bebeğimi beklerken......

Valla cnm nasibimiz de ne varsa onu yasicaz.bekleyip görmekten başka yapacağımız bisi yok bol bol dua etmenin dışında.simdi sen olumsuz yorumlardan dolayı ihtimalleri düşünerek eşyalar da kararsız kalıyorsun karar senin tabi ama bence alabilirsin..ne zaman basımıza ne gelecegini bilmiyoruz sonuçta.benim esim yatağını ve dolabını bana sürpriz yapmıştı hemde baya bir önce sanırım 5 ayda falandi..o yüzeden iyi düşünelim iyi olsun canım hakkımızda herseyin hayırlısı

Sorma cnm ya mide bulantisindan bi farkı yokmuş bu yanmanın Boğazıma kadar çıkıyor resmen...bugün dışarı çıktım biraz yürüyüm diye kaç gündür çıkmıyordum ama yok gecmis benden o günler 15 gun oncesine kadar çok rahattim ama bugün baya kötü oldum fazla yürüdüm sanırım yavaş yürümeme rağmen ağrı oldu..bu arada bu sabah Dr gidiyorum nts ıcın bakalım neler olacak

öyle canım bu haftalar ağar geçer oğlumdan biliyorum bide idrar sorunu var benim dayanma sürem yarım satti...nst için inşallah şimdiden sancı çıkmaz canım bol bol dinlen...

Geldim kızlar ben nts den şükür henüz bişi yok..15 dakika kaldım nts de kalp atışlarını dinlemek zevk veriyor insana..tam aletin olduğu yerde hareket edince atışlar hızlanıyor..sancı degeri normalde kaç oluyor bilmiyorum ama bende 6.7.8 arası gitti geldi. Sadece bir kere 12.13 çıktı o kadar..birdahaki kontrolümüz önümüzdeki Pazartesi usg +nts olacak bu sefer

çok sevindim canım sıkıntı olmamasına bende sancı değerini bilmiyorum malesef

Slm.kizlar.
Peri valla bende unuttum nTS sanci değerlerini falan..ama sorun olsaydi söylerlerdi herhalde.
Eklem ben ikili uçlu testleri yaptirmadim. Sadece ayrintili usgye gireceğim kismetse bana kalsa obada girmeyeceğim ama Esim karar ediyor dr.a da onun zoruyla gittim herşeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyor ama ben sık usg istemiyorum. Ben bu defa bbaşka dr.a gittim cunku benim isler biraz karisik ben eski sezaryanliyim bunu normal istiyorum kismetse. Onuda Her Dr yaptirmiyor. Kavacikta bir Dr var bu konuda tecrübeli ve yaptiriyor artik onunla devam edeceğim kismetse
Senin nasil gidiyor muayene nasil geçti.

Normal istiyorsan ve herşey normal görünürse yapabilirsin cnm ama dediğin gibi evet her Dr onu yapmıyor..ama sanırım nisada yapıyorlar haberin olsun hatta yanlış hatırlamıyorsam benim Dr ilk gebeliği sezeryan ikinci normal olmuş

canım inşallah herşey gönlüne göre olur bunu yaptıran dr.lar var zeynep kamilde de yapılıyor hakkında hayırlısı olsun canım

ayse-gul bu arada tülay hanım pendikten de ayrılmış eren tıp merkezi diye bi hastanede

nasılsınız hanımlar ben evde yatıyorum hiç bir iş yapamıyorum allaha sukur agrım felanda yok ama cnm yatmak ıstıyo herkesın ıyı olmasına sevındım

Off offf nedir bu mide yanmasının çaresi kızlar..süt içiyorum ama sadece yarım saat 45 dak fayda ediyor sonra tekrar yine başlıyor

peridro8481750 .!.:
Off offf nedir bu mide yanmasının çaresi kızlar..süt içiyorum ama sadece yarım saat 45 dak fayda ediyor sonra tekrar yine başlıyor
Canim gaviscon kullaniyor musun

Canim gaviscon kullaniyor musun
Yok tatlım ya kullanmıyorum bu zamana kadar kullanmadım bu saatten sonrada kullanmak istemiyorum ne kadar zararsız deselerde azda olsa zararı olacağını düşünüyorum en nihayetinde ilaç..zaten kullananlarda anlık geçirdiğini söylüyor o yüzden gerek duymuyorum aynı görevi sütte yapıyor

Kızlar yarın dr randvum var ne olur bana dua edin bebegımın saglıgı yerınde olsun korkuyorum dra gitmeye

Bu arada bende Dr geldim şuan için herşey yolunda.paşam 2750 gr 47 cm olmuş..dr 15 gün sonra doğuma karar vericez dedi bebeğin gelişimi ve benim çatı kontrolü sonucunda nasıl doğum olacağına karar vericek..sezeryan olursa şayet Allah nasip ederse 20 gün sonra paşamızı alıcaz kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…