bebeğimi beklerken......

Saol cnm..sende dikkat et..kendini yorma fazla..yavaş yavaş yap öpüldünüz:)

peridrol84 canim ben biberonla sut vermedim hiç hep emzirdim.sonrada gidaya geçtik zaten hazir mama hic kullanmadim biberon sadece suluk niyetine kullandık bence gerek olduğunda alirsin küçüklerden. Şimdilik büyük al bence

Mutlu pazarlar kizlar benim kizim gene oynamiyor tatlida yiyemiyorum sekerim cikar diye yiyemiyorum ne yapsam acaba bisey ilnamistir ins

selam kızlar nasılsınız...biliyorum beni merak ediyorsunuz benim pek bi halim yok çok uykum geliyor her fırsatta uyumaya çalısıyorum ara ara midem bulanıyo kk pek giremiyorum oğlumda evde artık tatile girdi...öpüldünüz görüsürüz.

Cnm stres yapma hemen yat uzan dinle bakalım.hem belkide uyuyordur annesi
valla bu kız benı kalpten kötürecek birgün sabak uyanmama yakın sag tarafında tuaf kıpırdamalar oldu tamam dedım oynadı 2 defa oldu bıraktı oynamayı peridrol84 cnm ben dr sormayı unuttum 1 ay dır akıntım var beyaz ve kokusuz normalmi acaba

Cnm benim demek sakin uslu bi kız olcak şimdiden bile öyle davranıyor bak :) akıntı kokusuz olduğu sürece normal cnm bende de var korkma..

Canim yaaa kendini strese sokuyorsun
Bu kadar düşünme bak hamileliğini de zehir ediyorsun kendine canim.
Rahatlat kendini artik

Kızlar bakın bu sitede lohusa pijamaları uygun aynılarından aldım ben dışardan iki katına.modellerde güzel durdu üstte bilginize.kırmızı olan aynısı pembe olan tabiki mavi:)

Merhaba canim.. Benim bugün arkadaslarim vardi bütün kızlar toplandik.. Malum yari yil tatili oglumla ilgileniyorum sinema tiyatro falan..
Asim yok ne zamandir oda sessizliğe büründü...
Hadi sende 32 haftalık olmusun maşallah..
Kızlarrr napıyorsunuz yaa hiç girmiyorsunuz artık.

Evet asimde yok ortalarda sayfaya giriyor yazmıyor sayfamız çok öksüz kaldı olmuyor böyle..en son Dr randevuma göre bugün 32 yi bitirdik cnm zaman yaklaşıyor.bazen diyorum hep orda kalsa tekmelerini hareketlerini özlicem:)

En çok hareketler ozleniyor gerçekten hamilelik bir başka çok hoş bir şey..
Bende iki gündür güçlü hareketler hissettim çok mutlu oluyorum oynadikca..
İnşallah kucagimiza almak ta nasip olur
İçimdeki bebek özlemim depresti iyice

Âmin cnm âmin hayırlısıyla kucağımıza alalım inş sağ salim..gerçekten güzel bir duygu allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu.eşime de diyorum bol bol konuş oğlunla bu anı bi daha bulamazsın diye :)

İyi aksamlar kızlar bende kendimi öRgü örmeyw verdim iyice az kaldı bitiyo kolları örüyorum bir de birleşmesi kaldı ben pek giremiyorum pc bozuk teldende zor oluo girmesi kesinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…