Gunaydin.. Bende anneme gidicem.. Biz yakin oturuyoruz 10 dk bile yok aramizda.. Çok iyi oluyorGünaydın kızlarrrrArkenciyim bugün nasılsınız bakalım..anneme kahvaltıya gidicem ordanda ev gezmesi
Canim gecmis olsun ya zor hamilelik boyle bulantili olunca berbat oluyor. Geçer inşallah en kisa zamanda. Dişin içindenbirşey yapamayacaksin 3 aydan önce yapmazlar.mrb.cnm iyim çok şükür çok giremiyorum buralara 13 haftaya girecek hayırlısıyla işte bulantılarımla baş ediyorum kasıklarımda ağrı var dişim apse yaptı onun ağrısı bide üstüne grip oldum baya kötüyüm anlicaan bu aralar sen nasılsın
Kontrolün ne zaman canim. Hayirlisi olsun inşallah gönlünden gecen olur.. Senin kizin vardi dimien son 9 haftalık da kendi doktoruma gittiğim için henüz belli değil canım.merakla bekliyorum...
Canim gecmis olsun ya zor hamilelik boyle bulantili olunca berbat oluyor. Geçer inşallah en kisa zamanda. Dişin içindenbirşey yapamayacaksin 3 aydan önce yapmazlar.
Hadi oğlun hayirli olsun diyelim. Yanilma olabilir tabi daha çok erken 19-20 de tam belli olur
Banada ben sormadan kiza benziyor dedi
Dedim hic merak etmiyorum saglikli olsun önemli olan o
Canim gecmis olsun ya zor hamilelik boyle bulantili olunca berbat oluyor. Geçer inşallah en kisa zamanda. Dişin içindenbirşey yapamayacaksin 3 aydan önce yapmazlar.
Hadi oğlun hayirli olsun diyelim. Yanilma olabilir tabi daha çok erken 19-20 de tam belli olur
Banada ben sormadan kiza benziyor dedi
Dedim hic merak etmiyorum saglikli olsun önemli olan o
Ya hepimiz ayniyiz..bende öyle bulantim olunca içim rahatliyor herşey yolunda diyedişim için antibiyotik kullanıyorum şua
ağrısı baya geçti bulantılara alıştım olmayınca niye olmuyo diye kuruntu yapıyorum teşekkür ederim ama ben bi kere bile oğlum diyemedim içime kız doğuyo babası oğliş oğliş diye seviyo ama bende kzım diyorum :):):)
Aynen cnm bende yakınım bir minibüse biniyorum ama evden çıkmamla anneme gelmem 15 dak sürüyorGunaydin.. Bende anneme gidicem.. Biz yakin oturuyoruz 10 dk bile yok aramizda.. Çok iyi oluyor
Hayirlisi olsun hakkimizda.. Bulantilar hafifledi tam geçmedi ama yemek yiyorum çok şükür. Bir ara hic birşey yiyemedim.senin hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldun zaten bi oğlun vardı bu da inşallah kız olur sende istiyosun galiba kız hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun hakkimizda.. Bulantilar hafifledi tam geçmedi ama yemek yiyorum çok şükür. Bir ara hic birşey yiyemedim.
Simdi yemekten sonra bulaniyor bazen sabah bulaniyor. Evet oğlum var bir tane. Kiz olursa isterim tabi ama erkekleride severim oğlum olsun da isterim
Ya o günlere bi geleyim de. Ben iki kayip yasayinca kiz erkek ayirt etmiyorum.
yani hemen gitmeyi düşünmüyordum ama, troid için gittiğim doktor idrarda enfeksiyon görünce kadın doğumcuya gidin mutlaka demiş, eşim uygun olursa yarın gidicez inşallah, bakalım cinsiyetide öğrenirim inşallah diye ümit ediyorum.. :)Kontrolün ne zaman canim. Hayirlisi olsun inşallah gönlünden gecen olur.. Senin kizin vardi dimi
evet günlerimiz aynı :) benim ilk hamileliqim pek bilqim yok benimde otururken ayaqa kalktıqım da falan çok kötü aqrı qiriyor bacaqım kitleniyor bazenMerhaba canim. Ayniymisiz seninle :)
Benim çok ayakta durunca agriyor belim onun disinda ara ara adet sancisi gibi agri girip cikiyor rahim büyüdüğü için agrilar normaldir çoksşiddetli olmadikca
Ay canim kolay gelsin zor isler vesselam. Benim bile daha islerim bitmedi. Çok yorma kendini canimGünaydır...başıma bi sürü iş çıktı evde tadilat başladı mutfaktı banyoydu derken bari dedim odayı da boyatayım gerçi boyam temizdi ama olmuşken değişiklik olsun doğuma dedim..ev aldı başını gidiyor anlayacağınız Allah'tan tek değilim pek bişi yapmıyorum yoksa altından kalkamazdım heralde
Allah'tan tek değilim..o yüzden bedenen yorulmuyorum da beynen yoruluyor insan..şimdiden Allah kabul etsin cnm kuranınıAy canim kolay gelsin zor isler vesselam. Benim bile daha islerim bitmedi. Çok yorma kendini canim
saol cnmAllah'tan tek değilim..o yüzden bedenen yorulmuyorum da beynen yoruluyor insan..şimdiden Allah kabul etsin cnm kuranını
Tşk ederim cnm sende inş. hayırlısıyla kucaqını alırsın bebişini aynen dediqin qibi benim de ayagımı bastıkça agrı giriyor , senin bel agrıların daha artmıştır bebisin biraz daha büyük senin yoruyor o yüzden seniHoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun inş..bel ağrısı oluyor malesef..benimde bir haftadır kuyruksokumu yakınına bi ağrı girdi hala duruyor ayağımı bastıkca dahada ağrıyor..ağırlaşıyoruz artık bu ağrılar normal..beni görseniz penguen gibi yürümeye başladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?