evt cok şükür dr dediklerini sindirmeye çalışıyorum çok şükür büyük bir sıkıntı yok görünürde bugun 506 gr olmus meleğim.
evt bu rısk var down sedreroö rıskı oyle olsa bıle ben bebegıme kıyamam aldıramam yanı üzülmenin bı anlamı yok sadece şükretmem lazım dua etmem lazım benım saglıklı düşünmek istıyorum inş dr dedıgı gibi biraz minik bir bebek olur ben zaten 1.48 cm boyundayım eşim 1.65 cm diye bılıyorum inş genetıkdır . 30 haftalar da tekrardan ayrıntılı usg giricekmişim dr oyle dedı ayrıca radyalojı uzmanı ayrıntılı usg bıtımınde %90 saglıklı bebek dedı tabıkı hıc garantısı yok ama ben oyle ınanmak ıstıyorum şimdi biraz kafamı topladım iş yapıyorum dilerim i,n ş saglıklı bir bebegıom olur bugunlerı gülerek hatırlarım allah beteınden korusun cnm
suan 23+1 haftalıgız fl ölçüsü 21+1 gösteriyor bilmiyorum ki nıye down sendorumdan mahsedıyorlar anlamadım kı ya kafam okadar karısıkkı anlatamamSeni üzmek istemem ama fl kaç çıktı ki böyle bir riskten bahsediyorsunuz? Sonuçta kol bacak boyu değil mi? Bebeğin boyu da sizler gibi olacaktır sonuçta, değil mi?
suan 23+1 haftalıgız fl ölçüsü 21+1 gösteriyor bilmiyorum ki nıye down sendorumdan mahsedıyorlar anlamadım kı ya kafam okadar karısıkkı anlatamam
Ben iyiyim.canim aynen devam. Okullar tatil oturuyoruz evde oglumla.Kızlarrr napıyorsunuz nerelerdesinizzz çok sessiz kalmış burasıı..âsim-ayşegül keyifler nasıl..eklemcim durumlar nasıl varmı gelen giden merak ettim
Ayy inş hayırlı haberi alırız eklemden bende merakla bekliyorum..işler bitti sayılır yarına usta işi bitiyor hayırlısıyla..sadece temizlik işlemi kaldı..Allah'tan tek değilim yoksa ben üstesinden gelemezdim..evin içinde eşyayla tadilat zor oluyor..bebiş sayesinde elimi bişeye sürmüyorum geziyorum:)Ben iyiyim.canim aynen devam. Okullar tatil oturuyoruz evde oglumla.
Bu aralar ggüzel bir habere ihtiyacimiz var ki sevinelim su havamiz bi dagilsin..
Eklemden dört gözle iyi haber bekliyorum bu ay
Sen naptin islerin bitti mi
Kizlaaar ben geldim güzel haberlerle hamileyiiiiiiiiiiiiiim...bhcg 514 çok şükür bu haberi vermek banada nasip oldu...
Tesekkur ederim amin insallah,.Hayırlı olsun :):):):)
İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin, bebeğin de sen de çok sağlıklı olursunuz :)
Kizlaaar ben geldim güzel haberlerle hamileyiiiiiiiiiiiiiim...bhcg 514 çok şükür bu haberi vermek banada nasip oldu...
hayırlı olsun canım, çook sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..Kizlaaar ben geldim güzel haberlerle hamileyiiiiiiiiiiiiiim...bhcg 514 çok şükür bu haberi vermek banada nasip oldu...
Tesekkur ederim Amin canım insallahGözün aydın eklem hayırlı olsun :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşaAllaaahh
Tesekkur ederim canım amiinTesekkur ederim Amin canım insallah
Yavruuuummm benim cok mutlu oldum varya agliycam simdi bunu bekliyordum şükürler olsun yaa canim maşallah tebrik ederimeklebenim38729605 .!.:Kizlaaar ben geldim güzel haberlerle hamileyiiiiiiiiiiiiiim...bhcg 514 çok şükür bu haberi vermek banada nasip oldu...
Yuppiiiiiiii..Kizlaaar ben geldim güzel haberlerle hamileyiiiiiiiiiiiiiim...bhcg 514 çok şükür bu haberi vermek banada nasip oldu...
Kızlar hamilelik takvimini nasıl olusturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?