bebeğimi beklerken......

Arkadaşlar meraba :) ben bugün bebeğimi gördüm, kalbini dinledim çok şükür. Doktorum bacak arasında ufak Bi çıkıntı gördü, şimdilik erkek kabul edelim, Bi daha ki kontrolde kesinleşir dedi. Ellerini, omurgasını gördüm,şimdilik sağlıklı göründü elhamdülillah.

Arkadaşlar bide 4 boyutlu ultrasyona ne zaman girdiniz veya gireceksiniz? Doktor bugün beşbuçyk ay için randevu al şimdiden dedi, fiyatı 240 liraymış, eşim yaptırmak istemedi.sizler ne kadara yaptırdınız veya yaprırıcaksınız.

hayırlı olsun canım bebislerimizin günleri aynı :) hayırlısıyla kucaqına alırsın inş sen devlet hastanesine mi gittin özele mi ona göre bilgilendireym seni

Ohh ne mutlu size..erkekler daha çabuk gösteriyor cinsiyeti bende 12 haftada öğrenmiştim..önemli olan sağlıklı olmaları zaten kız erkek ne fark eder..bende özledim oğluşumu daha bi hafta var kontrole yeni yılın ilk haftası gidicem

Cnm ben 20+6da girdim ayrıntılıya..fiyat ise gittiğin yere göre değişiyor..ben sefaköy vera da çektirdim en uygun orasıydı 180 lira verdim..aslında bende yaptırmayacaktım ama aile hekimi duyunca kızdı önemli olduğunu ve ihmal etmememi söyledi..bir sorun çıktığında anne karnında müdahale edemiyorlar ancak doğar doğmaz müdahaleye alıyorlar

seni o kadar iyi anlıyorum ki her kontrole yeter ki kalbini duyuyim hareketlerini göriyim diye gidiyorum yani yeter ki rabbim saglık can versin başka bişey yok aklımda...
İnşaAllah dualarına canı gönülden amin...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizib

acaba devlette veya üniversite hastanelerinde çekmiyorlar mı?

Ben kanuni sultan devlet hastanesine gittim orda yapmadılar eğer bebekde bi sorun görürsek yapıyoruz dediler bende diğer hastanelere bakmadım..ama yaptıranlar var araştır istersen cnm
hımm araştırayım, saol canım.kızımda da böyle Bi şey yaptırmamıştık, ne bileyim 240 da çok geldi bize, zaten hastaneye bir sürü para gitti şimdiye kadar bile.doktora yaptırmıyacağımı söylersem ne der Bi de ondan çekiniyorum..

Dediğim gibi cnm bende yaptırma taraftarı değildim ama kendi Dr umda zaten yaptırmam gerektiğini söyledi..kafamız rahat olsun yaptıralım dedik bizde.en azından bi problem olursa öğrenmiş olacaktık ve doğum sonrası müdahale edilecekti..ayrıca doğuma kadar zaten doğum parası nı harcıyoruz Dr git gel tahliller testler vs..neyse sağlık olsun yapacak bişi yok

Bazı ozel hastaneler fark almadan yapıyorlar. Benim.burada bi hastane var Ümraniye de kampanya yapmis fark ücreti almıyor.
Devlet hastanesinde 8 haftadan önce gidersen hepsinin randevusunu veriyor. Ben göztepe eğitim arastirmaya gittim ikili uçlu test 2.düzey ultrason ve şeker yükleme hepsinin randevu tarihlerini verdi...ama.ben ikili uçlu yaptirmiycam.

Canm neden ikili üçlü testleri yaptırmak istemiyorsun ?¿

Merhaba cici anneler :)
Burda benden daha tecrübeli anneler var ve şuanda da haftası önde olan anneler :)
Bu aralar çok merak ettiğim bi soru var ya bugün 19+5 im bebegin hafif kıpırtılarını ve dalgalanma şeklinde varlıgı arada yani çok çok nadir hissediyorum ama tam olarak dokunuşunu ve elimi karnıma koydugumda tekmelerini ne zaman hissederim yaa :)

Mrb canım hoşgeldin sende aramıza..genelde Dr lar hareketleri 23ile24 haftalardan itibaren net hissedildiğini söylüyor.ancak bu durum birazda senin vücut kilonla alakalı.zayıfsan daha çabuk hissedersin

Mrb canım hoşgeldin sende aramıza..genelde Dr lar hareketleri 23ile24 haftalardan itibaren net hissedildiğini söylüyor.ancak bu durum birazda senin vücut kilonla alakalı.zayıfsan daha çabuk hissedersin

Hoşbuldum teşekkür ederim :)
O zaman biraz daha sabretmeliyim sanırım :)
teşekkür ederim cvbın için en azından endişelenmem için erkenmiş :)

Canim iki uc hafta sonra daha net hissedersin. Bendecçok sabirsizlaniyorum tekrar o duyguları yaşamak için. Oğlum karnimin icnde dönerdi resmen top oynardi sanki simdi de öyle top meraklisi oldu.
O hareketleri insan çok özlüyor.. Bir kaç hafta sonra anlarsin ondan sonra hareketleri uyutmaz bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…