bebeğimi beklerken......

Âmin cnm ya Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.gittigidiyordan aldım sitylo sırt çantasında fiyatıda diğer çantalara göre uygun göre uygun
amin cnm rabbım korusun bızlerı ve meleklerımızı
bakarım sıteye

hayırlı cumalar cnm nasılsın
Saol cnm iyim..bi arkadaşımın kızının bale gösterisi vardı oraya gitmiştim akşam üstü..sanırım Buda son gezmemdi artık yürümeye bile gücüm Halim yok..bazen diyorum artık gelsin eski enerjimi istiyorum..son yirmi güne kadar gayet iyiydim ama artık değilim..sen nasılsın..

Canim erken pes etmissin. daha son anlara kadar cik disari yürü bol bol. Ama yoruluyorsan yapacak birşey yok tabi dinlenmek en iyisi..
Bende bi aralar hergun disardayim yürüyüşler yapiyorum arabayi kullanmiyorum artik yürümek tercihim :)

Yürümeyi severim istiyorumda ama biraz yürüyüm orda çok ağrım oluyor bu ağrı normalmi bilemedim valla

ohh oh masallah sana sen gene ıyı dayandın bende iş bile yapamıyorum cabuk yoruluyorum yavas yavas yapıyorum dısarı cıkıyorum yururyus yapıyorum ama eve geldıgımde her tarafım agrıyo

ohh oh masallah sana sen gene ıyı dayandın bende iş bile yapamıyorum cabuk yoruluyorum yavas yavas yapıyorum dısarı cıkıyorum yururyus yapıyorum ama eve geldıgımde her tarafım agrıyo
Aynen valla hiç bişi yapmaya Halim yok kırtasiye ve tuafiye ye çıkmam lazım mevlüt için süsleme malzemem de eksik var onu almaya inan sabahtan beri düşünüyorum.en azından diyorum oturduğum yerde bari süslenecekleri hazırlayım doğum sonrası pek zaman bulamam bebekten diye

Aynen simdiden hazirla herşeyi bende kendim bebek şekeri yapiyorum örgüden patik ve elbise şeklinde çok seker oluyorlar

iyi aksamlar kızlar nıye kımsele yok burda ıyıce boşladınız burayı kızıyorum ama ....
yarın dr kontrolum var nst gırıcem dualaınızı eksık etmeyın bızden ..
bu arada aldıgım nevresım tk yastık yorgan çarsaf tk battanıyelerımızı myıkadım kurusun utuleyıp kaldırıcam çarsamba gunude kıyafetlerımızı yıkıcam bakalım herkese ıyı aksamlar

Valla cnm ben buralardayım girip bakıyorum kimseler yok çıkıyorum tekrardan..bu arada benimde nst vardı bugün normal görünüyordu sancılar.dr suyuna falan baktı herşey normal dedi 2900 gr olmuş ancak bebek başaşağı ama kanala girmemiş 3 haftadır aynı pozisyonda yani..bunun için bu hafta bol bol yürüyeceksin dedi.dedim ağrım çok oluyor yürüyemiyorum bu hafta özen göster dedi Pazartesi çatı kontrolü yapacak.eğer szryn olursa Pazartesi gün vericek sanırım öyle tahmin ediyorum 38. Haftamı bitirmek üzere olucam çünkü..senin de hakkında hayırlısı cnm haberlerini bekliyorum yaz mutlaka..birde benden sana tavsiye işlerini bitirmeye çalış inan son haftalar çok zor oluyor

Ayşegül eklem sizde durumlar nasıl hiç yazmıyorsunuz kontroller nasıl gidiyor..

slm kızlar meraktasiniz biliyorum fazla nette kalamiyorum kusura bakmayin kendimi yorgun hissediyorum arada girip okuyorum sizi takipteyim...bende dun ikili testimi yaptırdım USG ölçümü iyi çıktı çok şükür kan sonucu haftaya çıkacak.

Merhaba kizlar.. Takip ediyorum sizi yazamasamda mutlaka okuyorum. Asim.randevu nasil geçti canim.

Eklem sanada çok sevindim maşallah buyutuyorsun bebeği..
Peridrol bebek iner kanala inşallah hayirlisiyla sen yürüyüşü ihmal etme comel kalk ve oturduğunda dik otur hep hayirlisi olsun yinede sezaryen bile olsan keskesiz olsun..
Bende yoğunluk çok bugün yine eğitim vardi. YArin toplantı var okulda cuma arkadaşlarla buluscsz kismetse iyi değerlendirelim bu günleri

kızlar yazamadım dr gelınce ıyı gectı randevum nst bısey cıkmadı cok guzel dedı dr nsten 1.522 gr 39 cm olmus kızım 30+1 olarak olculer verıyor usg ıyı dedı hepınızın ıyı olmasına sevındım rabbım utandırmasın kısmeyı

Çok sevindim cnm herseyin yolunda olmasına hep böyle iyi haberler le gelirsin ve geliriz inş.massallah prensesimizi kilosuda boyuda gayet ii cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…