bebeğimi beklerken......

Hamile bir Arkadaşımla konuştum şimdi aramızda bir hafta var benden bir hafta önde..rahim ağrısından Dr gidiyor Dr demiş erken doğum..daha çok küçük yavrum benim..Dr lar iğneyle doğumu ertelemeye çalışıyormuş..kızlar bence sizde eksiklere yavaş yavaş başlayın özellikle âsim sen valla her an ne olacağı belli olmuyor..bundan 25 gün öncede bir arkadaşım doğum yaptı vaktinden 3 hafta önce aldılar tansiyon çıkınca kızda.hastaneye yanına gidiyorum şimdi

kızlar ben geldim drdan çok şükür dr bır sıkıntı görünmüyor dedi fl degerıde ıyı şimdilik dedi takıp edıcez dedı ama gebelik şekerim sınırda çıktı beni dahiliye uzmanına yönlendirdi dahılye uzm. diyet vedi 3 hafta sonra tekrardan şekerime bakıcaklar inş hersey normale döner diyet yapmayı kafama takmıyorum sadece bebegımın büyümesinde bir sıkıntı olmasın ben dıyet yapmaya razıyım .. burada 710 gr olmus boyu 29 cm kızım çok şükür dr olumlu konustu down sedromlu olsa radyalojı uzmanı soylerdı dedı ama belkı gelısmıne gore 30 haftalarda gerekırse tekrardan ayrıntılı usg giririz dedı bır dahakı kontrolum 1 ay sonra nasıl dayanıcam bılmıyorum demekkı kızım ıyı 1 ay sonraya randevu verdi

Ohhhh maşşallah..bak gördünmü bi sorun yok Allah'ın izniyle herşey yolunda..diyet yaparken sadece bebeği besleyen gıdalar tüketeceğin için bebek açısından bi problem olmaz.sadece şeker hamur işi nişastalı gıdalar bunları tüketmiyorsun cnm

canım yarın gitmeyi düşünüyorum bhcg ye göre yarın görünmesi gerekiyor inşallah herşeyyolundadır...
Merhaba guzel anneler.

eklem hamileymissin cok sevindim. Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin

ayse-gul nasilsin? Göbüsunde cok tatli masallahhh cnm cinsiyeti ne kuzunun? Belli mi?
evet canım şükürler olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur.
canım şükürler olsun bi sorun olmamasınna çok sevindim...

evt ya inş böyle devam eder diyet listesi verdi dr uygulayacıgım inş o konuyu kafama takmıyorum bu arada kızlar seker yuklemesı yaptırmadan 1 gun once yedıklerınıze dikkat edın dahılıye uzm.etkılıyo dedı ben bıraz fazla abartmıstım kuran vardı pılav tatlı vs gece yatarken ballı süt içmiştim oda etkılıyor dedı

hadi cnm inş sende guzel haberlrle gelıceksın bızı merakta koyma hemn yaz

Yaa canim çok erken gidiyorsun gibime geldi

kızlar ben yürüş yapmaya gidiyorum kendime iç çamaşırı felan alıcam bıraz dolaşayım çarşıda canım çok sıkıldı evde otura otura iş yapmakta istemıyorum evde çaresıdan gelınce yemek yaparım bakalım

Ohhh gez bakalım cnm.benimde çıkasım var kendi eksiklerimi almam lazım ama 2 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum.sanki böyle saatlerce dayak yemişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…