teşekkür ederim canım inşallah yakalarım....yok o zaman olmamış daha ikinci çizgin birinciyle aynı olması lazım ya da daha koyu zaten 30 günde oluyosan 16-17-18.günlere dikkat et muhtemelen yumurtlama günün bu uçünden biri
o testler senin mi canım çok belirgin inşallah benimde öyle kırmızı çizgilerim olur...bak pozitif ovülasyon testi böyle oluyo eklem çalışmalara devam et sakın bırakma tmm inşallah yakalarsın canım ya yumurtayı
teşekkür ederim canım inşallah yakalarım....
o testler senin mi canım çok belirgin inşallah benimde öyle kırmızı çizgilerim olur...
inşallah canım...eşim de diyo ki senin yumurtlaman bozulmuş çok güldüm akşam...yok ben internetten buldum attım sana benimkilerde böyle oluyodu merak etme seninkilerde olacak inşallah..
inşallah canım...eşim de diyo ki senin yumurtlaman bozulmuş çok güldüm akşam...
Evet ben aldığımı ve yaptığımı eşime söylemedimovü testlerinden eşine bahsetme sonra sürekli soruyorlar oldu mu olmadı mı benim eşim hadi yapalım dediğimde kırmızıyı gördün mü diyodu sinir oluyodum ovüye endeksleniyolar ister istemez.
Evet ben aldığımı ve yaptığımı eşime söylemedim
her şeyide bilmeyi versinler ayolbak akıllıya
kızlar yarın randevunuz var değil mi
iyi az kalmış canım.. sizinkilerde sevinmişlerdir artık gözler senin üzerindebenim yok cuma akşam dokuzdaasimin var.kalp krizi diyodu ortalarda yok bişey mi oldu acaba.
kızlar bende heycan dorukta yarın saat 9 da randevum var ohhhh gecmedı bır türlü zaman saatler kaldı artık bebgımı görmeye heycandan ölücem
BAT'DAŞım ne var ne yok.. ben bugün dayanamadım test yaptım ama koca bir boşluk vardı maalesef .. herhalde bu ayda hüsranlardayımçok duygulandım yaa nasıl bi duygu acabasağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah bebişinde anneciğini bi görsün bakalım :)
BAT'DAŞım ne var ne yok.. ben bugün dayanamadım test yaptım ama koca bir boşluk vardı maalesef .. herhalde bu ayda hüsranlardayım
benim eşim mecburen öğrendi çünkü onun kartıyla aldım.ovü testlerinden eşine bahsetme sonra sürekli soruyorlar oldu mu olmadı mı benim eşim hadi yapalım dediğimde kırmızıyı gördün mü diyodu sinir oluyodum ovüye endeksleniyolar ister istemez.
çok duygulandım yaa nasıl bi duygu acabasağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah bebişinde anneciğini bi görsün bakalım :)
hayırlısı bakalım yap cuma günü bakalım varsa çıkar belkim. ben artık beklemedeyim bakalım pazar sabahı kırmızı kartı görürüm artıknapim ya bat daş bekliyoz bakalım daha bu ay hiç test almadım da yapmadım da ne bilim hiç içimden gelmiyo açıkçası cuma günü yapim diyorum öylesine
aynen öyle o çıkış anı muhteşem... o zamanlar bilmezdim ama çok kıymetliymiş bu duygular... sonradan anladımnasıl biliyor musun canım hem heyecanlı hem stresli bir duygu dr çıkışında oradan gülümsemeyle ayrılabilmek kadar güzel birşey yok.Allah herkese nasip etsin inşallah..
nasıl biliyor musun canım hem heyecanlı hem stresli bir duygu dr çıkışında oradan gülümsemeyle ayrılabilmek kadar güzel birşey yok.Allah herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?