bebeğimi beklerken......

cnm ben burdayımmm nasılsın
Salo cnm iyim bende bugün dedim bebişin kıyafetlerini falan yıkayım uyku setini falan onlarla uğraşıyorum hafta içinde artık ütüler yerleştiririm hazır olsun ne olur ne olmaz..sen nasılsın

Salo cnm iyim bende bugün dedim bebişin kıyafetlerini falan yıkayım uyku setini falan onlarla uğraşıyorum hafta içinde artık ütüler yerleştiririm hazır olsun ne olur ne olmaz..sen nasılsın
ohhh ne guzel bır duygu bu kıyafetlerını yıkayıp utulemek mıss kokar şimdi onlar bende ne yapayım evdeyım oturuyorum aksam esımın kuzenıne gıdıcez yemege bızde eksıklerımızı tamamlaya çalısıyorum eksıklerım var baya eksıgım var inşl en kısa zamanda tamalarıumda yerleştırmesi kalır kızlarda bayadır yok aysegul eklem nerde bunlar

Aynen cnm zevkle yapıyorsun..kendisi gelmeden kokusu eve geldi bile..çamaşırları mis gibi bebek koktu..yıkama işi bitti..ütüleme ve yerleştirme kaldı onlarıda artık hafta içi bitirmiş olurum..sende kendini yormadan yavaş yap zamanın var daha bitirirsin hayırlısıyla..ayşegül ve eklem Pazartesi'nden itibaren gelirler heralde okullar açılıyor

İyi geceler kizlar.. Pek girmeye firsatim olmadi aslinda ookudum ama cevap yazamadim tatil.dolayisiyle kosturmaca oldu..
Hepinizin iyi olmasına sevindim.
Bende ayni iste karnim büyüdü öyle dolaniyorum artik cok sisiyor ya simdiden kocaman oldu..
Haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalim hayirlisiyla..elim karnımda sürekli hareketlerini takip ediyorum.
Her şey iyi olur inşallah hepimiz için..

Tatil bitti gelirsin artık dedikodu yaparız:) bi ara resim yükle merak ettim göbişlerimizi yarıştıralım :)))ben 62.5 kilo oldum.16.5 kilo aldım bakalım kaçla bitiricem meraktayım...yarında Dr randevum var saat 14 de hayırlı haberler alırım inş..doğum konusunuda sorucam bakalım ne dicek şimdiye kadar hiç konuşmadık bu konu hakkında

Kızlar kanamam oldu doktra gttm korklckbşy yok dedi ama içim rahat degl şuan xs napıcam acaba içimde ölmüşmüdür ck krkyrm bebegmi kaybtmekten

İyi haberlerini bekliyorum canim. Dogumla ilgili keşke bir kursa gitseydin inan o zaman korku dahada azaliyor. Bilinçli gebe olmak önemli ve dogumda basina gelebilecekleri bilmek ve korkmamak. Korkarsan baslayan doğum ilerlemeye bilir. Bakalim o günlerin bi gelsinde hep beraber görelim inşallah

Kızlar kanamam oldu doktra gttm korklckbşy yok dedi ama içim rahat degl şuan xs napıcam acaba içimde ölmüşmüdür ck krkyrm bebegmi kaybtmekten
Stres yapma rahat ol doktor birsey yok dediyse takma kafana. Allahin izniyle birsey olmaz. Olcaksa bile korkmak hic birseyi degistirmiyor. Beklemek ve dua etmek en iyisi

Cnm öncelikle sakin olman lazım..Dr bişi olmadığını söylemiş..korkulacak bi durum değildir belkide..ama sen yinede ihmal etme tekrar kontrole git cnm

Ne yalan söyleyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku stres endişe biliyorsun o zamanları.hiç aklıma gelmedi öyle bi eğitime katılmak geldiğinde de geç olmuştu zaten..hakkımızda hayırlısı artık cnm.korkmuyorum öyle yada böyle bi şekilde çıkacak ordan..hangisi hayırlısıyla hakkımda öyle olsun doğumum diye dua ediyorum

Dr dan çıktım şimdi bebişin durumu gayet iyi 2250 gr olmuş boyuda 43 cm dedi.ancak benim aldığım kiloyu fazla buldu ve tansiyonumu yüksek gördü bunun ıcın tahlil istedi kan ve idrar testi.ne kadarı ödem ne kadarı kilo ona bakacakmış tansiyon kilodan da kaynaklanabilir dedi.cikan sonuca göre tekrar tansiyon ölçüp ona göre yorum yapacak..tahlil leri verdim bi saate çıkacak bekliyorum hastanede

selam arkadaşlar nasılsınız hepinizin durumunu okudum Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla hayırlı doğumlar nasip etsin... benim midem bugün iyi gibi belki koşturmadandır malum okullar açıldı...dün dışarı çıktık yürüdük biraz yoruldum bacaklarım ağrıdı gecede rüyamda kanamam olmuş gördüm korktum şimdi ağrım falan yok ama hayırlısı bakalım...

Naptin canim sonuçlar nasil cikti. İnşallah herşey yolundadir. Bebek senden iyi anlasilan

Slm canim. Seninde iyi olduğuna sevindim. Rüyalar daha çok göreceksin ben hala daha öyle rüyalarla ugrasiyorum.
Artik midrn yavaş yavaş düzene girer inşallah sende gebeliğin keyfini cikarirsin.

Naptin canim sonuçlar nasil cikti. İnşallah herşey yolundadir. Bebek senden iyi anlasilan
Tahlil sonuçlarına göre ödem yokmuş cnm direk hepsi kilo çıktı ama sen yinede yediklerine dikkat et dedi..bide benim tansiyon ara ara dengesiz oluyor bir hafta günde 5.6 kere ölçüp not al bi takip edelim dedi..onun dışında problem yok idrarda da temiz..ama bundan sonra artık her hafta geliyorsun dedi bi hafta nts bir hafta nts+ usg şeklinde gidicez dedi..doğum konusu için henüz erken 38 haftada konuşucaz dedi.sanırım nts sonuçlarına göre değerlendirecek
Normalde kilolu biri hamile kaldığında isterse 30 kilo alsın sorun olmuyor ama zayıf biri hamile kaldığında kilo çok alırsa vücut ödem oluşturuyormuş oda bebek içinde anne içinde riskli oluyormuş..o yüzden ödeme dikkat kızlarrr

geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsın

Saol cnm Allah'tan bi problem çıkmadı tahlillerde sorun yok
İyi cok şükür. Artik doğuma hazirlik zamanlarına gerçek anlamda basladin. Nst demek doğum demek gibi geliyor bana. Hayirlisi olsun bakalim.
Asimde iyidir inşallah haberim yok iyidir inşallah bebekte kendisi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…