cnm benım bıgısayarımda sorun oldugun gıremıyorum pek buraya eskıdı artık pcım cok sevındım pasanın ıyı olmasına inş saglıklı sekılde kucagına almak nasıp olurBu arada bende Dr geldim şuan için herşey yolunda.paşam 2750 gr 47 cm olmuş..dr 15 gün sonra doğuma karar vericez dedi bebeğin gelişimi ve benim çatı kontrolü sonucunda nasıl doğum olacağına karar vericek..sezeryan olursa şayet Allah nasip ederse 20 gün sonra paşamızı alıcaz kucağımıza
Hadi hayırlısı cnm bende prensesimizin iyi olmasına sevindim benimde 29 haftamda 1400 dü kilosu hemen hemen aynı sayılır maşallah Allahcnm benım bıgısayarımda sorun oldugun gıremıyorum pek buraya eskıdı artık pcım cok sevındım pasanın ıyı olmasına inş saglıklı sekılde kucagına almak nasıp olur
bende dun gıttım dr gelısımı ıyı dedı 1.300 gr olmus kızım 37 cm boyu ıyı dedı sımdılık bır sorun yok dedı haftaya nts gırırcekmısım bakalımhakkımızda hayırlısı bugun kuran var oraya gıdıyorum pek gıremem kendınıze cok ıyı bakaın kızlarr
Bilmiyorumki niye erkenden koyuyor haftaya gircem bakalım bîr zararı. Varmı kiHadi hayırlısı cnm bende prensesimizin iyi olmasına sevindim benimde 29 haftamda 1400 dü kilosu hemen hemen aynı sayılır maşallah AllahKorusun meleklerimizi..nts için erken değilmi daha neden nts giriyorsun sen 35 haftadan itibaren başlıyor normalde
Yok cnm ıcın rahat olsun hic bir zararı yok sadece bebeğin kalp atışını ve sancın varmı bunu takip etmek ıcın yapıyorlar ben artık her hafta giriyorum şimdiye kadar 2 kez girdim Pazartesi tekrar giricem.yattigin yerden 15.20 dak bebişin kalp sesini dinliyorsun:)Bilmiyorumki niye erkenden koyuyor haftaya gircem bakalım bîr zararı. Varmı ki
Yok cnm ıcın rahat olsun hic bir zararı yok sadece bebeğin kalp atışını ve sancın varmı bunu takip etmek ıcın yapıyorlar ben artık her hafta giriyorum şimdiye kadar 2 kez girdim Pazartesi tekrar giricem.yattigin yerden 15.20 dak bebişin kalp sesini dinliyorsun:)
Âmin cnm Allah hepimize sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.ama sen ozletiyorsun kendini buralarda zaman ayır azcık sohbet etmeyeCanim hadi maşallah yolu tamamlamak üzeresin. Az kaldi inşallah kucagina almaya. Allahim hepimize nasip etsin.
Bende kosturmacadan giremedim. Kar tatili eviişleri derken dunde egitimdeydim çabuk geçiyor zaman.
Öpüyorum sizleri canlarim yol arkadaşlarım
ıyı barı sevındım zararı olmamasına sen yolu bıtırdın sıra bana gelıyo hıc korkmuyorum dogumdan allah nasıp ederde saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebeklerımızı cnm zaman bana hıc gecmıyoYok cnm ıcın rahat olsun hic bir zararı yok sadece bebeğin kalp atışını ve sancın varmı bunu takip etmek ıcın yapıyorlar ben artık her hafta giriyorum şimdiye kadar 2 kez girdim Pazartesi tekrar giricem.yattigin yerden 15.20 dak bebişin kalp sesini dinliyorsun:)
Doğum hakkında ne düşüyorsun normale cesaret varmı :)ıyı barı sevındım zararı olmamasına sen yolu bıtırdın sıra bana gelıyo hıc korkmuyorum dogumdan allah nasıp ederde saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebeklerımızı cnm zaman bana hıc gecmıyo
