cnm hepsi çok güzel ama 3 sıradakını begendım ayy senın yaklastı dogumun nerdeyse bendaha alısverıse baslamadım bana yardımcı olacak kısıler arıyorum hıc bırsey hakkında fıkrım yok ne almam lazım bebek alısverısı yapıcam bılmıyorumEki Görüntüle 1376847 Eki Görüntüle 1376848 Eki Görüntüle 1376849
Kızlar sizce bu sabunlardan hangi model güzel mevlütte ekstra dağıtmak için düşündüm
Cnm benim alışveriş derken zaten kıyafet olarak 0.3 ay al ama çokda çeşit alma çok çabuk büyüdüğünden kullanılmıyormuş.büyük kıyafetler zaten kolu komşudan hediye geliyor.gelmese bile daha sonra alırsın onları gelişimine göre..onun dışında beşik sana kalmış nasıl kullanacağına ayrı oda yapacaksan büyüyenlerden alabilirsin ama ilk zamanlar yanında kalacağından ufak bişiyde odana lazım.puset önemli ilk zamanlar için.bakım seyleri vs..aman ne çok şey lazım yaaa..tabi kendinide unutma lohusa pijama al ama biri gecelik olsun tecrübeliler öyle söylüyor..terlikti çamaşırda derken senin de ihtiyaçların var..mesela ben kullan at çamaşır aldım..çok rahat oluyormuş.(deneyip görücez):) Mevlüt'ünü eğer 40 içinde yapacaksan onunda alışverişi şart o zaman çıkamazsın.anlayacağın cnm para cepte olsun gider yaparsın:)))ama çokda bekleme artık yavaş yavaş başla son ay hiç yapamazsın dahada ağırlaşacaksın daha yorgun olacaksıncnm hepsi çok güzel ama 3 sıradakını begendım ayy senın yaklastı dogumun nerdeyse bendaha alısverıse baslamadım bana yardımcı olacak kısıler arıyorum hıc bırsey hakkında fıkrım yok ne almam lazım bebek alısverısı yapıcam bılmıyorum
cnm hepsi çok güzel ama 3 sıradakını begendım ayy senın yaklastı dogumun nerdeyse bendaha alısverıse baslamadım bana yardımcı olacak kısıler arıyorum hıc bırsey hakkında fıkrım yok ne almam lazım bebek alısverısı yapıcam bılmıyorum
almayı düşündüğüm şeyleri sıralayayım sana cnm 2 adet hastane cıkısı zıbın takımları tulumlar 2 kalın battanıye 2 ınce battanıye puset ve araba sadece şimdiik beşik alıcam sectım onuda 1 kaç takım ıkılı takımalrdan amlamayı düşünüytırum patıkler kendım için 1 takım daha lohusa pijaması eşim 1 takım almıs bana sabahlıklı takım bunları almayı düşünüyorum cnm eksıklerım varsa söyle tatlım çok acmıyım ben yaaa bugun pazara gittik komşumla tulum felan alırım dedım yok o olamaz onda üşür çok sınırımı bozdu almadan geldim tek başıma cıkıcam alısverıse ya çok karıstı bana si,nir oldumCnm benim alışveriş derken zaten kıyafet olarak 0.3 ay al ama çokda çeşit alma çok çabuk büyüdüğünden kullanılmıyormuş.büyük kıyafetler zaten kolu komşudan hediye geliyor.gelmese bile daha sonra alırsın onları gelişimine göre..onun dışında beşik sana kalmış nasıl kullanacağına ayrı oda yapacaksan büyüyenlerden alabilirsin ama ilk zamanlar yanında kalacağından ufak bişiyde odana lazım.puset önemli ilk zamanlar için.bakım seyleri vs..aman ne çok şey lazım yaaa..tabi kendinide unutma lohusa pijama al ama biri gecelik olsun tecrübeliler öyle söylüyor..terlikti çamaşırda derken senin de ihtiyaçların var..mesela ben kullan at çamaşır aldım..çok rahat oluyormuş.(deneyip görücez):) Mevlüt'ünü eğer 40 içinde yapacaksan onunda alışverişi şart o zaman çıkamazsın.anlayacağın cnm para cepte olsun gider yaparsın:)))ama çokda bekleme artık yavaş yavaş başla son ay hiç yapamazsın dahada ağırlaşacaksın daha yorgun olacaksın
