bebeğimi beklerken......

selam arkadaşlar ben bu gün kontrole gittim 2 li testi mi yaptırmıştım sonucunu da gösterdim iyi çıktı çok şükür veeeee bebeğimin cinsiyetini öğrendik bir kızım olacak

selam arkadaşlar ben bu gün kontrole gittim 2 li testi mi yaptırmıştım sonucunu da gösterdim iyi çıktı çok şükür veeeee bebeğimin cinsiyetini öğrendik bir kızım olacak
Ohhh çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş.üçüncü kızımızda geliyor desene bizim sıpa tek kaldı 3 çiçek bir böcek olduk:)

eklem post: 39910288 .!.:
Ayy canim masallah cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin. Cok guzel bir haber bu..
Oh oh ne guzel..
Bende bugun eminonune gittim bebisime ilk kez birseyler aldim Allahim ne kadar guzel bir duygu bu

Cnm. Çok sevındim rabbim tamamına erdirsin inş kızlar çogaldı

hepiniz çok sağolun kızlar amin inşallh

Dr geldik yine bizim tosun 3400 olmuş ama hala yola girmemiş Dr dedi bi hafta daha bekleyelim Pazartesi tekrar alt muayene edecek sanırım yola girmezse hala yada bu hafta kendiliğinden gelmezse szry olacak önümüzdeki hafta cuma günü 40 haftama başlıyorum çünkü..bu arada nst de iki kere sancı çıktı 120 lerde ama bişi hissetmedim ben

Masallah tosuncuga.. Hakkında hayirlisi olsun canim benim..bizi habersiz birakma. Belki kendiliğinden ddoğum baslar .. Sezar yan de olsa sagliklli alda bebisi kucagina inşallah cabuk toparlanirsin. Benim ilk doğum sezaryen. Ben cabuk topalamistim hatta hic yatmamistim bebisede hep kendim baktim

Cnm çok sevindim doğum tarihimiz verilmiş saglikli hepsinde olsun sezeryan olsun bizi habersiz birajma bende bebeğinin kiyafetlerini yikadim kurucular utulucem birazdan cantami hazirlicam peridrol84 hastane cantama neler koymaliyim sen neler koydum bi yardimet bana bende yarin dra gidiyorum haber veririm size

Valla cnm ben sezeryan olabilme ihtimaline karşı biraz fazla koydum kıyafet ne olur ne olmaz eksik olacağına fazla olsun dedim..3 zıbın takımı bi tane doğduğunda giymelik tulum takım.birde hastane çıkışında giymesi için bir kıyafet koydum..bir kalın bir ince battaniye koydum..yine hastane çıkışı için kundak battaniye koydum..çorap pişik kremi bez biberon...kendim için iki lohusa pijama takımı emzirme sütyeni kullan at çamaşır göğüs pedi malum normal ped çorap havlu terlik birde hastane çıkışı giymek için kıyafet..birde humana çayı alıp onu ilave edicem süt olayında birebirmiş..he bide tabiki makyaj malzemesi..kaşık çatal bardak da koydum ben öyle hstanedekileri pek kullanamam çünkü huylanırım

çok teşekkür ederim peridrol84 bende çantamı persembe gunu alıcam sıparıs verdım elıme anca ulasır lohusa takımlarım kaldı yıkanıcak sonra çantamı hazırlıcam bende dr gıttım bugun nst em çok guzel çıkmış dr dört dörtlük nst dedı ıyı dedı gelısımı 1960 gr 41 cm olmus kızımın kılosu tahmını dogum zamanımız 30 nısan dedı 36 haftadan sonra tam netlık kazanacakmıs çatı muayynesınden sonra normal ve sezeryan için karar verıcekmıs

Hadi gözün Aydın cnm herşey yolunda maşşallah..seninde pek bişi kalmadı sayılır bizim kırkımız ın çıktığı yada çıkacağı zamana denk geliyor..Allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş

slm kızlar nasılsınız bi sorum olacak sizlere ben geçen hafta çok ağar bi grip geçirdim sonra sinüzite döndü uzman iç hastalıkların dr. na gittim antibiyotik başlıcaz dedi bebeğe zararı yok dedi kullanmaya başladığım gün vajinal kaşıntı başladı çok şiddetli ilaçtandır dedin dün 4.gündü bıraktım ama bugünde kesik süt gibi akıntı geldi kaşıntı da var hala sizce bu nedir mantar mı oldum akıntı neyin nesi bi zararı olmaz inşallah dimi kızlar...

Cnm zaman yaklastikca heyecan basiyo beni hepimize hayirli doğumlar nasip etsin sağ saglim kucagima almak nasip olur pericim hastane için terlik bulamadim sen nasip bisey aldin resmini atabilirmisin acaba

Cnm zaman yaklastikca heyecan basiyo beni hepimize hayirli doğumlar nasip etsin sağ saglim kucagima almak nasip olur pericim hastane için terlik bulamadim sen nasip bisey aldin resmini atabilirmisin acaba
Atıyorum cnm hemen ama ben lohusa terliği olarak almadım gereksiz masraf bence

Böyle bili aldım ben onuda tesadüfen gördüm hemde 8 tl .ama rahat plastik gibi ayağında yok gibi bişi..yürürken baya rahat olur diye düşündüm hafif olduğundan, belki bakarsın szryn olur çünkü

Tatlım akıntı normal bende başından veri var.son zamanlar çoğaldı hatta..kaşıntıya gelince antibiyotik ilaçlar malesef vajinada kaşıntıya neden oluyor mantara çevirebiliyor

Tatlım akıntı normal bende başından veri var.son zamanlar çoğaldı hatta..kaşıntıya gelince antibiyotik ilaçlar malesef vajinada kaşıntıya neden oluyor mantara çevirebiliyor
seninki de kesik süt gibi mi canım benimde normalde akıntım vardı da bu farklı biraz kesik süt gibi parça parça geldi bi kere ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…