Hadi insallah hayirlisi olsun bakalim.. Kavususrsun bir an önce sende bebeğine inşallahKizlarrr simdi bata ekleyebilirsiniz 15 ocak :) rahimdeki yaram gecti ve bu ay klomen kullaniyorum :) catlatma ignesini 1-2 ocakta vurunucam :)
Hadi insallah hayirlisi olsun bakalim.. Kavususrsun bir an önce sende bebeğine inşallah
Amin canim.. Seninde en kisa zamanda olur inşallah bekletmeden gelir.insallah canim insallah bende gobisimde hissederim bebegimi. Senin bebis kiz mi erkek mi ? Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
günaydın kızlar çok şükür evimdeyim bu ist trafıgı insanı mahvediyo 3 saat köprü trafiği çektık birdaha gitmem yaa
valla allah yardımcınız olsun çok zor korkma cnm allahın izni ile hiç bişey olmaz benımde ocagın ilk haftası benımdeGunaydin canim.. Sorma biz bu trafikten neler çekiyoruz..o yüzden hafta sonlari uzak bir yerlere gitmiyoruz. Hele avrupa yakasinin ve köprülerin trafiği bir başka aciyorun resmen insanlara. Nasil geçti düğün. Bebis nazil oynuyor mu. Benimkide bir baslasa. Çarşamba kontrole gidicrm bende yine panik hali basladi. İnşallah her şey yolundadır..
Amin canim.. Seninde en kisa zamanda olur inşallah bekletmeden gelir.
Benim cinsiyet belli değil daha acikcasi merak etmiyorum saglikli olduğunu bileyim o beni yeter
Az kalmis hadi bakalim hayirlisiyla alirsin güzel haberihaklisin saglikli olsunda tek istegimiz bu ben daha oncede buraya yazdim yaram vardi rahimde hsg cekildi rahimden parca alindi vs. Cok sey gecti simdi klomen kullaniyorum ocagin 1inde ve 2sinde pregnyl 5000 kullanicam. Ocagin 15inde bat. İnsallah mutlu haberler alirim.
Az kalmis hadi bakalim hayirlisiyla alirsin güzel haberi
Aynen cnm bi türlü denk gelemiyoruz hepberaber sohbet edelim..ben iyim sen nasılsın..bebişle aran nasıl hareketleri hissediyormusuniyi aksamlar kızlar nasılsınız denk gelemıyoruz
amin inş. sağlıklı sıhhatli olsunlarAmin canim.. Seninde en kisa zamanda olur inşallah bekletmeden gelir.
Benim cinsiyet belli değil daha acikcasi merak etmiyorum saglikli olduğunu bileyim o beni yeter
günaydın cnm yeni kalktım bende kahvaltı hazırlıyorum bende kendıme hala ayılamadımGunaydin can cagizlarim.. Nerelerdesiniz.. Ben evde keyif yapiyorum :) kahvaltimi yaptim çok şükür simdi uzattim ayaklarimi TV izliyorum..
Yarin Dr.a gidicem heyecanliyim
cnm iyiyim cnm bebişle aram iyi sayılır ben yatınca benım kızıma bişeyler oluyor dun gun boyu hareket etmedı yattım eşimin eli karnımdaydı 2 defa tekme attı eşimde hissetti yani anlıcan benımkı sürekli keyıf yapıyor gün içersindeAynen cnm bi türlü denk gelemiyoruz hepberaber sohbet edelim..ben iyim sen nasılsın..bebişle aran nasıl hareketleri hissediyormusun
Maşşallah kızına.benimkisininde tembelliği üstünde 2.3 gündür.tekmelesemmi acaba diye düşünüyor:)cnm iyiyim cnm bebişle aram iyi sayılır ben yatınca benım kızıma bişeyler oluyor dun gun boyu hareket etmedı yattım eşimin eli karnımdaydı 2 defa tekme attı eşimde hissetti yani anlıcan benımkı sürekli keyıf yapıyor gün içersinde
a.s cnm nedense herkes aynı modda bakıp çıkıyorlar çalışmalar nasıl gidiyor cnmSelam kızlar nasılsınız..bende iyiyim bu aralar pek gireşim gelmiyor nete bakıp cikiyorum.nedendir bilmem..ama sizleri takip ediyorum aklım sizde
Canim kafa dinlemen gerekiyor demek ki seninde.. Bazen böyle oluyoruz.. Sende iyi ol yyeter bizeSelam kızlar nasılsınız..bende iyiyim bu aralar pek gireşim gelmiyor nete bakıp cikiyorum.nedendir bilmem..ama sizleri takip ediyorum aklım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?