- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Allah kabul etsin cnm..bende iyim cnm sallan yuvarlan gidiyoruz.eksikler bitti benim yerleştirmesi kaldı inş önümüzdeki haftada onları bitirmiş olurum.darısı senin başına inş..cinsiyet belli olsun çok ağırlaşmadan yap sende sonrasında zor oluyor.eklem ve luck bende merak ediyorum umarım iyilerdir.luck da özledimSorma canim aynen oyle oluyor :) ev kosturmacasi. Dun kuranim vardi. İs güç hazirlik derken giremedim..
Nasilsiniz bakalim..
Özledim sizleri.. @eklem napiyor acaba nasil gidiyor gebelik.. @luckystar_34 da iyidir inşallah yakinda gelir inşallah..
Asimle sen hazirliklari yapıyorsunuz ne güzel bende bir başlasam hayirlisiyla bir 6 aylik olsam..
Kızlarrr 8.ci ayımın başında ilk çatlağımla yüzyüze geldim ve sinirlerim bozuldu umarım o şekilde kalırda uzamaz şuan için ufak bir kırmızı çizik
Cnm binada şükür zaten Allah'tan tek bir yerde ufak bisiy oda görünmeyen bir bölge.bu kadarı bile bir mucize bana göre cunku gecen seneden bu yana 21 kilo aldım ilk hamile kaldığımda 39 kiloydum şimdi 60 oldum 7 kilo onda almıştım onu vermedim.bundada 14 kilo şimdilik.aman napim catlarsakda önüne geçemiyor sun ne yaparsan yap bebişin sağlıklı olsun ama çatlaklarda az olursa fena olmaz :)İnşallah artmaz canim ama çare yok onlara çatlak olacaksa illaki oluyor ben ilk gebeligimde yasamadim şimdide banyodan sonra hakiki z.yagi kullanıyorum insallah fayda eder ama catlasa bile boooossverrrr bebisler iyi olsun yeter ki..
ıyı aksamlar kızlar nıye artık buraya aktıf olarak gırılmıyor acaba
peridrol84 cnm ilk çatlağın hayırlı olsun ilkj ve son olur inş fazla çatlamassın bende korkuyorum çatlamaktan ama olsun bebeklerımız saglıklı olsunlarda hıc sorun deıl
kızlar zaman geçmiyor ben bebegımı özledım daha 3 hafta var dr gitmeme sayılı gun gecmıyor .
Bende özledim bebişi Şubat'ın ilk haftası gidicem son zamanlarda çok çabuk büyüyor kilosu boyu meraktayımıyı aksamlar kızlar nıye artık buraya aktıf olarak gırılmıyor acaba
peridrol84 cnm ilk çatlağın hayırlı olsun ilkj ve son olur inş fazla çatlamassın bende korkuyorum çatlamaktan ama olsun bebeklerımız saglıklı olsunlarda hıc sorun deıl
kızlar zaman geçmiyor ben bebegımı özledım daha 3 hafta var dr gitmeme sayılı gun gecmıyor .
cnm bende bebegımı kucagıma aldıgımı felan görüyorum doğumhane görüyorum gecenın yarısı uyanıyorum ..Artikin demode olduk canim
Ben.bu haftayi cabuk ggeçirdim ama simdi zaman geçmez
Gecen gece rüyamda bebeğimi kaybetmisim..
Nasil üzüldüm bi tuhaf oldum ruyamda bile..aman Allahim diyorum Rabbim yasatmasin hic birimize.
Yani iki uc gündür meraktayim İNsallah iyidir bebeğim ya korku sariyori boyle iste bir rahat olamiyorum.. Hareketler var ama acaba yaniliyor muyum diyorum net değil..
