bebeğimi beklerken......

yeni yıldada kımseler yok burda nereye kayboldunuz hanımlar
mrb, ben buradayım, maalesef evdeyim, eşim tarafından ekildim, arkadaşlarıyla beraber beyefendi, bende dinleniyorum, acaip Bi öksürüğüm var, kusmalardan boğazım tahriş oldu sanırım, her öksürdüğümde yırtılır gibi acıyor, Bi şeyde yapamıyorum bulantılardan dolayı
sen nasılsın canım, evde mi geçirdin yılın ilk gününü?

asi_m .!.:
yeni yıldada kımseler yok burda nereye kayboldunuz hanımlar
Merhaba Tatlim. Bizde bugün KV.deydik sabah kahvaltiya gittik aksam ustude biraz avmye gittik.ogluma birkac kiyafet aldim.içim.gitti bebek kıyafetlerine baktiim bakktim.ne cici şeyler var bayildim ama almadim maalesef.
cabucak geçti yeni yilin ilk günü.

Canim ggeçmiş olsun. Seninde bir azalsaydi su bulantilarin..

cnm gecmiş olsun sıcak ıhlamur felan iç boğazına ıyı gelır
bende evdeydım eşim çalıştı bende ekildim anlıcan

ohh ne güzel gezmelerede gidilmiş alışverişler yapılmış bende evde pinekledim eşim çalışıyordu ama ıyı oldu bol bol dinlendim kendimi dinledim bebek kıyafetlerine benimde içim gidiyo ama almıyorum 30 haftalara geleyım ozamanbaslıcaz artık inş nasip olur bizlerde bebek alısverısı

Kızlar mrb..kaç gündür giremedim nasılsınız..bu arada hayırlı kandiller biraz geç oldu ama..bugün eve geldik bi bakalım diye gece burdayız ama yarın tekrar anneme geçicez malum tadilat bitmedi henüz..bebişler nasıl umarım bir sorun yoktur herşey yolundadır..eklemcim geri sayıma az kaldı iki gün inş hayırlısıyla yeni yılın ilk güzel haberini alırız senden

Merhaba canim.. Yeni ev. Bebek yeni bir hayat çok güzel duygular. Rabbim tamamini nasip etsin canim..
Benim şişkinlik problemim var çok gaz var karnimda. Sen nasildin bu dönemlerde. Neler yapsam. Aksamlari karnim davul gibi oluyor..Söylemesi ayip gaz cikarmak istiyorum esimde olunca zor oluyor.

Aynı durumları bende yaşadım cnm..benimde gaz olayım çok oldu üstelik gaz yapan gıda tüketmediğim halde..herhangi bi çözüm bulamadım..ama şükürler olsun 5 aydan itibaren geçti gaz olayı.tekken sorun olmuyorda yanında eşin varken zorlanıyorsun çok iyi anlıyorum seni:)

eklem cnm nerelerdesın son 2 gun heycan durumun ne neler hıssedıyorsun tatlım inş hayırlı haberlerle gelırsın cnm
bende burarada kızlar pazartesı dr gidicem tam 20 gun oldy dr gitmeyelı nekadar uzun geldı anlatamam

Benimde bugün tam bir ay oldu önümüzdeki hafta içine yeni Dr gidicem randevu alıp.umarım Dr dan memnun kalırım..bebişide çok merak ediyorum ne durumda acaba diye duruşu boyu kilosu

Gunaydin.arkadaşlar hepimize hayirli haftalar.. Asim Dr.dan güzel haberlerle don. Pericim sende yeni Dr.unu beğenirsin inşallah.
eklem den hayirli haberlerini bekliyorum inşallah gelirde bir supriz yapar bize bu hafta :)

kızlar ben geldım drdan çok şükür 23+1 olmusuz ama fl kısalıgı devam edıyor dr ayrıntılı usg yapan dr ne dedı dıye sordu dedım bısey demedı rapordada yazıyor ailesel olarak düşünüldü yazdı dedim.
down sedromu hakkında bişey dedımı dedı bende yok dedım takıp edıcez dedı ileriki haftalarda tekrardan ayrıntılı usg gırıcekmısım çok kötüyüm ben suan ne dıyecegımı bılmıyorum
herkes dr neseyle gırıyor ben ıse korka korka gırıyorum

Cnm benim daha öncede konuştuğumuz gibi çok fazla bir fark yok ayrıca Dr dediğin gibi genetik de olabilir..Allah'a şükürler olsun sağlığıyla ilgili daha büyük bir problem yok..

Cnm benim daha öncede konuştuğumuz gibi çok fazla bir fark yok ayrıca Dr dediğin gibi genetik de olabilir..Allah'a şükürler olsun sağlığıyla ilgili daha büyük bir problem yok..
evt cok şükür dr dediklerini sindirmeye çalışıyorum çok şükür büyük bir sıkıntı yok görünürde bugun 506 gr olmus meleğim.
evt bu rısk var down sedreroö rıskı oyle olsa bıle ben bebegıme kıyamam aldıramam yanı üzülmenin bı anlamı yok sadece şükretmem lazım dua etmem lazım benım saglıklı düşünmek istıyorum inş dr dedıgı gibi biraz minik bir bebek olur ben zaten 1.48 cm boyundayım eşim 1.65 cm diye bılıyorum inş genetıkdır . 30 haftalar da tekrardan ayrıntılı usg giricekmişim dr oyle dedı ayrıca radyalojı uzmanı ayrıntılı usg bıtımınde %90 saglıklı bebek dedı tabıkı hıc garantısı yok ama ben oyle ınanmak ıstıyorum şimdi biraz kafamı topladım iş yapıyorum dilerim i,n ş saglıklı bir bebegıom olur bugunlerı gülerek hatırlarım allah beteınden korusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…