bulacaksin hem bebekte feyz alir

Şimdiden Allah kabul etsin cnm...namaza bende başladım 4 ay oldu insan kendini o kadar huzurlu hissediyorki anlatamam..zamanı bile geçse huzursuz oluyorum
Ahh allah bana da nasip eder inş ama karar verdim bu hafta sonu evde yokum pazartesi inş başlıyorum evime gelince bu arada kızlar bebeğimi hissettim bugun

Haa bizi mevlide mi cagiriyorsun canim yakin olsan gelirdim.
Allah kabul etsin canim benimde isler bitsin okutucam inşallah..
Bir an evvel başla namazina huzur bulacaksin hem bebekte feyz alir
Cnm ya nekadar yanımda olmanızı istyorumki anlatamam kimse beni anlamıyo en iyi si anlıyorsunuz beni allah nasip ederse kuranım var buyrun gelin çok memnun olurum yaa keşke imkan olsa da yanımda olsanız en çok namaZa başlamak isyorum rabbim nasip eder inş

Allah kabul etsin canım bende çok istiyorum namaza baslamak Allahim affetsin kılamiyorum hiç bi sebeb yok çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi.. İnşallah başlıcam namaza hamileyken namaz kılmak bebeğin ahlaklı iyi huylu olmasını sagliyomus doğum yaptıktan sonrada her zaman için namaz çok önemli kızlar

Günaydın arkadaşlar.
asim doktorun iyi geçtiğine çok sevindim, inşallah artık seni de için rahat eder.
kızlar benim bulantılarım geçmedi, pazar ve pazartesi hastanede yatmıştım, sonraki iki gün iyi oldum, ama Perşembe çok fena olunca,dün evde serum takmaya başladık. Kızımda bu haftalarda bitmişti, ama şimdi bitmiyor Bi türlü, dua edin lütfen

cnm teşekkür ederim
mide bulantısı senın fazlaymış hastanelik oluyormussun allah yardım etsin inş en kısa zamanda hafifler

Herkeze selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben kendimi çok yorgun hissediyorum yaa..kalçamda bi ağrı var sol tarafta ayağımı yere bastıça iğne batırıyorlar sanki

Herkeze selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben kendimi çok yorgun hissediyorum yaa..kalçamda bi ağrı var sol tarafta ayağımı yere bastıça iğne batırıyorlar sanki
cnm dikkat et kendine fzla ayakta kalma uzan iyice rahatla uyumaya çalış

Ah o bulantilar kusmalar 8. Hafta başladı halada devam ediyor. Ben bi yerde duydum bir yudum soğuk kola bulantiyi kusmayi kesiyormus ben denedim ınanki çok işe yaradı bulandigimda ya da kusacagimi bildigimde bir yudum soğuk kola içiyorum ve hemen kesiyor kola zararlı biliyorum ama benim bulantilarimi kusmalarimi sadece kola kesiyor canım

nerdesiniz kızlar biz birazdan bağcılara geçiyoruzzzz düğüne artık pazartesi okurum yazdıklarınızı bu arada kasık agrım var inş sorun olmaz

Bakın teyzeleri oğluşuma bi kaç parça bişiyler aldım bugün.sözde yürüyüş diye çıktım görünce dayanamadım:)Eki Görüntüle 1344172
ahhhhhhh çok güzel yaaaaaa bende almay baslamak istiyorum ama annem dur diyor sadece bugun battanıye aldım bende pembe pembe peridrol84 cnm güle güle giydirmek nasip olsun inş saglıkla mutlulukla

Selamlar..bir pazargünü ve yine kimsecikler yok ortalarda:)
Pazarlari boyle oluyor canim
Biz evde geçirdik bugünü.. Zaten kahvalti 12 yi buldu..Oğlumun ödevleri halen daha bitmedi onunla ugrasiyorum. Esimle beraber yemek yaptik.. Aksam hemen olu veriyor zaten

Kizlarrr simdi bata ekleyebilirsiniz 15 ocak :) rahimdeki yaram gecti ve bu ay klomen kullaniyorum :) catlatma ignesini 1-2 ocakta vurunucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…