Hic kafami karistirmak istemiyorum.Canm neden ikili üçlü testleri yaptırmak istemiyorsun ?¿
Cnm meraba seninle aynı günde olduğumuz için bi sana sorayım dedim miden de yanma ve ekşime oluyor mu benim son 3 gündür var ve çok kötü midem birşey yiyip içemiyorumBu aralar pek bos kaldi burasi.. Eklemde yok ne zamandir. İnzivaya çekildi herhalde :)
Allah gönlüne göre versin canım ilk mi olucak hamileliğinslm kızlar bende korunmayı bırakıp aranıza katılmayı istiyorum.
ohhh cnm ne guzel annenın yanında kalman çok ıyı olmus bende kuarn okuttum dun evımde 3 gundur bende gıremedım temızlık ev işleri kuarn misafir felan derken yoruldum inş 2015 herkese bol bereketli saglıklı ve bebişli yıl olur 2014 benım için çokta iyi geçmedi buna şükürler olsun allah beterınden korusun inş 2015 te 2014 aratmaz diyelim acıyla tatlısıyla senemız bıttı allah herkese mutlu huzurlu bır yıl getırsınSelammmm kızlar nasılsınızz nerelerdesinizzz.ben pek giremiyorum 3 gündür annemde kalıyoruz malum evde tadilat var bide benim odam da boyandı boya kokusunda kalmayım dedim kaçtım anneme:)..bu yılı da bitirdik inş 2015 hepimize hayırlı olur..cümlemize sağlık sevgi para gelsin inş..bebişlerimizle güzel bir yıl olsun..allahım bu yılda bebek isteyen herkezin duasını kabul etsin inş
Cnm meraba seninle aynı günde olduğumuz için bi sana sorayım dedim miden de yanma ve ekşime oluyor mu benim son 3 gündür var ve çok kötü midem birşey yiyip içemiyorum
Selammmm kızlar nasılsınızz nerelerdesinizzz.ben pek giremiyorum 3 gündür annemde kalıyoruz malum evde tadilat var bide benim odam da boyandı boya kokusunda kalmayım dedim kaçtım anneme:)..bu yılı da bitirdik inş 2015 hepimize hayırlı olur..cümlemize sağlık sevgi para gelsin inş..bebişlerimizle güzel bir yıl olsun..allahım bu yılda bebek isteyen herkezin duasını kabul etsin inş
ohhh cnm ne guzel annenın yanında kalman çok ıyı olmus bende kuarn okuttum dun evımde 3 gundur bende gıremedım temızlık ev işleri kuarn misafir felan derken yoruldum inş 2015 herkese bol bereketli saglıklı ve bebişli yıl olur 2014 benım için çokta iyi geçmedi buna şükürler olsun allah beterınden korusun inş 2015 te 2014 aratmaz diyelim acıyla tatlısıyla senemız bıttı allah herkese mutlu huzurlu bır yıl getırsın
Merhaba canim. Ya tam olarak yanma mi bilmiyorum ama aksamlari kotu oluyor midem ve agzimin tadi. Yemek yemek istemiyorum bu yüzden soda iciyorum biraz rahatliyor.
Allah kabul etsin cnm..sende çok yorma kendiniohhh cnm ne guzel annenın yanında kalman çok ıyı olmus bende kuarn okuttum dun evımde 3 gundur bende gıremedım temızlık ev işleri kuarn misafir felan derken yoruldum inş 2015 herkese bol bereketli saglıklı ve bebişli yıl olur 2014 benım için çokta iyi geçmedi buna şükürler olsun allah beterınden korusun inş 2015 te 2014 aratmaz diyelim acıyla tatlısıyla senemız bıttı allah herkese mutlu huzurlu bır yıl getırsın
bedenen cok yorulmadım ama ınsan stres oluyor yoruluyorum oyle olunca saolsun annem yardım ettı pılavımı sarmamı annem yaptı ben sadece temizlik yaptımAllah kabul etsin cnm..sende çok yorma kendini
Ohhh bu anneler iyiki varr olmasalar ne yapacaktıkbedenen cok yorulmadım ama ınsan stres oluyor yoruluyorum oyle olunca saolsun annem yardım ettı pılavımı sarmamı annem yaptı ben sadece temizlik yaptım
Canim iki uc hafta sonra daha net hissedersin. Bendecçok sabirsizlaniyorum tekrar o duyguları yaşamak için. Oğlum karnimin icnde dönerdi resmen top oynardi sanki simdi de öyle top meraklisi oldu.
O hareketleri insan çok özlüyor.. Bir kaç hafta sonra anlarsin ondan sonra hareketleri uyutmaz bile :)
selam kızlar bebek hareketlerini en erken ne zamn hissedilyor
cnm kendını 2015 bomba gibi hazırla 2014 hıç birimize ıyıu gelmedı rabbım beterınden korusun en yakın zamanda senı yenıden aramızda görmek istiyoruz rabbim senınde gönlüne göre versin inş.iyice dinlen ve arınmıs olarak tekrardan aramıza gelll özledi,k senikızlar slm lar arada kendimi hatırlatayım :) ben iyiyim çok şükür kendimi toparladım yeni bir yıla giriyoruz hepinize güzel bir yıl dilemek istedim bebişlerinizle musmutlu bir yıl sizin olsun..Darısı başıma artık :) Güzel günlerin geleceğini hissediyorum 2014 bana yaramadı sanırım ama umut doluyum çok şükür arada yazarım kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?