- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Saol cnm..sende dikkat et..kendini yorma fazla..yavaş yavaş yap öpüldünüz:)cnm cok gecmıs olsun dınlen artık sen eksıklerınde bıttı keyfını cıkar artık herseyın hazır bız daha yolun basındayız bakalım bıraz daha alısverıs yapıcaz yarın esımle hava inş guzel olur neyse cnm ben cıkıyorum bıra iş yapayım evde hiç birsey yapmadım sabahtan berı oturum kaldım örgünün başında kendıne dıkkat et meyva ye bl bol
Hazır mamaya bende taraftar değilim umarım gerek de kalmazperidrol84 canim ben biberonla sut vermedim hiç hep emzirdim.sonrada gidaya geçtik zaten hazir mama hic kullanmadim biberon sadece suluk niyetine kullandık bence gerek olduğunda alirsin küçüklerden. Şimdilik büyük al bence
Cnm stres yapma hemen yat uzan dinle bakalım.hem belkide uyuyordur annesiMutlu pazarlar kizlar benim kizim gene oynamiyor tatlida yiyemiyorum sekerim cikar diye yiyemiyorum ne yapsam acaba bisey ilnamistir ins
valla bu kız benı kalpten kötürecek birgün sabak uyanmama yakın sag tarafında tuaf kıpırdamalar oldu tamam dedım oynadı 2 defa oldu bıraktı oynamayıCnm stres yapma hemen yat uzan dinle bakalım.hem belkide uyuyordur annesi
Cnm benim demek sakin uslu bi kız olcak şimdiden bile öyle davranıyor bak :) akıntı kokusuz olduğu sürece normal cnm bende de var korkma..valla bu kız benı kalpten kötürecek birgün sabak uyanmama yakın sag tarafında tuaf kıpırdamalar oldu tamam dedım oynadı 2 defa oldu bıraktı oynamayıperidrol84 cnm ben dr sormayı unuttum 1 ay dır akıntım var beyaz ve kokusuz normalmi acaba
valla bu kız benı kalpten kötürecek b unirgün sabak uyanmama yakın sag tarafında tuaf kıpırdamalar oldu tamam dedım oynadı 2 defa oldu bıraktı oynamayıperidrol84 cnm ben dr sormayı unuttum 1 ay dır akıntım var beyaz ve kokusuz normalmi acaba
Cnm tebrik ederim hadi hayırlısı hep güzel haberlerle gel inşselam arkadaşlar bugün dr.gittim bebeğimin kalp atışını dinledim çok şükür iyiyiz...
selam arkadaşlar bugün dr.gittim bebeğimin kalp atışını dinledim çok şükür iyiyiz...
Kızlarrr napıyorsunuz yaa hiç girmiyorsunuz artık.
Evet asimde yok ortalarda sayfaya giriyor yazmıyorMerhaba canim.. Benim bugün arkadaslarim vardi bütün kızlar toplandik.. Malum yari yil tatili oglumla ilgileniyorum sinema tiyatro falan..
Asim yok ne zamandir oda sessizliğe büründü...
Hadi sende 32 haftalık olmusun maşallah..
Evet asimde yok ortalarda sayfaya giriyor yazmıyorsayfamız çok öksüz kaldı olmuyor böyle..en son Dr randevuma göre bugün 32 yi bitirdik cnm zaman yaklaşıyor.bazen diyorum hep orda kalsa tekmelerini hareketlerini özlicem:)
Âmin cnm âmin hayırlısıyla kucağımıza alalım inş sağ salim..gerçekten güzel bir duygu allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu.eşime de diyorum bol bol konuş oğlunla bu anı bi daha bulamazsın diye :)En çok hareketler ozleniyor gerçekten hamilelik bir başka çok hoş bir şey..
Bende iki gündür güçlü hareketler hissettim çok mutlu oluyorum oynadikca..
İnşallah kucagimiza almak ta nasip olur
İçimdeki bebek özlemim depresti iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?