Bence boşa kızmış komşun sana tamam çok fazla alma zaten ama aldıklarında fazla değil cnm emin ol benim senden daha fazla sonuçta bebek bu sürekli üst değişecek..ama çokda abartmamak gerek çünkü çok çabuk büyüyorlar özellikle benden sana tavsiye aldıklarını 0.3 ay al çünkü büyükler hep etrafdan hediye gelecek gelmesede sonrasında gelişimine göre alırsın..birde ayaklı çok alma kullanışlı olmuyormuş..eksiklerin arasında eksik bişi görmedim ben..çanta konusunda nasıl kullanırsın bilmiyorum ama ben sırt çantası aldım daha rahat olur bebekle biryere giderken diye tavsiye ederim..birde sen zaten yorgan yastık almışsın uyku setine gerek yokki o zaman yedek bi tane daha nevresim alsan yeter.uyku setinde. Fazladan yorgan oluyor çünkükızlar bugun çarsıya fatura odemeye cıktım bebe magzasına gırdım ve 7 adet çıtçıtlı badi aldım kapıda komsumla karsılastık bı hevesle gosterdım aldıklarımı nıe alıyosun dıye azarladı çok aldın dıye . sizden ricam aldıklarımı yazıyorum sizce eksıklerım varmı almam gerekenler neler daha
- ALDIKLARIM -
2 ad hastane çıkışı
4 ad uzun kollu çıtçtlı badi
6 ad kısa kollu çıtçtlı badi
5 ad ikili takım
3 ad tulum
3 ad alt ayaklı
2 ad ayaksız
2 ad ince battanıye
2 ad kalın battanıye
2 ad tayt
10 ad çorap
2 ad önlük
4 ad eldıven
3 ad şapka
banyo havlusu
kundak
ağız mendili
küvet (kova -maşrafa)
nevresim takımı
yorgan yastık
2 ad ayakkabı
5 ad kılot
aldıklarım bukadar eksık bişeylerim varmı acaba
hıc korkmuyorum dogumdan normal olursa ıyı olur ama normal olsada korkmuyorum nıyeyseDoğum hakkında ne düşüyorsun normale cesaret varmı :)
çok guzel yaaa bızde fenerbahcelıyızzzEki Görüntüle 1431876
Bizimde ananemiz bugün bunu hediye aldı bize:)
Valla ne yalan söyleyim başlarda suni sancı olayından sonra normalden korkuyordum ama neden şe şimdi bi cesaret geldi banada..ama tabiki normale yapım müsaitse normal isterim müsait değilse direk szryn olsun zaten..10 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısıhıc korkmuyorum dogumdan normal olursa ıyı olur ama normal olsada korkmuyorum nıyeyse
uyku setını almaya bılırım çanta konusunda bende sırt cantası olarak dusunuyorum bakalım dahada alırım kıyafet doguma zaten cok varBence boşa kızmış komşun sana tamam çok fazla alma zaten ama aldıklarında fazla değil cnm emin ol benim senden daha fazla sonuçta bebek bu sürekli üst değişecek..ama çokda abartmamak gerek çünkü çok çabuk büyüyorlar özellikle benden sana tavsiye aldıklarını 0.3 ay al çünkü büyükler hep etrafdan hediye gelecek gelmesede sonrasında gelişimine göre alırsın..birde ayaklı çok alma kullanışlı olmuyormuş..eksiklerin arasında eksik bişi görmedim ben..çanta konusunda nasıl kullanırsın bilmiyorum ama ben sırt çantası aldım daha rahat olur bebekle biryere giderken diye tavsiye ederim..birde sen zaten yorgan yastık almışsın uyku setine gerek yokki o zaman yedek bi tane daha nevresim alsan yeter.uyku setinde. Fazladan yorgan oluyor çünkü
Sırt çantası benim modeli tavsiye ederim gayet kullanışlı en azından ben memnun kaldımuyku setını almaya bılırım çanta konusunda bende sırt cantası olarak dusunuyorum bakalım dahada alırım kıyafet doguma zaten cok var
cnm ya senın cok az kaldı rabbım bı avazda kurtarsın ınş saglıklı olsunlarda normal sezeryan hıc fark etmezValla ne yalan söyleyim başlarda suni sancı olayından sonra normalden korkuyordum ama neden şe şimdi bi cesaret geldi banada..ama tabiki normale yapım müsaitse normal isterim müsait değilse direk szryn olsun zaten..10 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı
resım atmıstın galıba nerden almıstın acaba hangı sıtedenSırt çantası benim modeli tavsiye ederim gayet kullanışlı en azından ben memnun kaldım
Âmin cnm ya Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.gittigidiyordan aldım sitylo sırt çantasında fiyatıda diğer çantalara göre uygun göre uygunresım atmıstın galıba nerden almıstın acaba hangı sıteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?