bebeğimi beklerken......

Kızlar hepinimizin kadınlar gunu kutlu olsun kızlar bugun kıZımın beşiğini aldık rabbim sag salim kucagımaza almak nasip olur inş

Eklentiler

• image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar şimdilik kızıma oda yapamıcam biraz maddi acıdan sıkısıgız bu besıği aldık baska beşik alamıcam olurmu kucuk anne yanı beşiğe gerek varmı bu aldıgımıDa sallanıyor fikirleriniZi bekliyorum

Bence cok güzel canim bende boyle birşey düşünüyorum zaten ilk etapta odaya gerek yok bebek senin yaninda yatak odasinda daha rahat olur. Bende yatak idama boyle beşik almayi düşünüyorum. Ölçüsü kaça kaç ne kadara aldin canim

Kızlar hepinimizin kadınlar gunu kutlu olsun kızlar bugun kıZımın beşiğini aldık rabbim sag salim kucagımaza almak nasip olur inş
Bence çok güzel cnm zaten ayşegülünde dediği gibi ilk zamanlar odaya gerek yok senin yanında kalacak..bence kullanışlı cnm Allah sağlıkla yatmasını nasip etsin inş..ben mecburen büyüyenlerden almak zorunda kaldım çünkü kv ile beraber olduğum için çok yerim yok en azından dedim çekmeceleri falanda işimi görür

Saolun kızlar kardesimin hediyesi beşiğin fiyatı 374 tl 100tl yatagı 474tl ye geldi karftın 76+110 ebatlarında eşyaları içinde kendi yatak odamın orta bölümünü ve şifonyerimi ayarlıcam

Bu arada yarın bana dua edin kızlar Dr kontrolü var çatı muayenesi yapacak umarım kolay olur.duruma göre bakıcam dedi doğumuda konuşuruz dedi.ak koyun kara koyun yarın belli olacak bakalım hayırlısıyla

Cok güzel yaa bende allahım nasıp ederse 2 yasına gelince oda yapmayı düşümüyorum cok beğendim güle güle kullanmak nasip olsun hepımız için
Benimde yanımda cnm kendi odamda ayrı bir odası yok yani Allah nasip ederse bakalım biraz büyüsün belli ayrı eve geçeriz

Pericim hayirli haberlerle gel inşallah. Ya az kaldi kiz bugün yarin doğuracak

Geldim kızlar Dr dan..yapın normal için müsait ve ben normal doğum için şans vermek isterim dedi.şimdi ortada bi problem yokken szry olmanın bi mantığı yok dedi..ama sende önemlisin o an dedi.dedim kendime pek güvenim yok ama rahat bi doğum olacaksa normal isterim ama beni zorlayıp aşağıda dikiş çok olacaksa o zaman gerek yok dedim..bunun için konuşmak erken dedi zamana bırakalım dedi.eğer herşey yolunda giderse rahat doğum olur dedi.ama henüz yola girmemiş belkide suyun gelir ama sancın olmaz açılman olmaz o zaman szryn döneriz dedi ve beklemeye karar verdik.şuan 37+3 ve 3280 gr olmuş bu hafta biraz fazla gelişmiş bir haftada 380 gr almış..hakkımızda hayırlısı artık nasıl kolay olacaksa öyle olsun benim için ve hepimiz için

Canim.masallah çok sevindim bebise hayirlisi olsun hakkında ama gereksiz sezaryen olma normal doğum anne ve bebek için en iyisi her türlü normal doğumun faydasini görürsün. Sezaryenden sonra bebeginle hemen ilgilenemeyeceksin belki normal doğumdan korkuyordun ama sezaryanin sonrasini düşün çok agrin olabilir sen kendine güven normal yapmak için elinden geleni yap sezaryen bssli basina bir ameliyat olduğunu unutma en son caren o olsun inşallah kolaylıkla dogurursun

Bakalım işte cnm normal doğuma fırsat verdik şimdilik..inş rahat olur. Ama ilk olacağından tedirginlik var işte neyle karşılaşacağını nasıl davranacağını bilmiyorsunHakkımızda hayırlısı artık

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim normal doğum olacaksa hiç korkma içini rahat tut her şey beyinde bitiyor korkarsan yapamazsın korkma sakın bende normal yaptım ve bebeğimle ilk andan itibaren ben ilgilendim herşeyiyle ona ilk ben dokundum ben gördüm bunlar çok güzel bir anı olarak kalıyor bence mutlaka normal yap.

Bu bebek kanala ne zaman iniyor kızlar.bizimki 4 haftadır kafa aşağıda ama ay şeklinde duruyor henüz bi gelişme yok keyfi yerinde heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…