AAllahim sen ferahlik ver icimize
Ayy ne güzel ii yapmışsın cnm bende battaniye örmeye heves etmiştim ama otururken çok fazla sol tarafta batma oluyor ağrı oluyor o yüzden yapamadımnasılsınız kızlar ben örgü örmeye basladım kızıma hırka örüyorum bi hevesle arkasını bıtırdım .önlere baslıcam ama komsum ogretıyor oda bugun yok beklemedeyım bitireyim resım atarım
ayse-gul bende cok merak etıyorum kızımı nasıl gelısmı kılosu zaman gecmez bıze
herkez bıseyler orsene niye yapmısyorsun felan dedi bende baslayayım dedım inş bitirebilirilirimAyy ne güzel ii yapmışsın cnm bende battaniye örmeye heves etmiştim ama otururken çok fazla sol tarafta batma oluyor ağrı oluyor o yüzden yapamadım
Ohh mis valla yap canım kızcene bi tane olsada banada annem yapıyor:) bu arada nasıl gidiyor bakalım varmı bi şikayetherkez bıseyler orsene niye yapmısyorsun felan dedi bende baslayayım dedım inş bitirebilirilirim
cnm biz annemle tembelız pek orgu bılmıyoruz annemın arkadası ördü kızıma yelek patık felan sımdıde hırka oruyor yetelı bana goreOhh mis valla yap canım kızcene bi tane olsada banada annem yapıyor:) bu arada nasıl gidiyor bakalım varmı bi şikayet
cnm bende senın gıbı cok acemıyım hıc bır fıkrım yok bana arkadasım alıcakmıs kızım bıberonlarını avent alıcam dedı cok ıyı oluyormusEki Görüntüle 1387120 Ya bu biberon kampanyada ikilisi ama ne yapsam bilemedim.aventi çok öneriyorlar ama biberondan da hiç anlamam bu 6.12 ay için alsammı acaba bir sürüde özelliği var
Örgü işini zaten çok fazla yapma emeğe yazık çabuk küçülüyorlar .diyet yaptığın müddetçe herşey yolunda gider arkadaşımızda vardı şekeri oda diyet yaptı üstelik çoğu zamanda kaçamak yapıyor Allah'a şükür sıkıntısı yok.son zamanlarda miniklerimiz daha fazla uykuda geçiriyormuş zamanlarını o yüzden de hareketler belki azdır günde 10 kere oluyorsa sorun yok cnm.bazen öyle oluyorki bizim sıpanın saatlerce sesi çıkmıyor bütün gün.sonra bi bakıyorum baya hareketli:) ben ii sayılırım ama çok çabuk yoruluyorum artık.bu arada fena grip oldum yatıyorum dışarda havayı güzel bulduğumda sıcaktan montu çıkardım sonrada böyle üşüttüm cnmcnm biz annemle tembelız pek orgu bılmıyoruz annemın arkadası ördü kızıma yelek patık felan sımdıde hırka oruyor yetelı bana gore
valla cnm bi şikayetım yok cok şukur ama dıyet yapmak cok sıkıcı 1 hafta aradan sonra cıkolata yıyebılıyorum sureklı sebze kebek ekmegı yogurt sut tuketıyorum inş şekerim iyi çıkar bakalım yoksa ıyıyım karnımın bıraz daha buyudugunu hıssedıyorum bıraz daha kızım hareketlı olsa cok ıyı olur panık oluyorum oynamadıgı zaman sende varmı sıkayetler cnm
Evet tatlım aventi çok öneriyorlar ama bende ay konusunda kararsızım 3.6 aymı alsam yoksa 6.12 aymı bilemedim.yada diyorum 6.12 alayım eğer daha önce ihtiyaç duyarsam doğduğunda falan gider eczaneden emziğini alırım yedek diye düşünüyorum.ama bide bizim kızların fikrini alayım onlar tecrübeliler nede olsacnm bende senın gıbı cok acemıyım hıc bır fıkrım yok bana arkadasım alıcakmıs kızım bıberonlarını avent alıcam dedı cok ıyı oluyormus
cnm cok gecmıs olsun dınlen artık sen eksıklerınde bıttı keyfını cıkar artık herseyın hazır bız daha yolun basındayız bakalım bıraz daha alısverıs yapıcaz yarın esımle hava inş guzel olur neyse cnm ben cıkıyorum bıra iş yapayım evde hiç birsey yapmadım sabahtan berı oturum kaldım örgünün başında kendıne dıkkat et meyva ye bl bolÖrgü işini zaten çok fazla yapma emeğe yazık çabuk küçülüyorlar .diyet yaptığın müddetçe herşey yolunda gider arkadaşımızda vardı şekeri oda diyet yaptı üstelik çoğu zamanda kaçamak yapıyor Allah'a şükür sıkıntısı yok.son zamanlarda miniklerimiz daha fazla uykuda geçiriyormuş zamanlarını o yüzden de hareketler belki azdır günde 10 kere oluyorsa sorun yok cnm.bazen öyle oluyorki bizim sıpanın saatlerce sesi çıkmıyor bütün gün.sonra bi bakıyorum baya hareketli:) ben ii sayılırım ama çok çabuk yoruluyorum artık.bu arada fena grip oldum yatıyorum dışarda havayı güzel bulduğumda sıcaktan montu çıkardım sonrada böyle üşüttüm cnm
evt kızların fıkrını al tecrubelıler ama ortada yoklar kım bıze yol gösterecek..Evet tatlım aventi çok öneriyorlar ama bende ay konusunda kararsızım 3.6 aymı alsam yoksa 6.12 aymı bilemedim.yada diyorum 6.12 alayım eğer daha önce ihtiyaç duyarsam doğduğunda falan gider eczaneden emziğini alırım yedek diye düşünüyorum.ama bide bizim kızların fikrini alayım onlar tecrübeliler nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?