- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Hadi şükürler olsun cnm çok sevindim..en başta sağlıklı olması önemli tabi ama bide kızın olursa daha iyi olur abisine bi kız kardeş:)Geldim canm cok şükür iyiymis canim. Renkli ultrasonla gördüm çok şirin kalbi atiyor ya şükürler olsun. Dr. Ben sormadan söyledi kiza benziyor dedi. Saglikli olsunda dedim hic merak etmiyorum..
hayırlı olsun:) canım nerelerdesin merak ettim seni,nasıl gidiyor hamileliğin..kızlar mrb. pztesi 12+3 tüm doktor cinsiyeti sormadan pat diye söyledi belli değil göstermiyo ama %90 erkek dedi kemik yapısından sizce yanılma olabilir mi
hayırlı olsun:) canım nerelerdesin merak ettim seni,nasıl gidiyor hamileliğin..
Canımmm nasılsınn..ben buralardayım ama çıkıcam alışverişe bebek için..belki çok erken ama mevlüt alışverişini yapayım dedim hastanede mevlütte falan dağıtacaklarımız onları alayım dedim kapı süslerini vs..şimdiden bile çok çabuk yorulmaya başladım son aya kalmasın dedim malum önümüz birde kış soğuklarda zor olur
ayyy cnm ne güzel yap tabi alışverşini son aylarda zor olur ..Canımmm nasılsınn..ben buralardayım ama çıkıcam alışverişe bebek için..belki çok erken ama mevlüt alışverişini yapayım dedim hastanede mevlütte falan dağıtacaklarımız onları alayım dedim kapı süslerini vs..şimdiden bile çok çabuk yorulmaya başladım son aya kalmasın dedim malum önümüz birde kış soğuklarda zor olur
Merhaba kizlar.. Pericim guzel havalqri bulmuşken yap ne güzel alisverisini bizde gelsek o zamana bir an önce.. Asim senin az kaldi yakinda sende yaparsinhayurli olsun kizinin ilk cicileri
valla bende bulantılarla uğraşıyorum canım.benim bebişimde 13+5 bugün.mrb.cnm iyim çok şükür çok giremiyorum buralara 13 haftaya girecek hayırlısıyla işte bulantılarımla baş ediyorum kasıklarımda ağrı var dişim apse yaptı onun ağrısı bide üstüne grip oldum baya kötüyüm anlicaan bu aralar sen nasılsın
valla bende bulantılarla uğraşıyorum canım.benim bebişimde 13+5 bugün.
çok teşekkür ederiz teyzesi bende biraz yürüyüş yaptım hava çok güzel fırsatı kaçırmayayım dedimMerhaba kizlar.. Pericim guzel havalqri bulmuşken yap ne güzel alisverisini bizde gelsek o zamana bir an önce.. Asim senin az kaldi yakinda sende yaparsinhayurli olsun kizinin ilk cicileri
en son 9 haftalık da kendi doktoruma gittiğim için henüz belli değil canım.merakla bekliyorum...cinsiyeti bellimi peki
Hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun inş..bel ağrısı oluyor malesef..benimde bir haftadır kuyruksokumu yakınına bi ağrı girdi hala duruyor ayağımı bastıkca dahada ağrıyor..ağırlaşıyoruz artık bu ağrılar normal..beni görseniz penguen gibi yürümeye başladım :))meraba kızlar bende haziran annesiyim , paylaşımlarınızı gördüm bende yazmak istedim benim de bel agrılarım çok oluyor sizinki de öyle mi acaba ?
Evet canim. Eskiyi kapatip yeni acalim iyiolur ddemiştik..merhaba tevafuk bu topigi gördüm seninmiş :)
hayırlı olsun...
Bu arada dün kontorlun vardı sanırım nasıl geçti yolundadır inşallah herşey ?
Hayirli cumalar canim.hepimizeHayırlı cumalarrrr
Merhaba canim. Ayniymisiz seninle :)meraba kızlar bende haziran annesiyim , paylaşımlarınızı gördüm bende yazmak istedim benim de bel agrılarım çok oluyor sizinki de öyle mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?