bebeğimi beklerken......

Canim geç kalmis sayilmazsin. Mutlaka eğitim al daha 10 haftavvar. Korkularini yenmelisin yoksa çok zor olur senin icin.
Suni sanci olmamali herşey doğal olmali. O kadar yöntemler var ki..

canım çatı darlığı olduğunu sanmıyorum, çünkü ben daha önce doğum yaptım ya, çatım dar değil ondan biliyorum.ama Ayşegülün dediği gibi rahim büyüdüğü için olabilir, kızımda son iki ayda falan olmuştu.

canım çatı darlığı olduğunu sanmıyorum, çünkü ben daha önce doğum yaptım ya, çatım dar değil ondan biliyorum.ama Ayşegülün dediği gibi rahim büyüdüğü için olabilir, kızımda son iki ayda falan olmuştu.

Evet cnm baktım netten bende rahim büyümesinden kaynaklı diyor

Tünaydın hanımlar nasılsınız bakalım
Slm canim..
Bugün yemek yap is yap derken aksam oldu. Simdi taze sut aldim yogurt yapicam. Her hafta kapiya kadar geliyor taze yoğurt daha iyi market yogurtlarini yiyemiyorum
Sen ne zaman gideceksin yeni Dr.a

Slm canim..
Bugün yemek yap is yap derken aksam oldu. Simdi taze sut aldim yogurt yapicam. Her hafta kapiya kadar geliyor taze yoğurt daha iyi market yogurtlarini yiyemiyorum
Sen ne zaman gideceksin yeni Dr.a
En güzeli cnm kendi yaptığın en azından nasıl yapıldığını biliyorsun

Kizlarr düştüm yollara gidiyorum Dr yoldayiz suan Dr nöbetteymiş bakalım neler dicek paşamız ne durumda hayırlı haberlerle doneriz inş

Geldim kızlar Dr guleryuzluydu sanırım onda devam edicem.bebisimiz gayet i̇yiymis 1400 gr olmuş boy olcusu alınamadı oturur pozisyonda oldugundan..her zamanki gibi arkası dönük dü.zorla Dr yüzünü gösterdi aynı kız bebekleri gibi çok güzel bi bebek dedi..normal haftasından bir hafta onde gidiyor dedi.28+5 olması gerekirken 29+5 olmuş

Maşallah canim küçük prens büyümüş
Dr.u begenmene sevindim
Bir daha ki gittiğinde doğumla ilgili konuş.
Son ayina girdiğin zaman yürüyüş. Egzersiz.sicak duş.papatya vr ahududu yapragi cayi hurma yemek doğumu tetikleyici şeyler..aklinda olsun

ıyı gunler kızlar şeker yuklemem yapıldı ama sonucları almadan eve geldım yarın sabah saat 9.30 randevum var ozamn alıcam sonucları bakalım ne cıkıcak o degılde su fl kısalıgı kafamı cok kurcalıyor inş haftasına döner bu hafta süt ayran meyve yumurta felan cok tuketttım inş bi faydası olmustur peridrol84 cnm pasan buyumus dr begenmene sevındım

kızlar artık bebegımın hareketlerını daha net hissedıyorum sabah sabah çok tepişti kızım şimdi uyudu herhalde durdu hareketleri rabbim acılarını göstermesin amin. buaralar baş dönmem var sabah kalkınca ve aksam yattıgımda oldu ama yok sımdı

Evet cnm biliyorum bende en başından beri yürüyüş yapıyorum hergün.hurmayı duymuştum hatta bugün alıp yemeye başlayacaktım..

Evet cnm Saol büyüyor.hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin hepsi.inş şeker sonucun iyi çıkar yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın

Ohhh maşşallah seninde prensesine artık bundan sonra hergün hissedersin.yataga uzanıp karnımı izlemek çok hoşuma gidiyor dalgalanmaları çok hoşuma gidiyor.

Evet cnm Saol büyüyor.hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin hepsi.inş şeker sonucun iyi çıkar yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın
evt ya inş iyi çıkar da diyet yapmak zorunda kalmam dunde kuarn vardım alt komsumda tavuk pılav ayrın ve tatlı yedım inş etkılmemz bıde yatarken ballı süt içmiştim valla şeker cıkarsa vay halıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…