bebeğimi beklerken......

Canim gecmis olsun ya zor hamilelik boyle bulantili olunca berbat oluyor. Geçer inşallah en kisa zamanda. Dişin içindenbirşey yapamayacaksin 3 aydan önce yapmazlar.
Hadi oğlun hayirli olsun diyelim. Yanilma olabilir tabi daha çok erken 19-20 de tam belli olur
Banada ben sormadan kiza benziyor dedi
Dedim hic merak etmiyorum saglikli olsun önemli olan o

dişim için antibiyotik kullanıyorum şuan ağrısı baya geçti bulantılara alıştım olmayınca niye olmuyo diye kuruntu yapıyorum teşekkür ederim ama ben bi kere bile oğlum diyemedim içime kız doğuyo babası oğliş oğliş diye seviyo ama bende kzım diyorum :):):)

senin hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldun zaten bi oğlun vardı bu da inşallah kız olur sende istiyosun galiba kız hayırlısı olsun

Ya hepimiz ayniyiz..bende öyle bulantim olunca içim rahatliyor herşey yolunda diye
seviniyorum.
Benimde içime hep kiz doğuyor kendim iiçin ama hic merak etmiyorum. Saglikli olsun yeter bana
Seninde gönlünden gecen olur insallah

senin hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldun zaten bi oğlun vardı bu da inşallah kız olur sende istiyosun galiba kız hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun hakkimizda.. Bulantilar hafifledi tam geçmedi ama yemek yiyorum çok şükür. Bir ara hic birşey yiyemedim.
Simdi yemekten sonra bulaniyor bazen sabah bulaniyor. Evet oğlum var bir tane. Kiz olursa isterim tabi ama erkekleride severim oğlum olsun da isterim
Ya o günlere bi geleyim de. Ben iki kayip yasayinca kiz erkek ayirt etmiyorum.

evet cnm haklısın güzel güzel geçirelim de hamileliği sağlıklı bi şekilde herşeyin hayırlısı evladın kızı erkeği, olmaz zor olan evlatsız olmak ama insanoğlu işte nefis ne diyelim

Kontrolün ne zaman canim. Hayirlisi olsun inşallah gönlünden gecen olur.. Senin kizin vardi dimi
yani hemen gitmeyi düşünmüyordum ama, troid için gittiğim doktor idrarda enfeksiyon görünce kadın doğumcuya gidin mutlaka demiş, eşim uygun olursa yarın gidicez inşallah, bakalım cinsiyetide öğrenirim inşallah diye ümit ediyorum.. :)

Merhaba canim. Ayniymisiz seninle :)
Benim çok ayakta durunca agriyor belim onun disinda ara ara adet sancisi gibi agri girip cikiyor rahim büyüdüğü için agrilar normaldir çoksşiddetli olmadikca
evet günlerimiz aynı :) benim ilk hamileliqim pek bilqim yok benimde otururken ayaqa kalktıqım da falan çok kötü aqrı qiriyor bacaqım kitleniyor bazen

Günaydın kızlar...başıma bi sürü iş çıktı evde tadilat başladı mutfaktı banyoydu derken bari dedim odayı da boyatayım gerçi boyam temizdi ama olmuşken değişiklik olsun doğuma dedim..ev aldı başını gidiyor anlayacağınız Allah'tan tek değilim pek bişi yapmıyorum yoksa altından kalkamazdım heralde

günaydın kızlar son durumlaR nasıl peridrol84 cnm allah kolaylık versın ne guzerl deılsın cnm benım pazartesı kuran okutuyorum hafta sonu temizlikle gecıcek

Ay canim kolay gelsin zor isler vesselam. Benim bile daha islerim bitmedi. Çok yorma kendini canim

[QUOTE="asi_m, post: 38549543, member: 1698istelünaydın kızlar son durumlaR nasıl peridrol84 cnm allah kolaylık versın ne guzerl deılsın cnm benım pazartesı kuran okutuyorum hafta sonu temizlikle gecıcek[/QUOTE]
Sana da kolay gelsin canim. Sende yorulma islerin bebisten daha önemli degil

Tşk ederim cnm sende inş. hayırlısıyla kucaqını alırsın bebişini aynen dediqin qibi benim de ayagımı bastıkça agrı giriyor , senin bel agrıların daha artmıştır bebisin biraz daha büyük senin yoruyor o yüzden seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…