bebeğimi beklerken......

yok o zaman olmamış daha ikinci çizgin birinciyle aynı olması lazım ya da daha koyu zaten 30 günde oluyosan 16-17-18.günlere dikkat et muhtemelen yumurtlama günün bu uçünden biri
teşekkür ederim canım inşallah yakalarım....
bak pozitif ovülasyon testi böyle oluyo eklem çalışmalara devam et sakın bırakma tmm inşallah yakalarsın canım ya yumurtayı
o testler senin mi canım çok belirgin inşallah benimde öyle kırmızı çizgilerim olur...

teşekkür ederim canım inşallah yakalarım....

o testler senin mi canım çok belirgin inşallah benimde öyle kırmızı çizgilerim olur...

yok ben internetten buldum attım sana benimkilerde böyle oluyodu merak etme seninkilerde olacak inşallah..

inşallah canım...eşim de diyo ki senin yumurtlaman bozulmuş çok güldüm akşam...

ovü testlerinden eşine bahsetme sonra sürekli soruyorlar oldu mu olmadı mı benim eşim hadi yapalım dediğimde kırmızıyı gördün mü diyodu sinir oluyodum ovüye endeksleniyolar ister istemez.

ovü testlerinden eşine bahsetme sonra sürekli soruyorlar oldu mu olmadı mı benim eşim hadi yapalım dediğimde kırmızıyı gördün mü diyodu sinir oluyodum ovüye endeksleniyolar ister istemez.
Evet ben aldığımı ve yaptığımı eşime söylemedim

bu arada benim kv deler de duymuş eşim dayanamamış bebeği görünce söylemiş şu an aileler biliyo yani.

kızlar bende heycan dorukta yarın saat 9 da randevum var ohhhh gecmedı bır türlü zaman saatler kaldı artık bebgımı görmeye heycandan ölücem

çok duygulandım yaa nasıl bi duygu acaba sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah bebişinde anneciğini bi görsün bakalım :)

çok duygulandım yaa nasıl bi duygu acaba sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah bebişinde anneciğini bi görsün bakalım :)
BAT'DAŞım ne var ne yok.. ben bugün dayanamadım test yaptım ama koca bir boşluk vardı maalesef .. herhalde bu ayda hüsranlardayım

BAT'DAŞım ne var ne yok.. ben bugün dayanamadım test yaptım ama koca bir boşluk vardı maalesef .. herhalde bu ayda hüsranlardayım

napim ya bat daş bekliyoz bakalım daha bu ay hiç test almadım da yapmadım da ne bilim hiç içimden gelmiyo açıkçası cuma günü yapim diyorum öylesine

benim eşim mecburen öğrendi çünkü onun kartıyla aldım.

nasıl biliyor musun canım hem heyecanlı hem stresli bir duygu dr çıkışında oradan gülümsemeyle ayrılabilmek kadar güzel birşey yok.Allah herkese nasip etsin inşallah..

napim ya bat daş bekliyoz bakalım daha bu ay hiç test almadım da yapmadım da ne bilim hiç içimden gelmiyo açıkçası cuma günü yapim diyorum öylesine
hayırlısı bakalım yap cuma günü bakalım varsa çıkar belkim. ben artık beklemedeyim bakalım pazar sabahı kırmızı kartı görürüm artık

nasıl biliyor musun canım hem heyecanlı hem stresli bir duygu dr çıkışında oradan gülümsemeyle ayrılabilmek kadar güzel birşey yok.Allah herkese nasip etsin inşallah..
aynen öyle o çıkış anı muhteşem... o zamanlar bilmezdim ama çok kıymetliymiş bu duygular... sonradan anladım

amin benimde bat a 4 gün kaldı inşallah böyle duygular bana da herkese de nasip etsin olursa ilk olacak zaten onun için bu duyguyu çoookk merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…