- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
evt cnm ilk zamanlat halsızlık uyku hali çok oluyor ben ilk zamanlar saat 9 da yatıyordum gözümü acamıyordumya kızlar siz de yorgunluk hissi oluyor mu bende oluyo çabuk yoruluyorum sanki halsizlik yapıyo
evt cnm ilk zamanlat halsızlık uyku hali çok oluyor ben ilk zamanlar saat 9 da yatıyordum gözümü acamıyordum
yorgunlukta çok oluyor cnm hangı marka iğne kullanıyorsun sen clexcan kullanıyorum bide benim göbeğim çok morardı kollarımda aynı vaziyetteuyku yok bende çabuk yoruluyorum sanki
yorgunlukta çok oluyor cnm hangı marka iğne kullanıyorsun sen clexcan kullanıyorum bide benim göbeğim çok morardı kollarımda aynı vaziyette
allah yardımcımız olsun cnm daha önce bahsetmiştim karşı komsumdada varmıs pıtılasma kadın göbek şişince gegineşince bacaktan vurmaya başlamıs sanırım iğne 40 çıkanakadar vuruyormussunuz galıba olsun cnm ya saglıklı olsunlarda bebeıslerımız ben ömür boyu iğne olmaya razıyım bana olsun hersey bebeğime bişey olmasınhibor 7500 kullanıyorum ben göbeğime vuruyorum hep bir sağa bir sola bende de morluklar var malesef düşün ben sürekli kullanıcam artık göbek bölgem ne olur bilmiyorum.
çok güzel olmuş canım inşallah hepsi gebe olarak değişir...bakın bir şeyler yaptım birinci mesajda :) oldu mu acep?
çok geçmiş olsun bende dış gebelik geçirmiştim...inşallah sağlıklı hamileliğin olur...Çalışmalar durmadan devam ediyor doktorumun tavsiyesi üzerine gün aşırı ilişki.. Mutluyummm umutluyuummm
2 buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum inşallah aynı şeyleri yine yaşamam zor zar geçirdik atlattık çok şükür o günleri
kendini fazla dinleme bak kızıyorum sanabende iyiyim cnm belirti arıyorum bende ama hıc belırtım yok malesef sade ce sık sık wc gidiyorum bıde gecelerı kalkım wc gidiyorum
canım vallahı seni o kadar merak ettimki sevindim bi sorun olmamasına...günaydın kızlar dün çok yoğundum seminer vardı oraya gittim nerden biliyorsun tutmadığını canım test mi yaptın ama daha gününe var senin 5 gün değil mi erken ki test için iki gün kala yap sen o zaman kesin sonuçu alırsın.
canım 14. gün ama ilk yaptığımda 2. cizgi daha koyuydu şimdi hayalet gibi bişey var...kaçıncı günündesin canım ovü koyu gibi olup sonra silikleşip sonra birden kıpkırmızı olabilir tmm önemli olan ikinci çizginin kopkoyu olması sen yapmaya devam et
canım senide merak ettik...Günaydınnn kızlarrr hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimizzzzMaşşallah ınız var kaç sayfa doldurmuşsunuz bir günde..nasılsınız bakalımm..yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza..allahım hamişlerimize sağlıklı gebelikler bekleyenlerede tez zamanda sağlıklı bebekler nasip inş..
çok geçmiş olsun...Cnm ya bizim enişte kalp krizi geçirmişti ya hastanedeydik anju falan yapıldı bi damar tıkalıymış onu açtılar stent falan takıldı.iki gün yoğun bakımdaydı dün odaya aldılar.bakalım bi aksilik olmazsa bugün taburcu olabilir.ondan giremedim..
hoş geldin canım inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun...merhaba ben kadınlar klubüne yeni üye oldum bende 12 hafta bebek bekliyorum...
heycanlıyım bebeğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum....
canım yorgunluk bendede çok olurdu 10 dk.dan fazla ayakta kalamazdım...bunlar çok normal...hibor 7500 kullanıyorum ben göbeğime vuruyorum hep bir sağa bir sola bende de morluklar var malesef düşün ben sürekli kullanıcam artık göbek bölgem ne olur bilmiyorum.
hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsın cnm...selam kızlar...
bende yeniyim...
gebeliğimin 38. günü bugün inşaallah...
Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağimiza alamayı nasip etsin inşaalllah...
hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallah...selam kızlar...
bende yeniyim...
gebeliğimin 38. günü bugün inşaallah...
Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağimiza alamayı nasip etsin inşaalllah...
hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallah...
hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsın cnm...
canım yorgunluk bendede çok olurdu 10 dk.dan fazla ayakta kalamazdım...bunlar çok normal...
cnm zaten normalde sabahları içilen süt bagırsakları çalıstırır.. bende içiyorum sabahları işe giderken hemen wc gidiyorum annnem bizim bagırsak sorunumuz oldugunda hemen süt içirirdikızlar bişi sorcam... ya da söylicem...
normalde bende bağırsak tembelliği vardı , hemde öle böle değil...
hamileliğimi öğrendiğim günden beri her sabah bir bardak süte bal koyup az ısıtıp içiyorum...
değil kabızlık günde birkaç kere lavaboya gidiyorum bağırsaklarım çok rahatladı...
genelde hamilelikte kabızlık sorunu olurmuş ama süt bal aç karınla bana çok iyi geldi...
kabızlık sıkıntısı olan varsa bence şifa olabilir diye yazmak istedim...
ama bu kadar çok çıkmak acaba kilo kaybı yaparmı merak ettim...
kilom hala aynı ama çapım oldukca genişledi ... baya şiştim , bu da gecici sanırım...
canım ben 5. gün başladım benimde 30 gün sürüyor...sen yapmaya devam et eklem ovüye yani kaçıncı gün yapmaya başladın bilmiyorum ben en erken 8.günümde başlıyodum bi de senin siklüs ne kadar canım ben 30 günde falan oluyorum mesela ona göre aşağı yukarı yum gününü tahmin edebiliriz eğer kısaysa adet aran erken yumurtluyosundur
canım ben 5. gün başladım benimde 30 gün sürüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?