bebeğimi beklerken......

Son hazırlıklarımızıda yaptık kızlar bebişin bütün kıyafetleri ütülendi ve dolabına yerleşti sadece yatağını hazırlamak kaldı onuda artık son hafta falan yaparım şimdiden tozlanmasın.artık sırada doğumu beklemek kaldı :)

kızlar nasılsnız peridrol84 tahlıllerının iyi çıkmasına sevındım ayse-gul cnm okulllar basladı ıns tatılın ıyı gecmıtır eklem cnm ruyalara fazla takılma bende cok ruya kabus görüyorum .ben cuma gunu dr gıdıyorum pazartesıyı bekleyemedım ya çarsamba gıtmıstım dr haftaya gel dedı anı cuma sabahı randevum var inş iyidir bebegım biraz kılo almıstır hareketlerıde az inş sorun yoktur

Cnm Saol..evet Allah'tan bişi çıkmadı..sen nasılsın

Cnm Saol..evet Allah'tan bişi çıkmadı..sen nasılsın
Cnm bende iyiyim cuma gununu bekliyprum dr gitmek için biraDa hareketlerımiz yavasladı inş kötü bişey yoktur yaaa ben depresyona giriyoejm herhalde sağlıklı düşünemiyorum

Cnm bende iyiyim cuma gununu bekliyprum dr gitmek için biraDa hareketlerımiz yavasladı inş kötü bişey yoktur yaaa ben depresyona giriyoejm herhalde sağlıklı düşünemiyorum
Cnm o kadar stres yapma bebeğide etkiliyorsun.bazen bende de öyle oluyor.bütün gün tık yok sonra bakıyorum gece kıpır kıpır oluyor..

Hayirli cumalar hanimlar.. Nasilsiniz bakalim. Asim gelsin bakalim haberler onda.
Bende tetanoz asimi oldum ve kan tahlili verdim saglik ocaginda bugün sonucumu alacagim ve kanim düşükse ona gore kan ilacina baslayacagim.
Bu arada bebek battaniyesi basladim kizlar. Çok basit bir ornek tavsiye ederim.
Bitmiş hali daha güzel olacak. ( kiz renkleri basladim gonlumdekine gore...

Eklentiler

• Messenger_5971727248025855677_14237707253147345.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar ben gedim dr bebegim kilo almis 1.120kg olmus 1hafta geriden geliyor dr hareketlerini takip et bol su iv dedi soluna yat dedi 10 gun sonra tekrardan renkli duppler giricem dr bidahakine randevumda belli olucakmis damarlara bakicaklarmis off allahim yardim et bana beim gibi hamileigini sorunlu geciren varmi ya ben nasil doguracam kucagima alabilecekiyim cok korkuyorum psikolojim cok bozuk anlatamam

canım bayıldım çok güzel görünüyor ellerine sağlık

asim stres yapma boş yere kendinide beebğinide üzüyorsun herşay iyi olacak merak etme

Çok güzel cnm şimdiden ellerine saglık.

Cnm hayırlısıyla hersey yolunda gidecek merak etme.saglikla alacaksın kucağına ins

saolun kızlar inş rabbim benden bebegımı almaz hakkımda hayırlısı demekten baska carem yok bıan once zaman aksın gıtsın kucagıma almak ıstıyorum inş hersey yolunda gıderde ben bugunlerı sadece tebessum ederek hatırlamak istıyorum

Kizlar bende bugün Dr.a gittim. Herşey yolunda. Sadece bir hafta geriden geliyor. Takmiyorum kafama saglikli olsun da. Dr.a önemli değil dedi geç döllenme olmuş muhtemelen dedi.
Ve cinsiyetimiz kesinlesti Kizim olacak Allah izin verirse. Çok heveslendim Allah hepimizin gönlüne gore versin

Hadi hayırlısı cnm bi kızımız daha geliyor sağlıkla gelsin inş..bi hafta geri önemli değil cnm benim geç döllenme olduğu halde kapadım o mesafeyi..bu arada benimde sancılar yavaştan başlıyor galiba..ara ara yalancı sancılar oluyor kasıklarımda bacak aram agrıyor birde feci mide yanmam var

Saolasin canim benim..
Hadi yaa son aya girdin artik hareketlenmeler basladi desene. Hayirlisiyla gelsin inşallah zamanki geldiğinde yollarin kolayca acilsin bir avazda kurtul iinşallah kolay doğum olsun. Bu arada sanci çekerken çok dua et. Bizide unutma bizlere de dua et..
Sana artik sakince doğumu beklemek kaldi..

Saol cnm benim hangisi hayırlıysa öyle olsun doğum inş..bazen içime bi endişe geliyor ama kaçış yok malesef öyle böylede olacak önemli olan hayırlısıyla atlatmak

ayse-gul cnm saglıkla kucagıma almak nasıp etsın hepımızın 1 hafta bısey deıl ama benım drum nıye benı korkutuyor anlamadım baska bı dra gıdıcem bu hafta içi ama baska dra gıtmeye korkuyorum kotu bısey soyler dıye bakalım zaman ne gosterecek tabıkı saglıklı olsunda 1 onemlı deıl peridrol84 cnm senın doguma az kaldı ıns allah bı avazda kurtarmak nasıp etsın bende drum sol tarafına yat dedı sola yatmaktan sureklı sol bacagım agrıyor artık bende cok vcabuk yoruluyorum evde hıc bır ıs yapamıyorum hafta ıcı annem gelıp yapacak kızlar sıze bısey sorucam sımdıdem besıgımız alsammı acaba arabasını ve pusetını

cinsiyetinizin kesinleşmesine çok sevindim canım 1 hafta önemli değill sağlıklı olsunda 100 gr eksik olsun sibel hanımamı gittin bende dün dr. gittim sibel hanıma çok şükür herşey yolunda haftasıyla uyumlu çıktı...canım sen ikili test yaptırdın mı...
canım ne güzel vücut kendini doğuma hazırlamaya başladı midende yanma olmasının sebebide bebiş saçlı diyedir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…