Ayy ne güzel bende istemiştim aslında eğitime katılmayı ama bir türlü nasip olmadı..artık sen burdan anlatırsın bize..benim zaman yaklaştıkça korkar oldum doğumdan düşünmeme ye çalışıyorum ama iste zaman zaman insanın aklına geliyor..o suni sancıyı vermeselerdi bana eminim daha sakin olacaktım
canım çatı darlığı olduğunu sanmıyorum, çünkü ben daha önce doğum yaptım ya, çatım dar değil ondan biliyorum.ama Ayşegülün dediği gibi rahim büyüdüğü için olabilir, kızımda son iki ayda falan olmuştu.İşte cnm bende rahim ağrısı diyorum ama aslında benimde hissettiğim o ağrı.en başından beri yaşıyorum bende o ağrıyı.dr banada normal demişti.bu sefer gittiğimde tekrar sorucam.acaba çatı darlığı derlerya ondanmı kaynaklanıyor acaba benim aklıma o geliyor
canım çatı darlığı olduğunu sanmıyorum, çünkü ben daha önce doğum yaptım ya, çatım dar değil ondan biliyorum.ama Ayşegülün dediği gibi rahim büyüdüğü için olabilir, kızımda son iki ayda falan olmuştu.İşte cnm bende rahim ağrısı diyorum ama aslında benimde hissettiğim o ağrı.en başından beri yaşıyorum bende o ağrıyı.dr banada normal demişti.bu sefer gittiğimde tekrar sorucam.acaba çatı darlığı derlerya ondanmı kaynaklanıyor acaba benim aklıma o geliyor
Evet cnm baktım netten bende rahim büyümesinden kaynaklı diyorcanım çatı darlığı olduğunu sanmıyorum, çünkü ben daha önce doğum yaptım ya, çatım dar değil ondan biliyorum.ama Ayşegülün dediği gibi rahim büyüdüğü için olabilir, kızımda son iki ayda falan olmuştu.
Slm canim..Tünaydın hanımlar nasılsınız bakalım
En güzeli cnm kendi yaptığın en azından nasıl yapıldığını biliyorsunSlm canim..
Bugün yemek yap is yap derken aksam oldu. Simdi taze sut aldim yogurt yapicam. Her hafta kapiya kadar geliyor taze yoğurt daha iyi market yogurtlarini yiyemiyorum
Sen ne zaman gideceksin yeni Dr.a
Geldim kızlar Dr guleryuzluydu sanırım onda devam edicem.bebisimiz gayet i̇yiymis 1400 gr olmuş boy olcusu alınamadı oturur pozisyonda oldugundan..her zamanki gibi arkası dönük dü.zorla Dr yüzünü gösterdi aynı kız bebekleri gibi çok güzel bi bebek dedi..normal haftasından bir hafta onde gidiyor dedi.28+5 olması gerekirken 29+5 olmuş
waoww çok buyumus karnın kızzzz masallah sana ve kızına kızda çok kılo alınıyormus bende aldım hiç kafama takmıyorum valla bugun bı hamılede seker yuklemesı yaptırıyordu hıc karnı yok dal gibiydi sinir oldum azıcık ama olsun bebegım saglıklı olsunda hiç problem degıl
Yesinler senin karnını..maşşallah size.valla benimde çok çabuk büyüdüğünden bana normal geldi:)
Evet cnm biliyorum bende en başından beri yürüyüş yapıyorum hergün.hurmayı duymuştum hatta bugün alıp yemeye başlayacaktım..Maşallah canim küçük prens büyümüş
Dr.u begenmene sevindim
Bir daha ki gittiğinde doğumla ilgili konuş.
Son ayina girdiğin zaman yürüyüş. Egzersiz.sicak duş.papatya vr ahududu yapragi cayi hurma yemek doğumu tetikleyici şeyler..aklinda olsun
Evet cnm Saol büyüyor.hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin hepsi.inş şeker sonucun iyi çıkar yoksa diyet yapmak zorunda kalırsınıyı gunler kızlar şeker yuklemem yapıldı ama sonucları almadan eve geldım yarın sabah saat 9.30 randevum var ozamn alıcam sonucları bakalım ne cıkıcak o degılde su fl kısalıgı kafamı cok kurcalıyor inş haftasına döner bu hafta süt ayran meyve yumurta felan cok tuketttım inş bi faydası olmusturperidrol84 cnm pasan buyumus dr begenmene sevındım
Ohhh maşşallah seninde prensesine artık bundan sonra hergün hissedersin.yataga uzanıp karnımı izlemek çok hoşuma gidiyor dalgalanmaları çok hoşuma gidiyor.kızlar artık bebegımın hareketlerını daha net hissedıyorum sabah sabah çok tepişti kızım şimdi uyudu herhalde durdu hareketleri rabbim acılarını göstermesin amin. buaralar baş dönmem var sabah kalkınca ve aksam yattıgımda oldu ama yok sımdı
Cnm ne dicem sana bebek normalde ne zaman kaçıncı haftada baş aşağı dönüyor acaba bizimkisi makat pozisyonda duruyordu.sanırım o pozisyondayken diyaframa baskı yapıyor ve ben nefes darlığı çekiyorum
evt ya inş iyi çıkar da diyet yapmak zorunda kalmam dunde kuarn vardım alt komsumda tavuk pılav ayrın ve tatlı yedım inş etkılmemz bıde yatarken ballı süt içmiştim valla şeker cıkarsa vay halımeEvet cnm Saol büyüyor.hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin hepsi.inş şeker sonucun iyi çıkar yoksa diyet yapmak zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?