bebeğimi beklerken......

evt ya inş iyi çıkar da diyet yapmak zorunda kalmam dunde kuarn vardım alt komsumda tavuk pılav ayrın ve tatlı yedım inş etkılmemz bıde yatarken ballı süt içmiştim valla şeker cıkarsa vay halıme
Yok cnm onu sormuştum ben yatarken yediklerin testi etkilemiyormuş

kızlar bısey sorucam ben bazen çoğu zamn bebegımın hareketlerını asagıda hissediyorum normalmı bu acaba dr sordum ama bişey demedi

Naptın sen hazırlıklar başladımı yoksa biraz daha bekleyecekmisin
ben bişey almadım daha ama annem ve arkadasım bıseyler almıs annem patıkler ve hırka yelek yapıyor ormus bı kactane battanıye almıs arkadasım zıbın takımı felan almıs getırmıs ben bıraz daha beklemeyı düşünüyorum ama 30 haftalara geleyım ozman baslıcam hepsını bıarada almayı düşünüyorum
ve ne alacagımada pek bılmıyorum hastane cıkısı alıcam 2 adet sonra pattanıye zıbın cıt cıtlı tulum vs alamya baslarıcam bakalım sen neler aldın

3 zıbın takımı aldım ..5 tulum aldım bazıları takım..2 kalın battaniye..4 tane ince battaniye..çorap ayakkabı patikler..alt açma.10 tane falan çıtçıtlı badi..küvet takımı puseti oda süslemeleri kapı süsleri uyku seti mevlüt alışverişi..bi kaç normal kıyafet beğenince dayanamadım:)tabi bunların hepsini ben almadım hediye olanlarda var..aklıma gelenler bunlar..pek eksiğim kalmadı biberon ve ateş ölçer alıcam sadece birde nevresim takımı..ama kendime alışveriş yapmadım henüz sadece bi takım lohusa pijama aldım..

kızlar ne güzel hepiniz doğumunuz ve bebişlerinize aldıklarınız hakkında konuşuyorsunuz darısı benim basıma...kızlar bu arada benim boğazlarımda çok şiddetli ağrı var sanki bıçakla kesilmiş gibi burnum da tıkalı ve başım ağrıyor bana önerileriniz var mı...

cnm çok gecmiş olsun bol bol su iç ıhlamur meyve cok ıyı gelıyor valla ben de hasta oldugumda bunları tuketıyorum
kendını yorma bol bol yat sıcak tutmaya callıs kendını

Cnm ne dicem sana bebek normalde ne zaman kaçıncı haftada baş aşağı dönüyor acaba bizimkisi makat pozisyonda duruyordu.sanırım o pozisyondayken diyaframa baskı yapıyor ve ben nefes darlığı çekiyorum
İnşallah en kisa zamanda döner eğer dönmezse sezeryane alirlar seni. Su siralar dönmesi lazim. Bazi hareketler varmis bebeği döndürmek için netten arastir canim

kızlar bısey sorucam ben bazen çoğu zamn bebegımın hareketlerını asagıda hissediyorum normalmı bu acaba dr sordum ama bişey demedi
Kizlar asagida olurmus genelde erkekler yukarida. O yüzden asagida hissediyorsundur canim
Canim ihlamur iç normal cay içme ben kahvaltıda falan hep ihlamur iciyorum hem.bogazlarina iyi gelir hem vücudundaki demiri eksiltmez cay gibi.
İnşallah bebis alisverisinide bizde baslariz canim Allahin izniyle.
Bana 13 hafta en son gittiğimde kiza benziyor demişti ama kesin birşey yok. Bakalim hayirlisi.
Sen ne zaman gideceksin Dr.a canim
Biraz dayansan 7.haftada gitsen iyi olurdu

Merhaba guzel anneler.

eklem hamileymissin cok sevindim. Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin

ayse-gul nasilsin? Göbüsunde cok tatli masallahhh cnm cinsiyeti ne kuzunun? Belli mi?

Merhaba guzel anneler.

eklem hamileymissin cok sevindim. Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin

ayse-gul nasilsin? Göbüsunde cohaftak tatli masallahhh cnm cinsiyeti ne kuzunun? Belli mi?
Merhaba tatlimm.. İyiyiyim hamd olsun ya gobegim buyuyor hala daha inanamiyorum hamileligime kipirdanmalar olunca nasil
sasiriyorum seviniyorum cok guzel Allahim herkese nasip etsin.
13 haftalikken kiza benziyor demisti dahada gitmedim.
Senin nasil gidiyor gebelik sikayetleri var mi
sende masallah 9 haftaya gelmissin ne guzel..Allah tamamina erdirsin.

kızlar herkese hayırlı aksamlar bu aksam bizim için dua edermısınız yarın kontrolum var inş fl haftasına uygun duruma gelmıstır çok korkuyorum herkes sevıncle dr gidiyor ben korka korka gıdıyorum inş dr kötü bişey demez

Canım benim dualarımız sizinle hayırlısıyla güzel haberler le döneceksin

Canım benim dualarımız sizinle hayırlısıyla güzel haberler le döneceksin
inş cnm tek istediğim kızmı saglıkla kucagıma almak tabıkı herkes gıbı normal bı hamılleık dönemi geçirmedik hep korkuyoruz ama rabbim nasip ederse bundan sonra rahat geçiririz inş yarın heycanla korkuyla beklıyorum.. bakalım şekerim çıkmışmı bide bu olay var tabi offf ne stresli bir gün olucak benım için

Demek kıza benziyorr oyyy hadi bakalim bi oglus vardi kız gelsin :)
Saglikli olsunda...hareketlerini bile hissetmeye baslamissin ne güzel yaa maşallah. Ya benim simdiden cikti gobek :) iki kere cok az kahverengi lekelenmem oldu vajinal jel ve 3gunde bir igne vuruluyorum. Bende hala inanamiyorum. Ister istemez cokta baglanamiyorum sanki tuhafım a Nlayacagin zaman gecmiyo sanki. Kokulardan tiksinme var istahımda pek yok zorla yiyorum.

Canim Allaha emanet hakkında hayirlisi olsun inşallah mutlu donersin.. Haberdar et canim

Allahin izniyle saglicakla alirsin kucagina
insan korkuyor tabi bağlanmak istemiyor ama inşallah her şey güzel devam eder.
Biraz daha sabret 15. Haftalarda daha enerjik daha rahat oluyorsun. Ben daha yeni yeni yemrk yemeye basladim

Canim Allaha emanet hakkında hayirlisi olsun inşallah mutlu donersin.. Haberdar et canim
allah razı olsun cnm mutlaka haber verırım gerçi dr yanına gıdınce dilim tutuluyo ne sorucagmı bılmıyorum ne desemki yaaa aklımda hıc bırsey kalmıyo nasıl soze baslıcamı bıle bılemıyorum bu soruyu sormak bıle korkutuyor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…