- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Valla cnm nasibimiz de ne varsa onu yasicaz.bekleyip görmekten başka yapacağımız bisi yok bol bol dua etmenin dışında.simdi sen olumsuz yorumlardan dolayı ihtimalleri düşünerek eşyalar da kararsız kalıyorsun karar senin tabi ama bence alabilirsin..ne zaman basımıza ne gelecegini bilmiyoruz sonuçta.benim esim yatağını ve dolabını bana sürpriz yapmıştı hemde baya bir önce sanırım 5 ayda falandi..o yüzeden iyi düşünelim iyi olsun canım hakkımızda herseyin hayırlısıayse-gul cnm saglıkla kucagıma almak nasıp etsın hepımızın 1 hafta bısey deıl ama benım drum nıye benı korkutuyor anlamadım baska bı dra gıdıcem bu hafta içi ama baska dra gıtmeye korkuyorum kotu bısey soyler dıye bakalım zaman ne gosterecek tabıkı saglıklı olsunda 1 onemlı deıl peridrol84 cnm senın doguma az kaldı ıns allah bı avazda kurtarmak nasıp etsın bende drum sol tarafına yat dedı sola yatmaktan sureklı sol bacagım agrıyor artık bende cok vcabuk yoruluyorum evde hıc bır ıs yapamıyorum hafta ıcı annem gelıp yapacak kızlar sıze bısey sorucam sımdıdem besıgımız alsammı acaba arabasını ve pusetını
Sorma cnm ya mide bulantisindan bi farkı yokmuş bu yanmanın Boğazıma kadar çıkıyor resmen...bugün dışarı çıktım biraz yürüyüm diye kaç gündür çıkmıyordum ama yok gecmis benden o günler 15 gun oncesine kadar çok rahattim ama bugün baya kötü oldum fazla yürüdüm sanırım yavaş yürümeme rağmen ağrı oldu..bu arada bu sabah Dr gidiyorum nts ıcın bakalım neler olacakcinsiyetinizin kesinleşmesine çok sevindim canım 1 hafta önemli değill sağlıklı olsunda 100 gr eksik olsun sibel hanımamı gittin bende dün dr. gittim sibel hanıma çok şükür herşey yolunda haftasıyla uyumlu çıktı...canım sen ikili test yaptırdın mı...
canım ne güzel vücut kendini doğuma hazırlamaya başladı midende yanma olmasının sebebide bebiş saçlı diyedir canım...
öyle canım bu haftalar ağar geçer oğlumdan biliyorum bide idrar sorunu var benim dayanma sürem yarım satti...nst için inşallah şimdiden sancı çıkmaz canım bol bol dinlen...Sorma cnm ya mide bulantisindan bi farkı yokmuş bu yanmanın Boğazıma kadar çıkıyor resmen...bugün dışarı çıktım biraz yürüyüm diye kaç gündür çıkmıyordum ama yok gecmis benden o günler 15 gun oncesine kadar çok rahattim ama bugün baya kötü oldum fazla yürüdüm sanırım yavaş yürümeme rağmen ağrı oldu..bu arada bu sabah Dr gidiyorum nts ıcın bakalım neler olacak
çok sevindim canım sıkıntı olmamasına bende sancı değerini bilmiyorum malesefGeldim kızlar ben nts den şükür henüz bişi yok..15 dakika kaldım nts de kalp atışlarını dinlemek zevk veriyor insana..tam aletin olduğu yerde hareket edince atışlar hızlanıyor..sancı degeri normalde kaç oluyor bilmiyorum ama bende 6.7.8 arası gitti geldi. Sadece bir kere 12.13 çıktı o kadar..birdahaki kontrolümüz önümüzdeki Pazartesi usg +nts olacak bu sefer
Normal istiyorsan ve herşey normal görünürse yapabilirsin cnm ama dediğin gibi evet her Dr onu yapmıyor..ama sanırım nisada yapıyorlar haberin olsun hatta yanlış hatırlamıyorsam benim Dr ilk gebeliği sezeryan ikinci normal olmuşSlm.kizlar.
Peri valla bende unuttum nTS sanci değerlerini falan..ama sorun olsaydi söylerlerdi herhalde.
Eklem ben ikili uçlu testleri yaptirmadim. Sadece ayrintili usgye gireceğim kismetse bana kalsa obada girmeyeceğim ama Esim karar ediyor dr.a da onun zoruyla gittim herşeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyor ama ben sık usg istemiyorum. Ben bu defa bbaşka dr.a gittim cunku benim isler biraz karisik ben eski sezaryanliyim bunu normal istiyorum kismetse. Onuda Her Dr yaptirmiyor. Kavacikta bir Dr var bu konuda tecrübeli ve yaptiriyor artik onunla devam edeceğim kismetse
Senin nasil gidiyor muayene nasil geçti.
canım inşallah herşey gönlüne göre olur bunu yaptıran dr.lar var zeynep kamilde de yapılıyor hakkında hayırlısı olsun canımSlm.kizlar.
Peri valla bende unuttum nTS sanci değerlerini falan..ama sorun olsaydi söylerlerdi herhalde.
Eklem ben ikili uçlu testleri yaptirmadim. Sadece ayrintili usgye gireceğim kismetse bana kalsa obada girmeyeceğim ama Esim karar ediyor dr.a da onun zoruyla gittim herşeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyor ama ben sık usg istemiyorum. Ben bu defa bbaşka dr.a gittim cunku benim isler biraz karisik ben eski sezaryanliyim bunu normal istiyorum kismetse. Onuda Her Dr yaptirmiyor. Kavacikta bir Dr var bu konuda tecrübeli ve yaptiriyor artik onunla devam edeceğim kismetse
Senin nasil gidiyor muayene nasil geçti.
Canim gaviscon kullaniyor musunperidro8481750 .!.:Off offf nedir bu mide yanmasının çaresi kızlar..süt içiyorum ama sadece yarım saat 45 dak fayda ediyor sonra tekrar yine başlıyor
Yok tatlım ya kullanmıyorum bu zamana kadar kullanmadım bu saatten sonrada kullanmak istemiyorum ne kadar zararsız deselerde azda olsa zararı olacağını düşünüyorum en nihayetinde ilaç..zaten kullananlarda anlık geçirdiğini söylüyor o yüzden gerek duymuyorum aynı görevi sütte yapıyorCanim gaviscon kullaniyor musun
Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm..benimde yarın saat 13 de kontrolüm var senin saat kaçdaKızlar yarın dr randvum var ne olur bana dua edin bebegımın saglıgı yerınde olsun korkuyorum dra gitmeye
Cnm naptın nasıl geçti kontrol yazmamışsın merak ettim..umarım ikinizde iyisinizdirKızlar yarın dr randvum var ne olur bana dua edin bebegımın saglıgı yerınde olsun korkuyorum dra gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?