bir şey kalmadı da umutsuzum gerçekten regl belirtilerini yaşıyorum şu andaSaol cnm.sen nasılsın bakalım bişiy kalmadı bata hadi hayırlı haberler gelir inş.hiç kendini regl olucam diye alıştırma o İlker hiç belli olmuyor
bilmiyorum ki kafam cok karısık aslında yarın bi gideyim bakalım hayrlısıyla oanki psikolojıme baglı karsı komsum dedıkı ben 2 3 testi yaptırmadım zaten dr önermedi dedi ama ayrıntılı usg yı mutlka yaptırmamı söyledi bende sadece onu yaptırdım dedi bana ayrıntılı usg hersey çıkıyormuş en azından demıs dr bır problem varsa dogumdan sonra hemen tedavıye alırız demıs ayyyyy zaten çok streslıyım bıde testlerle ugrasıyorum bu ikli test nekadar sürede çıkıyor ..Tüm dualarım senin ve bebeğinin olsun cnm hayırlı haberlerle döneceksin inş.bu arada karar verdin mi ikili teste..geçen Dr benden ayrıntılı istedi 4 boyutlu.kadına istemiyorum diye konuşacaktım tabi ben heycandan gene bişey konuşmadan geldim..devlete gittim bana dediki özeller istiyor ama gebelikte bir sorun olmadığı müddetçe yapmıyoruz dedi.bende bugün Dr mu arayıp söylicem yaptırmak istemediğimi sonuçta ikili temiz çıkmıştı zaten
Ümitsizliğe kapılmak yok kızlarr..bu arada dün erkekime ilk alışverişini yaptım bi hastane çıkışı aldım bir ikide küçük bişi hayırlı olur inş.insan ne kadar alıcam desede dayanamıyorbir şey kalmadı da umutsuzum gerçekten regl belirtilerini yaşıyorum şu andahayırlısı yine de
Cnm ben özelde yaptırdım 60 YTL bide renkli doblere girdim oda 100 YTL toplamda 160 ödedim 5 günde çıkmıştı sonucum.ayrıca o Dr bundan sonra hiç birteste gerek olmadığını ve istemeyeceğini söylemişti herşey normal demişti renklide de organlarına bakmıştıbilmiyorum ki kafam cok karısık aslında yarın bi gideyim bakalım hayrlısıyla oanki psikolojıme baglı karsı komsum dedıkı ben 2 3 testi yaptırmadım zaten dr önermedi dedi ama ayrıntılı usg yı mutlka yaptırmamı söyledi bende sadece onu yaptırdım dedi bana ayrıntılı usg hersey çıkıyormuş en azından demıs dr bır problem varsa dogumdan sonra hemen tedavıye alırız demıs ayyyyy zaten çok streslıyım bıde testlerle ugrasıyorum bu ikli test nekadar sürede çıkıyor ..
ayy kuzum minnakın dogum tarıhıde belli olmuşşşş...benim de Allah nasip kısmet ederse tahmini doğum tarihi 07.06.2015 olarak görünüyor ayşegül istersen listeye yazabilirsin canım.
ayy kuzum minnakın dogum tarıhıde belli olmuşşşş...
luckcim varmı belirtiler
lucimmmmmm nasılsınnn tatlımmmmmm nasıl gidiyo minik nasıl bakalım :)benim de Allah nasip kısmet ederse tahmini doğum tarihi 07.06.2015 olarak görünüyor ayşegül istersen listeye yazabilirsin canım.
lucimmmmmm nasılsınnn tatlımmmmmm nasıl gidiyo minik nasıl bakalım :)
midem aynı cnm ama eskiye göre daha iiyim sanki bilmiyorum geçer inşallah :) hayırlı haberlerle gel cnm bizimde dün vardı kontrolümüz küçük bir ihtimalde olsa kızım olacak galiba :)bilmiyorum ki nasıl canım cuma akşam randevu var kalp dinlicez inşallah hayırlısı bakalım .Sen nasılsın miden hala bulanıyo mu?
midem aynı cnm ama eskiye göre daha iiyim sanki bilmiyorum geçer inşallah :) hayırlı haberlerle gel cnm bizimde dün vardı kontrolümüz küçük bir ihtimalde olsa kızım olacak galiba :)
evt sulu akıntı ılk zamanlar oluyor bulantıda ilaçtan sen hangı marka iğne kullanıyorsun cnm benım karnım cok morardıakıntım var benim sulu ,arada bel ağrım oluyo özellikle eğilip kalkarsam ,arada kasığım acıyo ,bir de sabahları öğürüyorum pregesterondan sanırım bu.
aminnnn cnmmmm rabbim cümlemizin yavrusunu bizlere bağışlasınnn :) galiba öyle oluyo nasip :) bende hiçbişey almayı düşünmüyorum zaten beşiğimiz pusetimiz var kıyafetide almayı düşünmüyorum belki son ay alırımBen cinsiyetini bile merak etmiyorum didemcim sağlıklı olsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün akıllı olsun zaten nasip kısmet olursa bebek alışverişime de 7.aydan önce başlamam gibi geliyor demek kız senin ayşem geliyo desene :) canım rabbim onu sana sağlıkla bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoş geldin aramıza alllah tamamına erdirsin cnm saglıcakla kucagına almak nasıp olur inşmerhaba ben kadınlar klubüne yeni üye oldum bende 12 hafta bebek bekliyorum...
heycanlıyım bebeğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum....
birbirimiz deneyimlerinden faydalanıyoruz burda acıyı sevinci mutlulugu burda hep beraber yasıyoruzHoşbulduk bebeğim ve ben :) amin inşallah sabırsızlanıyorum.bu arada siteniz çok yararlı bu konuda teşekkür ederim bilgilendirmelerinz konusunda...
evt cnm senın hamılleık nasıl gıdıyor bakalım bulantıların varmıNe kadar güzel hep beraber fikir paylaşılması Çocuğum hakkında yeni şeyler keşfedicem tecrübeleriyle arkadaşların:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?