- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Biz daha isim konusuna gecemedik canim..Bebişlere isim düşündünüzmü bakalım hiç bu konuyu konuşmadık:)
biz KIZIMIN İSMİNİ KOYDUK ŞİMDİDEN MİRA NAZ OLUCAK ALLAH NASIP EDERSEBebişlere isim düşündünüzmü bakalım hiç bu konuyu konuşmadık:)
Evet cnm bizim rüzgar.biz yıllar öncesinden belirlemiştik flört döneminde erkek olursa rüzgar kız olursa yağmurBiz daha isim konusuna gecemedik canim..
Senin ki Rüzgar herhaldeismiyle yasasin inşallah bizim bi cinsiyet belli olsun da inşallah.. Asimin ki Miranaz
Ohhhh maşşallah..bak gördünmü bi sorun yok Allah'ın izniyle herşey yolunda..diyet yaparken sadece bebeği besleyen gıdalar tüketeceğin için bebek açısından bi problem olmaz.sadece şeker hamur işi nişastalı gıdalar bunları tüketmiyorsun cnmkızlar ben geldim drdan çok şükür dr bır sıkıntı görünmüyor dedi fl degerıde ıyı şimdilik dedi takıp edıcez dedı ama gebelik şekerim sınırda çıktı beni dahiliye uzmanına yönlendirdi dahılye uzm. diyet vedi 3 hafta sonra tekrardan şekerime bakıcaklar inş hersey normale döner diyet yapmayı kafama takmıyorum sadece bebegımın büyümesinde bir sıkıntı olmasın ben dıyet yapmaya razıyım .. burada 710 gr olmus boyu 29 cm kızım çok şükür dr olumlu konustu down sedromlu olsa radyalojı uzmanı soylerdı dedı ama belkı gelısmıne gore 30 haftalarda gerekırse tekrardan ayrıntılı usg giririz dedı bır dahakı kontrolum 1 ay sonra nasıl dayanıcam bılmıyorum demekkı kızım ıyı 1 ay sonraya randevu verdi
canım yarın gitmeyi düşünüyorum bhcg ye göre yarın görünmesi gerekiyor inşallah herşeyyolundadır...İnşallah en kisa zamanda döner eğer dönmezse sezeryane alirlar seni. Su siralar dönmesi lazim. Bazi hareketler varmis bebeği döndürmek için netten arastir canim
Kizlar asagida olurmus genelde erkekler yukarida. O yüzden asagida hissediyorsundur canim
Canim ihlamur iç normal cay içme ben kahvaltıda falan hep ihlamur iciyorum hem.bogazlarina iyi gelir hem vücudundaki demiri eksiltmez cay gibi.
İnşallah bebis alisverisinide bizde baslariz canim Allahin izniyle.
Bana 13 hafta en son gittiğimde kiza benziyor demişti ama kesin birşey yok. Bakalim hayirlisi.
Sen ne zaman gideceksin Dr.a canim
Biraz dayansan 7.haftada gitsen iyi olurdu
evet canım şükürler olsun inşallah sağlıklı bir bebek olur.
canım şükürler olsun bi sorun olmamasınna çok sevindim...kızlar ben geldim drdan çok şükür dr bır sıkıntı görünmüyor dedi fl degerıde ıyı şimdilik dedi takıp edıcez dedı ama gebelik şekerim sınırda çıktı beni dahiliye uzmanına yönlendirdi dahılye uzm. diyet vedi 3 hafta sonra tekrardan şekerime bakıcaklar inş hersey normale döner diyet yapmayı kafama takmıyorum sadece bebegımın büyümesinde bir sıkıntı olmasın ben dıyet yapmaya razıyım .. burada 710 gr olmus boyu 29 cm kızım çok şükür dr olumlu konustu down sedromlu olsa radyalojı uzmanı soylerdı dedı ama belkı gelısmıne gore 30 haftalarda gerekırse tekrardan ayrıntılı usg giririz dedı bır dahakı kontrolum 1 ay sonra nasıl dayanıcam bılmıyorum demekkı kızım ıyı 1 ay sonraya randevu verdi
evt ya inş böyle devam eder diyet listesi verdi dr uygulayacıgım inş o konuyu kafama takmıyorum bu arada kızlar seker yuklemesı yaptırmadan 1 gun once yedıklerınıze dikkat edın dahılıye uzm.etkılıyo dedı ben bıraz fazla abartmıstım kuran vardı pılav tatlı vs gece yatarken ballı süt içmiştim oda etkılıyor dedıOhhhh maşşallah..bak gördünmü bi sorun yok Allah'ın izniyle herşey yolunda..diyet yaparken sadece bebeği besleyen gıdalar tüketeceğin için bebek açısından bi problem olmaz.sadece şeker hamur işi nişastalı gıdalar bunları tüketmiyorsun cnm
hadi cnm inş sende guzel haberlrle gelıceksın bızı merakta koyma hemn yazcanım yarın gitmeyi düşünüyorum bhcg ye göre yarın görünmesi gerekiyor inşallah herşeyyolundadır...
canım şükürler olsun bi sorun olmamasınna çok sevindim...
Yaa canim çok erken gidiyorsun gibime geldicanım yarın gitmeyi düşünüyorum bhcg ye göre yarın görünmesi gerekiyor inşallah herşeyyolundadır...
canım şükürler olsun bi sorun olmamasınna çok sevindim...
Hayirli olsun canim masallah... Kalp atisinida görürsünüz inşallah.. Atlasa mi gittinSelam kızlar ben geldim keseyi korduk çok sukur kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı
cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın saglıcakla kucagına alırsın inşSelam kızlar ben geldim keseyi korduk çok sukur kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı
Gözün Aydın cnm hayırlısıyla inş kalp atışlarınıda duymak nasip olur..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar ben geldim keseyi korduk çok sukur kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı
Ben buradayım:)kızlar cumamız mübarek olsun..
nerelerdesiniz yahuuu
Ohhh gez bakalım cnm.benimde çıkasım var kendi eksiklerimi almam lazım ama 2 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum.sanki böyle saatlerce dayak yemişim gibikızlar ben yürüş yapmaya gidiyorum kendime iç çamaşırı felan alıcam bıraz dolaşayım çarşıda canım çok sıkıldı evde otura otura iş yapmakta istemıyorum evde çaresıdan gelınce yemek yaparım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?