bebeğimi beklerken......

Ya kızlar bugün ben doğru düzgün hareket hissedemedim sabah bir iki hareket etti öğleden sonra hissedemedim böyle bi endişe kapladı beni sizce bu kadar süre hissetmemek normalmi tecrübeliler ayşegül eklem ne dersiniz

Canim meyve suyu falan ic. Cikolatali şeyler te ve yat uzan takip et bakalim hareketini.. Sabah oynamis sonuçta belki senin hissedebilecegin kadar güçlü bir hareket yapmamistir

Canim meyve suyu falan ic. Cikolatali şeyler te ve yat uzan takip et bakalim hareketini.. Sabah oynamis sonuçta belki senin hissedebilecegin kadar güçlü bir hareket yapmamistir
Yemezmiyim yedim neyseki akşam biraz harekete geçti tembelliği üzerinde heralde yada pozisyonundan bilmiyorum..

Gunaydin kizlar.. Ben kahvaltimi yapayim doktora gidicem. Endişeliyim.yine. inşallah herşey yolundadır..
Ne zan bitecek bu korku ya yoruldum endişe edip kendimi kontrol etmekten. Rabbim yardimcimiz olsun icimize ferahlik.versin

Gunaydin kizlar.. Ben kahvaltimi yapayim doktora gidicem. Endişeliyim.yine. inşallah herşey yolundadır..
Ne zan bitecek bu korku ya yoruldum endişe edip kendimi kontrol etmekten. Rabbim yardimcimiz olsun icimize ferahlik.versin
cnm gelmedınmı dr dan merak ettım seni

Geldim canm cok şükür iyiymis canim. Renkli ultrasonla gördüm çok şirin kalbi atiyor ya şükürler olsun. Dr. Ben sormadan söyledi kiza benziyor dedi. Saglikli olsunda dedim hic merak etmiyorum..
aaaaaaa inş cnm tabiki sağlıklı olsun ilk önce ama bi kızn olsun senın bitane paşan var bide prensesiniz olur inş

Geldim canm cok şükür iyiymis canim. Renkli ultrasonla gördüm çok şirin kalbi atiyor ya şükürler olsun. Dr. Ben sormadan söyledi kiza benziyor dedi. Saglikli olsunda dedim hic merak etmiyorum..
Canım ya çok sevindim inşallah sağlıkla doğurmak nasip olur.

Ah cnm ayhhhhh malesef o endişeler hiç bir zaman bitmeyecek doğuma kadar.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza bi alabilsek..26 haftamı bitirdim hala daha her wc ye gitmemde kendimi kontrol ediyorum özellikle leke falan varmı diye düşün artık yakında kafayı sıyırcıcaz az kaldı zaten kendimi bi türlü hamileliğime veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…