bebeğimi beklerken......

İyi aksamlar kızlar bende kendimi öRgü örmeyw verdim iyice az kaldı bitiyo kolları örüyorum bir de birleşmesi kaldı ben pek giremiyorum pc bozuk teldende zor oluo girmesi kesinize iyi bakın
Hadi bakalım bitirmiş sayılırsın bisi kalmamış.bittiginde resmini cek bakalım bari :) bu arada boşlama burayı öpüldün

Hadi bakalım bitirmiş sayılırsın bisi kalmamış.bittiginde resmini cek bakalım bari :) bu arada boşlama burayı öpüldün
inş bitsin atarım resim cnm boslamıyorum ama gun içerisinde bekıyorum kımse yok çıkıyorum hemen bende öptüm cnm

kızlar dun geceden beri sularımız yok cnm sıkıldı bıraz çarsıya cıktım lcw gittim dayanamayıp kızma bunları aldım 0-3 ay aldım dogrumu almısım acaba yoksa 3-6 aymı almalıydım bi akıl verın bana

Cnm çok güzeller güle güle giysin inş.bu arada senin doğum Mayıs yani ilk üç ay yaza denk geliyor çok fazla kışlıklara kaçma cnm.daha çok baharlık ve yaza dönük şeylere bak

Cnm çok güzeller güle güle giysin inş.bu arada senin doğum Mayıs yani ilk üç ay yaza denk geliyor çok fazla kışlıklara kaçma cnm.daha çok baharlık ve yaza dönük şeylere bak
saol cnm kışlık almadım mevsimlik alıyorum sadece ilk 3 ay tulum ve ikli takım gıyer dıye düşünüyorum bakalım 3 tane tulum ve bol ca çıtçıtlı badi almayı düşünüyorum

Kızlarrrrr inzivayamı çekildiniz yahuuuu özledim sizii.aysegül âsim özellikle eklem ve luck canlarım nerelerdesinizzz

Kızlarrrrr inzivayamı çekildiniz yahuuuu özledim sizii.aysegül âsim özellikle eklem ve luck canlarım nerelerdesinizzz
cnm ben burdayım kımseler yok gırdıgımde bulamıyorum sızlrı aysegul kayıp gezıyor zannedersem tatılı degerlendırıyor eklem de kayıp o tatıl yapıyor luck bende ozledım dönsün artık aramıza
peridrol84 cnm sen nasılsın varmı şikayetin bide sana bısey sorucam anne karnında bebek harekertlerı nezamn dışasrdan belli oluyor dalgalanmalar cnm benım daha olmuyor da merak ettım hos zaten gun içersınde pek hareketli değil kızım aksamları oynuyor

Tam olarak hatırlamıyorum tatlım ama ben baya erken hissettim hareketleri dışarıdan da sanırım 24 haftamda falan belli oluyordu sanırım.heleki suan karşıda oturan bile fark edebiliyor kuvvetli hareket olunca.

Kuşlar selam.. Ben Yoktum küçük bi tatil yaptik. Bugün evdeyim. İs güç vs.
Peri canim doğum günün kutlu olsun bebisinle daha nice yaşlara inşallah.
Asim kıyafetler çok ggüzel ama bence biraz büyük al 0-3 ay zaten çok küçük oluyor giydiremiyorsun özellikle o takimlari değiştir büyük al ki daha uzun giysin hemencik büyüyor benden söylemesi
Eee kizlar sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalim

selam kızlar ben annemde kaldım 5 gün kadar dün geldim ordayken midem iyiydi herseyden yiyordum eve gelir gelmez mahvoldum heleki bizim mutfağı görünce pööfff ne zaman geçcek acaba tıpkı oğluma benziyor herşeyiyle sanırım erkek geliyor oğlumda 16 haftada geçti bakalım bu nasıl olcak hayırlısıyla doğsunda gerisi çokda önemli değil.

Erkek çocuklar bulantı yapıyor sanırım benimde çok fazla vardı..

Selam bayanlar nasılsınız bakalım..bu arada bugün Dr gidicektim aradım hastaneyi bizim yeni Dr ayrılmış ordan.bende tekrar nisaya dönüş yapıyorum vardır herşeyde bi hayır zaten içim tedirgindi.randevu önümüzdeki Pazartesi'ye kaldı

Ahh canim Allah yardimcin olsun. Zor gerçekten bulanti yasamak. EE mecbur oğlun var kalkiyorsun. İnşallah cabuk geçer bulanti.
Benimde ilk 10 hafta siddetliydi sonra azaldi çok şükür ama oglumda çok uzun sürmüştü ve daha kötüydüm. Demek oğlan diyorsun hee bakalim hayirlisiyla gelsin de kuzucuk..

Hayirlisi olsun canim hakkında. Yine icin nerede rahat edecekse orada olsun.
Ben iyiyim çok şükür artik midem daha rahat daha enerjik hissediyorum.
Yarin doğuma hazirlik kursuna basliyorum bakalim. Hayirlisiyla yolu yariladik sayilir. Birde cinsiyetimiz belli olsunda alis veriş yapalim

Bu gittiğinde artık netleşir heralde cinsiyet.benim hala arada da olsa devam bulantılar artık geceleri pek rahat yatamıyorum

günaydın güzel bayanlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek kk ya girmiyorum artık içimden gelmiyor kızlar valla iyiyim ama çok şükür beni soracak olursanız hafta sonu kuranımı okutuyorum Allahın izniyle inşallah işler de yoğun geziyoruz sürekli eşimle hatta 14 şubatta kısmetse ağvadayız günlerim çabuk geçiyor toparladım neyse sizler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallah arada giriyorum bakıp çıkıyorum aklıma geldikçe ama ben hamile kalsam bile çok fazla girmeyi düşünmüyorum artık kendimi kaptırmadan bir hamilelik yaşamak istiyorum gerçi hamile kalmaya bile korkuyorum gözüm korktu benim hayırlısı artık herşey hepimiz için güzel olsun öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…