bebeğimi beklerken......

Geldim canm cok şükür iyiymis canim. Renkli ultrasonla gördüm çok şirin kalbi atiyor ya şükürler olsun. Dr. Ben sormadan söyledi kiza benziyor dedi. Saglikli olsunda dedim hic merak etmiyorum..
Hadi şükürler olsun cnm çok sevindim..en başta sağlıklı olması önemli tabi ama bide kızın olursa daha iyi olur abisine bi kız kardeş:)

hayırlı olsun:) canım nerelerdesin merak ettim seni,nasıl gidiyor hamileliğin..

mrb.cnm iyim çok şükür çok giremiyorum buralara 13 haftaya girecek hayırlısıyla işte bulantılarımla baş ediyorum kasıklarımda ağrı var dişim apse yaptı onun ağrısı bide üstüne grip oldum baya kötüyüm anlicaan bu aralar sen nasılsın

niye kimsecikler yok ayse-gul , eklem ve peridrol84 nerelerdesiniz
Canımmm nasılsınn..ben buralardayım ama çıkıcam alışverişe bebek için..belki çok erken ama mevlüt alışverişini yapayım dedim hastanede mevlütte falan dağıtacaklarımız onları alayım dedim kapı süslerini vs..şimdiden bile çok çabuk yorulmaya başladım son aya kalmasın dedim malum önümüz birde kış soğuklarda zor olur

ayyy cnm ne güzel yap tabi alışverşini son aylarda zor olur ..
ama ben 30 haftalara geldıgımde alıcam allah nasıp ederse annem patık hırka yelek felan örmüş bide battaniye almış arkadasım zıbım ve bıde hazır patıklerımız var simdilik hamılelıgımın tadını cıkaramıyorumki boyle gönlümce alısverıs yapayım olmuyo hep korkuyorum

Merhaba kizlar.. Pericim guzel havalqri bulmuşken yap ne güzel alisverisini bizde gelsek o zamana bir an önce.. Asim senin az kaldi yakinda sende yaparsin hayurli olsun kizinin ilk cicileri

Merhaba kizlar.. Pericim guzel havalqri bulmuşken yap ne güzel alisverisini bizde gelsek o zamana bir an önce.. Asim senin az kaldi yakinda sende yaparsin hayurli olsun kizinin ilk cicileri

merhaba tevafuk bu topigi gördüm seninmiş :)
hayırlı olsun...
Bu arada dün kontorlun vardı sanırım nasıl geçti yolundadır inşallah herşey ?

valla bende bulantılarla uğraşıyorum canım.benim bebişimde 13+5 bugün.

çok teşekkür ederiz teyzesi bende biraz yürüyüş yaptım hava çok güzel fırsatı kaçırmayayım dedim

meraba kızlar bende haziran annesiyim , paylaşımlarınızı gördüm bende yazmak istedim benim de bel agrılarım çok oluyor sizinki de öyle mi acaba ?

meraba kızlar bende haziran annesiyim , paylaşımlarınızı gördüm bende yazmak istedim benim de bel agrılarım çok oluyor sizinki de öyle mi acaba ?
Hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun inş..bel ağrısı oluyor malesef..benimde bir haftadır kuyruksokumu yakınına bi ağrı girdi hala duruyor ayağımı bastıkca dahada ağrıyor..ağırlaşıyoruz artık bu ağrılar normal..beni görseniz penguen gibi yürümeye başladım :))

merhaba tevafuk bu topigi gördüm seninmiş :)
hayırlı olsun...
Bu arada dün kontorlun vardı sanırım nasıl geçti yolundadır inşallah herşey ?
Evet canim. Eskiyi kapatip yeni acalim iyiolur ddemiştik..
Kontrol iyi geçti çok şükür iyiymis herşey yolunda.
Ama orada beklerken be kalp atisini duyana kadar heyecandan oluyorum sanki. Rabbime emanet hepimizin ki..
İnşallah saglicakla alalim kucaklarimiza.
Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla

Merhaba canim. Ayniymisiz seninle :)
Benim çok ayakta durunca agriyor belim onun disinda ara ara adet sancisi gibi agri girip cikiyor rahim büyüdüğü için agrilar normaldir çoksşiddetli olmadikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…