- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Hadi bakalım bitirmiş sayılırsın bisi kalmamış.bittiginde resmini cek bakalım bari :) bu arada boşlama burayı öpüldünİyi aksamlar kızlar bende kendimi öRgü örmeyw verdim iyice az kaldı bitiyo kolları örüyorum bir de birleşmesi kaldı ben pek giremiyorum pc bozuk teldende zor oluo girmesi kesinize iyi bakın
inş bitsin atarım resim cnm boslamıyorum ama gun içerisinde bekıyorum kımse yok çıkıyorum hemen bende öptüm cnmHadi bakalım bitirmiş sayılırsın bisi kalmamış.bittiginde resmini cek bakalım bari :) bu arada boşlama burayı öpüldün
Cnm çok güzeller güle güle giysin inş.bu arada senin doğum Mayıs yani ilk üç ay yaza denk geliyor çok fazla kışlıklara kaçma cnm.daha çok baharlık ve yaza dönük şeylere bakkızlar dun geceden beri sularımız yok cnm sıkıldı bıraz çarsıya cıktım lcw gittim dayanamayıp kızma bunları aldım 0-3 ay aldım dogrumu almısım acaba yoksa 3-6 aymı almalıydım bi akıl verın banaEki Görüntüle 1393187 Eki Görüntüle 1393187 Eki Görüntüle 1393189 Eki Görüntüle 1393190 Eki Görüntüle 1393192 Eki Görüntüle 1393195
saol cnm kışlık almadım mevsimlik alıyorum sadece ilk 3 ay tulum ve ikli takım gıyer dıye düşünüyorum bakalım 3 tane tulum ve bol ca çıtçıtlı badi almayı düşünüyorumCnm çok güzeller güle güle giysin inş.bu arada senin doğum Mayıs yani ilk üç ay yaza denk geliyor çok fazla kışlıklara kaçma cnm.daha çok baharlık ve yaza dönük şeylere bak
cnm ben burdayım kımseler yok gırdıgımde bulamıyorum sızlrı aysegul kayıp gezıyor zannedersem tatılı degerlendırıyor eklem de kayıp o tatıl yapıyor luck bende ozledım dönsün artık aramızaKızlarrrrr inzivayamı çekildiniz yahuuuu özledim sizii.aysegül âsim özellikle eklem ve luck canlarım nerelerdesinizzz
Tam olarak hatırlamıyorum tatlım ama ben baya erken hissettim hareketleri dışarıdan da sanırım 24 haftamda falan belli oluyordu sanırım.heleki suan karşıda oturan bile fark edebiliyor kuvvetli hareket olunca.cnm ben burdayım kımseler yok gırdıgımde bulamıyorum sızlrı aysegul kayıp gezıyor zannedersem tatılı degerlendırıyor eklem de kayıp o tatıl yapıyor luck bende ozledım dönsün artık aramıza
peridrol84 cnm sen nasılsın varmı şikayetin bide sana bısey sorucam anne karnında bebek harekertlerı nezamn dışasrdan belli oluyor dalgalanmalar cnm benım daha olmuyor da merak ettım hos zaten gun içersınde pek hareketli değil kızım aksamları oynuyor
ıyı doğdun cnm nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara cnm bebegınleKızlar bugün dogum gunüm oğluşumla ilk dogum gunümüz :)
doğum günün kutlu olsun canım oğlusunla birlikte nice uzun sağlıklı yıllarKızlar bugün dogum gunüm oğluşumla ilk dogum gunümüz :)
Erkek çocuklar bulantı yapıyor sanırım benimde çok fazla vardı..selam kızlar ben annemde kaldım 5 gün kadar dün geldim ordayken midem iyiydi herseyden yiyordum eve gelir gelmez mahvoldum heleki bizim mutfağı görünce pööfff ne zaman geçcek acaba tıpkı oğluma benziyor herşeyiyle sanırım erkek geliyor oğlumda 16 haftada geçti bakalım bu nasıl olcak hayırlısıyla doğsunda gerisi çokda önemli değil.
selam kızlar ben annemde kaldım 5 gün kadar dün geldim ordayken midem iyiydi herseyden yiyordum eve gelir gelmez mahvoldum heleki bizim mutfağı görünce pööfff ne zaman geçcek acaba tıpkı oğluma benziyor herşeyiyle sanırım erkek geliyor oğlumda 16 haftada geçti bakalım bu nasıl olcak hayırlısıyla doğsunda gerisi çokda önemli değil.
Hayirlisi olsun canim hakkında. Yine icin nerede rahat edecekse orada olsun.Selam bayanlar nasılsınız bakalım..bu arada bugün Dr gidicektim aradım hastaneyi bizim yeni Dr ayrılmış ordan.bende tekrar nisaya dönüş yapıyorum vardır herşeyde bi hayır zaten içim tedirgindi.randevu önümüzdeki Pazartesi'ye kaldı
Bu gittiğinde artık netleşir heralde cinsiyet.benim hala arada da olsa devam bulantılar artık geceleri pek rahat yatamıyorumHayirlisi olsun canim hakkında. Yine icin nerede rahat edecekse orada olsun.
Ben iyiyim çok şükür artik midem daha rahat daha enerjik hissediyorum.
Yarin doğuma hazirlik kursuna basliyorum bakalim. Hayirlisiyla yolu yariladik sayilir. Birde cinsiyetimiz belli olsunda alis veriş yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?