bebeğimi beklerken......

cnm özledik seni allah kabul etsın cnm inş hersey gönlünce olur ..

kızlar nasılsınız benım kalçadan doğru uzanan bacak agrım var yatamıyorum agrıyor dinleniyorum ama gecmıyor bıde benım kızım bu sabahtan beri vajınama dogru vuruyor sanki cıkmak ıstıyor gıbı korkuyorum valla erken dogum olmasından

Cnm bizler iyiz en azından kendi adıma söyleyim..seninde ii olmana sevindim..arada da olsa yaz merak ettirme bizi..hiç bişeyden de korkma herşeyin hayırlısı..Allah'a emanet ol cnm kendine ii bak öpüyorum

Mesane ne baskı yapıyordur cnm bende oluyor aynı durum hatta bazen öyle kuvvetli vuruyorki idrarım olsa kesin kaçırırım diyorum :)) bacak ağrın için magnezyum kullanabilirsin Dr söyle eğer kullanmıyorsam verir..bacak krampları falan ondan kaynaklanıyor

ya cnm nasıl bişi nasıl anlatayım kasıklarımda oynuyo tekme atınca vajınama bişey batıyor gıbı oluyo

Büyüdükçe yeri darlaşıyor annesi napsın.bu arada senin kontrol ne zaman
gectı vurmaları uyku modu gectı sanırım ama acayıp bır duygu acı ıle karısık tekme asagı dogru inş yeri daraldıgından boyle oluyordur drumu aradım bakmam lazım dedı ..yarın şeker için tekrar kan verıcem dahılıyeye pazartesıde kendı druma gıdıcem inş hersey yolundadır korku ve sevınç bır arada bu arada fl kısalıgı için dr 29 haftaların da gerekırse tekrar ayrıntılı usg gırersın demıstı sanırım pazartesı belli olucak inş gerek kalmaz kızım uzamıstır .

Hadi hayırlı hsberlerle gel inş cnm.benimde Pazartesi randevum zaman geçmek bilmiyor sanki:)

canım benim memlekete gidiyorsun iyi gezmeler

kızlar şeker için kan verdim sonuçlar yarın cıkacak dayanamayıp kendı druma gıttım bebegım kılo almamıs bıraz eksık cıktı kılosu dr omega 3 verdi magnezyum verdı oysakı ben çok ıyı beslendım son haftada sabahları yumurtamı peynırımı cevızımı yedım meyvemı aksamları yogurdumu ve sebze yemegımı yedım sadece 200 gr almıs dr takıp edıcez dedı off yaa hiç sorunlar pesımı bırakmıyor oysakı cok ıyı gıdıyordu gelısımı dr eger dedı plesanta ile ilgili sorun varsa bısey yapamassın dedı bu hafta bol bol dınlen dedı sizlerden tavsıyeler almak ıstıyorum neler ıyı gelır bebege kılo aldırmak ıcın

Cnm yumurta peynir süt onlarkilo aldırmaktan ziyade kemik gelişimi için işe yarıyor.benimde ekstra yaptığım birşey yok aslında senin gibi besleniyorum bende..ama bildiğim muz bebeğe kilo aldırmakta birebirmiş haberin olsun ama tabi bunun yanında muz ayrıca kabızda yapar dikkat et birde hergün bir kaşık pekmezin de kilo aldırdığını duymuştum

valla cnm muz hergun yıyorum kıvı felan harnup pekmezi alıcam bakalım sabahları bir kasık yerım

valla cnm muz hergun yıyorum kıvı felan harnup pekmezi alıcam bakalım sabahları bir kasık yerım
Hayırlısı cnm ya zaten son haftalarda bebiş daha hızlı kilo alıyor.ayrıca sağlığı yerinde olsun önemli olan o hem çok kilo başa bela doğumu zor olur:)

Hayırlısı cnm ya zaten son haftalarda bebiş daha hızlı kilo alıyor.ayrıca sağlığı yerinde olsun önemli olan o hem çok kilo başa bela doğumu zor olur:)
ya dr ınsanın kafanı cok karıstırıyor drumdan cok memnunum ama ıhtımallerı soylemek zorundayım dıyor plesentala ılgılı sıkıntı varsa ona bısey yapamassın dıyo

ya dr ınsanın kafanı cok karıstırıyor drumdan cok memnunum ama ıhtımallerı soylemek zorundayım dıyor plesentala ılgılı sıkıntı varsa ona bısey yapamassın dıyo
Valla cnm ne desem boş tabiki Dr lar daha iyi bilir..bugün bir arkadaşla konuşuyorum oda normalde bende bir hafta önde onunda bebeği 15 gün geriden geliyormuş ve 15 günde sadece 100 gr almış Dr çok zayıf bulmuş normalde haftasına göre 2200 civarlarında olması gerekirken 1700 çıkmış.t am olarak nasıl bir test yaptılar bilmiyorum ama Dr söylemesine göre kordon bağında sorun varmış öyle demiş Dr..ama bence Dr lar en son ihtimali söylüyor çünkü kordonda sorun olsa hep zayıf olurdu daha önce gelişimi normal gidiyordu

Oyle drlar en son ihtimali söylüyorlar rabbim beni bebeğimle sınayacaksa ben bunu yasıcam ama er ama gec bilmiyorum ben rabbime sıgınıyorum ona teslim oldum artık ne desek boş inş rabbim inş bana saglıklı bır sekılde kucagıma almayı nasıp ederde bugunleri gülerek hatıflarım en güzel zamanlarım hep korku ve şüpheyle geçti hiç hamileliği yaşayamadım allahım baska dert vermesin alnıma ne yazıldıysa onu yasacagım cok stresli gecırıyorym ama yapacak bişey yokki

Çok haklısın cnm korku konusunda sana katılıyorum.bende aynı şekilde bu haftaya geldim ama nasıl geldiğimi bir ben bir Allah bilir..hareketleri net olarak hissetmeye başladımda biraz rahatladım ama yinede korku devam ediyor tabi..en ufacık bişeyde acaba bi sorunmu var bişi mi oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi..ama takdir Allah'ın tabiki ne desek ne düşünsek boş..allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inş sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

bende senın gıbı düşünüyordum hateketlerı net olarak hıssetmeye basladıgımda cok rahattım ama bu hafta kılosu dusuk olunca demekkı dedım hareketler de vazen ıse yaramıyomus ıyı oldugunu düşünmek için off allahım yardım et bana gercekten cok sterslıyım burada seker sonucumu dr arayıp soyledım ıyı dedı dıyete devam 2 hafta sonra tekrar olcucekmısıszbu gun saglıkocagında gıdıcem kontrolum var hakkımda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…