bebeğimi beklerken......

ya kızlar siz de yorgunluk hissi oluyor mu bende oluyo çabuk yoruluyorum sanki halsizlik yapıyo

yorgunlukta çok oluyor cnm hangı marka iğne kullanıyorsun sen clexcan kullanıyorum bide benim göbeğim çok morardı kollarımda aynı vaziyette

hibor 7500 kullanıyorum ben göbeğime vuruyorum hep bir sağa bir sola bende de morluklar var malesef düşün ben sürekli kullanıcam artık göbek bölgem ne olur bilmiyorum.

hibor 7500 kullanıyorum ben göbeğime vuruyorum hep bir sağa bir sola bende de morluklar var malesef düşün ben sürekli kullanıcam artık göbek bölgem ne olur bilmiyorum.
allah yardımcımız olsun cnm daha önce bahsetmiştim karşı komsumdada varmıs pıtılasma kadın göbek şişince gegineşince bacaktan vurmaya başlamıs sanırım iğne 40 çıkanakadar vuruyormussunuz galıba olsun cnm ya saglıklı olsunlarda bebeıslerımız ben ömür boyu iğne olmaya razıyım bana olsun hersey bebeğime bişey olmasın

bakın bir şeyler yaptım birinci mesajda :) oldu mu acep?
çok güzel olmuş canım inşallah hepsi gebe olarak değişir...
çok geçmiş olsun bende dış gebelik geçirmiştim...inşallah sağlıklı hamileliğin olur...
bende iyiyim cnm belirti arıyorum bende ama hıc belırtım yok malesef sade ce sık sık wc gidiyorum bıde gecelerı kalkım wc gidiyorum
kendini fazla dinleme bak kızıyorum sana
canım vallahı seni o kadar merak ettimki sevindim bi sorun olmamasına...
kaçıncı günündesin canım ovü koyu gibi olup sonra silikleşip sonra birden kıpkırmızı olabilir tmm önemli olan ikinci çizginin kopkoyu olması sen yapmaya devam et
canım 14. gün ama ilk yaptığımda 2. cizgi daha koyuydu şimdi hayalet gibi bişey var...
canım senide merak ettik...
çok geçmiş olsun...
merhaba ben kadınlar klubüne yeni üye oldum bende 12 hafta bebek bekliyorum...
heycanlıyım bebeğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum....
hoş geldin canım inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun...

canım yorgunluk bendede çok olurdu 10 dk.dan fazla ayakta kalamazdım...bunlar çok normal...

selam kızlar...
bende yeniyim...
gebeliğimin 38. günü bugün inşaallah...
Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağimiza alamayı nasip etsin inşaalllah...

yorgunluk değilde sanki halsizlik gibi kızlar... hep oturmak istiyor insan...
antidepresan kullanıyordum onuda bıraktım bir hafta önce...
onun etkisi ufak saniyelik baş dönmelerim var...
umarım bikaç güne gecer...
birde çapım oldukça genişledi...
kilom aynı ama... ilk aylar bu normalmiş sanırım...

kızlar bişi sorcam... ya da söylicem...
normalde bende bağırsak tembelliği vardı , hemde öle böle değil...
hamileliğimi öğrendiğim günden beri her sabah bir bardak süte bal koyup az ısıtıp içiyorum...
değil kabızlık günde birkaç kere lavaboya gidiyorum bağırsaklarım çok rahatladı...
genelde hamilelikte kabızlık sorunu olurmuş ama süt bal aç karınla bana çok iyi geldi...
kabızlık sıkıntısı olan varsa bence şifa olabilir diye yazmak istedim...
ama bu kadar çok çıkmak acaba kilo kaybı yaparmı merak ettim...
kilom hala aynı ama çapım oldukca genişledi ... baya şiştim , bu da gecici sanırım...

canım yorgunluk bendede çok olurdu 10 dk.dan fazla ayakta kalamazdım...bunlar çok normal...

sen yapmaya devam et eklem ovüye yani kaçıncı gün yapmaya başladın bilmiyorum ben en erken 8.günümde başlıyodum bi de senin siklüs ne kadar canım ben 30 günde falan oluyorum mesela ona göre aşağı yukarı yum gününü tahmin edebiliriz eğer kısaysa adet aran erken yumurtluyosundur

cnm zaten normalde sabahları içilen süt bagırsakları çalıstırır.. bende içiyorum sabahları işe giderken hemen wc gidiyorum annnem bizim bagırsak sorunumuz oldugunda hemen süt içirirdi

canım ben 5. gün başladım benimde 30 gün sürüyor...

canım ben 5. gün başladım benimde 30 gün sürüyor...

yok o zaman olmamış daha ikinci çizgin birinciyle aynı olması lazım ya da daha koyu zaten 30 günde oluyosan 16-17-18.günlere dikkat et muhtemelen yumurtlama günün bu uçünden biri

bak pozitif ovülasyon testi böyle oluyo eklem çalışmalara devam et sakın bırakma tmm inşallah yakalarsın canım ya yumurtayı

Eklentiler

• image.webp
    774 bayt · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…