bebeğimi beklerken......

günaydın hanımlar eklem cnm çok sevindim rabbim saglıcakla kucagına lasın tatlım degerın cok guzel hiç kafana takma bunları eeeee nezaman gidiceksın dra
ayse-gul cnm sen nasılsın peridrol84 cnm yazmısısn keyıfler nasıl dıye giremedım bayadır buraya iyi olmaya çalışıyorum bol bol dua edıyorum okadar elımden bısey gelmıyor başka

Günaydınnnn kızlarrrrr.uyandım yatakta tembellik yapıyorummmm..bu akşam Dr gidiyorum kontrole bakalım bebiş ne durumda çok merak ediyorum bir ay oldu görmeyeli ilk defa bu kadar uzun oldu..ayrıca yeni Dr inş memnun kalırız

Selam kızlar ben geldim ama maalesef benim Dr bugün nöbetçi değilmiş yanlış bilgi vermişler o kadar da heveslenmistim bebişi gorucem diye moralim bozuldu eve dondüm hafta icine kaldı benim kontrol

Selamoldu lar ben geldim ama maalesef benim Dr bugün nöbetçi değilmiş yanlış bilgi vermişler o kadar da heveslenmistim bebişi gorucem diye moralim bozuldu eve dondüm hafta icine kaldı benim kontrol
Saglik olsun canim.. Bu hafta gorursun bebisi
Ee ozledin tabi.. Aradan zaman geçince daha heyecan oluyor.. bende 18 gun oldu gun sayiyorum haftaya c.tesi gitmek istiyorum esimle ve oglumla Allah nasip ederse.

Saglik olsun canim.. Bu hafta gorursun bebisi
Ee ozledin tabi.. Aradan zaman geçince daha heyecan oluyor.. bende 18 gun oldu gun sayiyorum haftaya c.tesi gitmek istiyorum esimle ve oglumla Allah nasip ederse.
Sorma cnm ilk defa bu kadar uzun bekledim..senin nasıl gidiyor bu arada

Kızlar çok tesekkur ederim bu takvimde yazanlar gerçekten doğru galiba Burnum tıkandı ve kanama oluyor sizde yasadinizmi

Sorma cnm ilk defa bu kadar uzun bekledim..senin nasıl gidiyor bu arada
İyi canim çok şükür. Artik daha iyi hissetmeye basladim. Daha enerjikim. Karnimda cikmaya basladi ya kocaman oldu

Kızlar çok tesekkur ederim bu takvimde yazanlar gerçekten doğru galiba Burnum tıkandı ve kanama oluyor sizde yasadinizmi
Evet canim ben halada yasiyorum canim Burnum tikali sabahlari ve gece zor nefes aliyorum..
İnşallah miden kotu olmaz. Eğer olursa bu haftadan sonra baslar..

Evet cnm bende de oldu ama bi iki kez damla seklinde.ben asıl diş eti problemi yasadım dis etlerim çok kanadı halada devam ediyor birde son bir aydır nefes darlığı yasıyorum aldığım nefes yeterli gelmiyor.rahim ağrılarım fazlalasti yürürken paytak paytak yürüyorum ve çok cabuk yoruluyorum.ayrica mide yanmam oluyor arada.anlayacagin bende yok yok.

canım yaa şükür senin az kalmış, inşallah bizim içinde bir an önce az kalır. Haziranı 4 değil, 100 gözle bekliyorum:)

Kızlar bu arada benim pubik (çatı) kemiğim on gün kadardır ağrıyor, doktor geçen hafta normal dedi ama iki gündür daha çok arttı, bu gün biraz dışarı çıktık yürürken baya baya ağrıdı.yaa bu haftalarda bu ağrıyı yaşayan varmı, açıkçası endişeleniyorum ama napayım da bilmiyorum...

İşte cnm bende rahim ağrısı diyorum ama aslında benimde hissettiğim o ağrı.en başından beri yaşıyorum bende o ağrıyı.dr banada normal demişti.bu sefer gittiğimde tekrar sorucam.acaba çatı darlığı derlerya ondanmı kaynaklanıyor acaba benim aklıma o geliyor

Kızlar bence bbüyüyen rahimle alakali kemiklerde zorlaniyor.
Kendinizi çok yormayin. Yürüyüşü de abartmayin 25 dk. Bile yeterli

Bugün güzel bir eğitime katildim kizlar. Bir ebenin verdiği eğitim. Gebelikte dogallik huzur ve doğum hakkında konuştuk.
Ebe muayene etti beni. Haftayla uyumlu karnim. Ve kalp atislarini dinledik çok güzeldi..
Aslinda en iyisi ebe muayenesi..ultrasona girmektense böylesi daha iyi
O yüzden Dr.a gitmeyi biraz daha erteledim.
Hatta ebemiz diyor ki ayrintili ultrasona bile gerek yok. 35 yas yukarisi gebelerde risk olduğu için olabilir sadece dedi.
Bende doğalliktan yanayim. Allahim nasip ederse ebeyle devam edip doğal bir doğum yaşamak istiyorum.
Bu arada z.kamil hastanesinde gebe eğitimine yazildim 3 şubatta basliyor kismetse

Merhaba. Bu topiği yeni farkettim ben artık yolun sonundayım ama yine de müdahil olmak istedim :) hangi haftalarımda hatırlamıyorum ama muhtemelen sizinle benzer zamanlarda benimde kalça kemiğim ağrıyordu. Özellikle çok yorulunca eve misafir geldiğine daha da artıyordu. O dönemler araştırmıştım büyüyen rahim kendine yer açmaya çalıştığı için ağrı oluyormuş. Yani normal. Hamilelikte birçok farklı şikayetimiz olabiliyor. Her belirti herkeste olacak diye bir kaide yok. Bulantı, kusma, mide yanması, leğen kemiği ağrısı, kramp, kabızlık, rahat nefes alamama aklıma gelen bazıları. Belli dönemlerde bazıları yaşanabiliyor ama kişinin bünyesine göre dozu farklı olabilir elbette. Herkese hayırlı doğumlar...

Ayy ne güzel bende istemiştim aslında eğitime katılmayı ama bir türlü nasip olmadı..artık sen burdan anlatırsın bize..benim zaman yaklaştıkça korkar oldum doğumdan düşünmeme ye çalışıyorum ama iste zaman zaman insanın aklına geliyor..o suni sancıyı vermeselerdi bana eminim daha sakin olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…