Bebek için şimdilik yeter sanırım zaten her görmemizde bişi alıyoruz ama bana söylenen şöyle bişi daha var ayaklı tulumları çok fazla tercih etmemek.hem gelişimini etkiliyormuş hemde bebişler çok çabuk büyüdüğünden fazla kullanışlı olmuyormuş kulaktan ateş ölçer mutlaka al her daim lazım olacak.kendine göğüs için ped ve çatlak kremi al çok işe yarıyormuş.aklıma geldikçe söylerim cnm yinealmayı düşündüğüm şeyleri sıralayayım sana cnm 2 adet hastane cıkısı zıbın takımları tulumlar 2 kalın battanıye 2 ınce battanıye puset ve araba sadece şimdiik beşik alıcam sectım onuda 1 kaç takım ıkılı takımalrdan amlamayı düşünüytırum patıkler kendım için 1 takım daha lohusa pijaması eşim 1 takım almıs bana sabahlıklı takım bunları almayı düşünüyorum cnm eksıklerım varsa söyle tatlım çok acmıyım ben yaaa bugun pazara gittik komşumla tulum felan alırım dedım yok o olamaz onda üşür çok sınırımı bozdu almadan geldim tek başıma cıkıcam alısverıse ya çok karıstı bana si,nir oldum
Evet cnm eksikler bitti sayılır.biberon ve ateş ölçerim kaldı sadece.onlarıda aldıkmı bitiyor eksikler.bende artık deterjan alıp yavaştan yıkamaya başlayım diyorum.ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım 31 haftaya başlıcaz.ağrılar başladı bacak arası ağrı yapıyor.bu arada hayırlı haberlerle çıkmana sevindim..bacaklar kapalıysa kesin kızdır..Allah sağlık versin önemli olan oSlm kizlar...
Pericim sabunlar çok güzel ben birinciyi daha çok begendim ama.hepsi güzel draje seker ve zemzem fikride çok güzel..
Senin eksiklerin tamamdandi gibi herhalde
Asim sende tamamlarsin yavaş yavaş
Zaten artik her disari ciktiginda bebis için alacaksın herşeyi.. Sen kendi fikrine göre al boşver baskalarini..
bende bugün eşimin israri uzerine esimle ve oglumla dr.a gittim bebis iyi çok şükür abisi kardeşini ilk kez gördü kalp atislarini dinledi çok memnun olduk mutlu ciktik odadan. En son beraber gittiğimizde ağlayarak cikmistim..
Bebisin bacaklari kapalıydi göstermedi kendini.. Cinsiyet ogrenemedik..
İnşallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza..
cnm çok sevindim bebişinizin iyi olmasına bacakları kapalıysa kız derler paşan çok sevınmıştır kardesını gördüğüne..için rahat olur artık uzun bır sure ..Slm kizlar...
Pericim sabunlar çok güzel ben birinciyi daha çok begendim ama.hepsi güzel draje seker ve zemzem fikride çok güzel..
Senin eksiklerin tamamdandi gibi herhalde
Asim sende tamamlarsin yavaş yavaş
Zaten artik her disari ciktiginda bebis için alacaksın herşeyi.. Sen kendi fikrine göre al boşver baskalarini..
bende bugün eşimin israri uzerine esimle ve oglumla dr.a gittim bebis iyi çok şükür abisi kardeşini ilk kez gördü kalp atislarini dinledi çok memnun olduk mutlu ciktik odadan. En son beraber gittiğimizde ağlayarak cikmistim..
Bebisin bacaklari kapalıydi göstermedi kendini.. Cinsiyet ogrenemedik..
İnşallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza..
Masallahhh canim hepsi çok.güzelasi_m st: 38948369 .!.:cnm çok sevindim bebişinizin iyi olmasına bacakları kapalıysa kız derler paşan çok sevınmıştır kardesını gördüğüne..için rahat olur artık uzun bır sure ..
bizde dün eşimle alısverısımıze başladık bir suru şey aldık eksıklerımız var ama olsun tamamalarız en yakın surede
allahım banada nasıp etti çok şükürler olsun okadar mutlu oldumkı anlatamam haftayada pusetımız çantamızı alıcaz besıgıde alalım dıyorum ama erken dusunuyorum
cnm çok şükür bu aylara geldik cok meşaketli bir yol kat ettık rabbim yuzumu güldürdür sevıncımızı yarım bırakmasın az önce kardesim aradı abla dedı ben alıcam dedi yegınımın beşiğini pusetini dedi bende cok duygulandım kardesım cnm kanım herseyım benım eger rabbım nasıp edrse hemen 2. bebegınıde yapıcam kardes çok önemli rabbım kardeslerımızı korusunMasallahhh canim hepsi çok.güzel
Güle güle giydirmek nasip.olur inşallah
Ne güzel bu günlere geldin çok şükür
Hep boyle olursun inşallah.
