bebeğimi beklerken......

Bu aralar pek bos kaldi burasi.. Eklemde yok ne zamandir. İnzivaya çekildi herhalde :)

Bu aralar pek bos kaldi burasi.. Eklemde yok ne zamandir. İnzivaya çekildi herhalde :)
Cnm meraba seninle aynı günde olduğumuz için bi sana sorayım dedim miden de yanma ve ekşime oluyor mu benim son 3 gündür var ve çok kötü midem birşey yiyip içemiyorum

Selammmm kızlar nasılsınızz nerelerdesinizzz.ben pek giremiyorum 3 gündür annemde kalıyoruz malum evde tadilat var bide benim odam da boyandı boya kokusunda kalmayım dedim kaçtım anneme:)..bu yılı da bitirdik inş 2015 hepimize hayırlı olur..cümlemize sağlık sevgi para gelsin inş..bebişlerimizle güzel bir yıl olsun..allahım bu yılda bebek isteyen herkezin duasını kabul etsin inş

ohhh cnm ne guzel annenın yanında kalman çok ıyı olmus bende kuarn okuttum dun evımde 3 gundur bende gıremedım temızlık ev işleri kuarn misafir felan derken yoruldum inş 2015 herkese bol bereketli saglıklı ve bebişli yıl olur 2014 benım için çokta iyi geçmedi buna şükürler olsun allah beterınden korusun inş 2015 te 2014 aratmaz diyelim acıyla tatlısıyla senemız bıttı allah herkese mutlu huzurlu bır yıl getırsın

Merhaba canim. Ya tam olarak yanma mi bilmiyorum ama aksamlari kotu oluyor midem ve agzimin tadi. Yemek yemek istemiyorum bu yüzden soda iciyorum biraz rahatliyor.

Cnm meraba seninle aynı günde olduğumuz için bi sana sorayım dedim miden de yanma ve ekşime oluyor mu benim son 3 gündür var ve çok kötü midem birşey yiyip içemiyorum

İnşallah kizlar...
Yeni yilda daha iyi olalim. 2014 çok zor geçti gerçektende uzun ve yorucu idi.
Allahim bir daha o günleri yasatmasin hic birimize. Bundan sonra hep iyilikler güzellikler bizimle olsun.

Merhaba canim. Ya tam olarak yanma mi bilmiyorum ama aksamlari kotu oluyor midem ve agzimin tadi. Yemek yemek istemiyorum bu yüzden soda iciyorum biraz rahatliyor.

Canm ben netten baktım da bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş midenin yanması ve ekşimesi bu yüzden oluyormuş

Allah kabul etsin cnm..sende çok yorma kendini

İnşallah aysegül yaa inan sabırsızlıkla bekliyorum :)
şuan bile karnımın içindeki hareketlenmeleri dalgalanması kıpırtısı beni mestediyo :)
senin 2.hamileligin hissetmeye başlamışsındır belkide ne güzel :)
İnşaAllah saglıcakla kucagımıza da alırız...

selam kızlar bebek hareketlerini en erken ne zamn hissedilyor

sende benim gibi sabırsızlıkla o anı bekliyorsun sanırım :)

tecrübeli annelerden aldıgım yorumlara göre ilk hamilelikte 19-22 haftalar arasında başlıyomuş...
İkinci hamilelikte 13.haftadan itibaren olurmuş...
Tabi bu kişiden kişiye ve kiloya görede degişirmiş...zayıf anneler daha cabuk hissedermiş..

kızlar slm lar arada kendimi hatırlatayım :) ben iyiyim çok şükür kendimi toparladım yeni bir yıla giriyoruz hepinize güzel bir yıl dilemek istedim bebişlerinizle musmutlu bir yıl sizin olsun..Darısı başıma artık :) Güzel günlerin geleceğini hissediyorum 2014 bana yaramadı sanırım ama umut doluyum çok şükür arada yazarım kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri

cnm kendını 2015 bomba gibi hazırla 2014 hıç birimize ıyıu gelmedı rabbım beterınden korusun en yakın zamanda senı yenıden aramızda görmek istiyoruz rabbim senınde gönlüne göre versin inş.iyice dinlen ve arınmıs olarak tekrardan aramıza gelll özledi,k seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…