Oğlum çok sevindi kardesine kalbini dinledi duygulandim allahim hep boyle nasip etsin.
Artik bir ay sonra gidicem o zaman gösterir inşallah bende alisverise baslarim..çok güzel duygular. Zaten iyiden iyiye karnim.cikti 4 aylik oldum. Hamileyim artikakrabalar yeni duyuyorlar hamileligimi..
Ohh ne guzel canim.. Yap tabi ya kardeş onemli birlikte büyürler..cnm çok şükür bu aylara geldik cok meşaketli bir yol kat ettık rabbim yuzumu güldürdür sevıncımızı yarım bırakmasın az önce kardesim aradı abla dedı ben alıcam dedi yegınımın beşiğini pusetini dedi bende cok duygulandım kardesım cnm kanım herseyım benım eger rabbım nasıp edrse hemen 2. bebegınıde yapıcam kardes çok önemli rabbım kardeslerımızı korusun
sende beslarsın artık yavastan alısverıse çok güzel şeyler var aysegul ınan secemedım aralarından insan en güzeli en ıyısı olsun istıyor
Canım çok güzeller Allah sağlıkla giymesini nasip etsin inş..insanın gözü doymuyor gördükçe alası geliyor dimi..bende dün çıktım alışverişe kendi eksiklerimi tamamladım artık hazırız..aldıklarımı yıkayıp yerleştirmesi kaldı hastane çantasını da hazırladıkmı tamamdır günümüzü bekliycez artıkbizde alışverşimize başladık rabbim bizede nasip etti çok şükürEki Görüntüle 1379922 Eki Görüntüle 1379923
Cnm cok Saol ama neler alacagımı bilemiyorum neler almam lazım beşik puset ve biberonlar dışında hastane camtasına neler koymak lazım bi yatdımcı olurmusun cnm bide bebek rakımlarını ikili takım olarak almak mı lazım 3-6 ayrıca nler almak lazım yaa kafam cok karısık benımCanım çok güzeller Allah sağlıkla giymesini nasip etsin inş..insanın gözü doymuyor gördükçe alası geliyor dimi..bende dün çıktım alışverişe kendi eksiklerimi tamamladım artık hazırız..aldıklarımı yıkayıp yerleştirmesi kaldı hastane çantasını da hazırladıkmı tamamdır günümüzü bekliycez artık
Cnm ben hastane çantasına sezeryan olup 2 gün hastanede kalma ihtimaline karşı 3 zıbın takım 2 detulum koyucam.battaniyesi bezi ıslak mendili.kendim için pijamalar iç çamaşır terlik çorap makyaj malzemesi hastane çıkışı için kıyafet.göğüs pedi normal ped şimdilik aklımda olanlar bunlar..ben bebek için 0.3 ay aldım cnm sadece çok beğendiğim bişi olduysa onu bir yaş olarak aldım.çünkü hediye çok gelicek biliyorum herkez bişiyler alıyor.bende 3.6 yaza denk geldiğinden bişi almadım yazlıklar henüz çıkmadı çünküCnm cok Saol ama neler alacagımı bilemiyorum neler almam lazım beşik puset ve biberonlar dışında hastane camtasına neler koymak lazım bi yatdımcı olurmusun cnm bide bebek rakımlarını ikili takım olarak almak mı lazım 3-6 ayrıca nler almak lazım yaa kafam cok karısık benım
Sorma canim aynen oyle oluyor :) ev kosturmacasi. Dun kuranim vardi. İs güç hazirlik derken giremedim..peridrol84 st: 38997411 .!.:Kızlarrrr nerelerdesinizzz bakıyorumda işe son pc ye son oldu :) evde olduğunuzdan beri pek girmiyorsunuz masa başındayken girmesi daha kolay oluyor dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?