- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
cnm gercekten cok şık duruyor bende alıcam ama bulamadım bende hafıf olsun ıstıyorum plastık olsun bakalım gebzede cuma pazarı var oraya bakıcam bızım burdakıler tuvalet terlıgıne benzıyor bende almak ıstemedım ıns guzel bısey bulurumEki Görüntüle 1459958
Böyle bili aldım ben onuda tesadüfen gördüm hemde 8 tl.ama rahat plastik gibi ayağında yok gibi bişi..yürürken baya rahat olur diye düşündüm hafif olduğundan, belki bakarsın szryn olur çünkü
Canım benim birmilyoncu mağazaları varya hani ne ararsan var o mağazalarda eskiden öyle deniyordu ordan aldım ben tesadüfen gördüm bendecnm gercekten cok şık duruyor bende alıcam ama bulamadım bende hafıf olsun ıstıyorum plastık olsun bakalım gebzede cuma pazarı var oraya bakıcam bızım burdakıler tuvalet terlıgıne benzıyor bende almak ıstemedım ıns guzel bısey bulurum
Çok tatlı cnm güle güle kullansın prensesimiz inş..ben puset alınca ona gerek duymadım aynı işlevi görür diye. Ama çok şık duruyor beğendimbeğendimkızlar bugun hakmara bu ana dizi gelmiş dayanamayıp aldım sizce iyimi yapmısımEki Görüntüle 1460245
bende almıcaktım ama herkes al dedı yanında olur dedıler apt ıcınde gezdırırsın dedıler oyle aldım bıde ucuzdu 59 tlÇok tatlı cnm güle güle kullansın prensesimiz inş..ben puset alınca ona gerek duymadım aynı işlevi görür diye. Ama çok şık duruyor beğendimbeğendim
senın az kaldı ben hala ınanamıyorum sen hele bır dogur sıra bana gelıyo bakalım ne olcak bendekı panık kımsede yokAnammmmm... Takvimimde son 9 gün yazıyor tekli rakamlara düşmüşümya ben..
burda gezdım ama bulamadımCanım benim birmilyoncu mağazaları varya hani ne ararsan var o mağazalarda eskiden öyle deniyordu ordan aldım ben tesadüfen gördüm bende
ben buralardayım cnm masallah paşamıza ama dedıgın gıbı gelesı yok ama erkekler gec gelır dyorlar kızlarda erken ıns benım kızımda 40 haftayı bekler bende erken gelmesınden korkuyorum nezamn randevun cnmKızlarrrr kayıplardasınız yineeee..inzivaya mı çekildinizzz..bugün 39+1 iz 40 başladık ama hala bişi yok ne zaman gelicek bu bebiş ellerini hala sağ kaburgamda hissediyorum anlaşılan yola girmemiş..kendi gelesi yok bu gidişle bizim zorumuzla gelecek
Canim mantar gibi duruyor senin kieklemgibi0269 .!.:seninki de kesik süt gibi mi canım benimde normalde akıntım vardı da bu farklı biraz kesik süt gibi parça parça geldi bi kere ama
Kızlarrrr kayıplardasınız yineeee..inzivaya mı çekildinizzz..bugün 39+1 iz 40 başladık ama hala bişi yok ne zaman gelicek bu bebiş ellerini hala sağ kaburgamda hissediyorum anlaşılan yola girmemiş..kendi gelesi yok bu gidişle bizim zorumuzla gelecek
çok şükür nerden nereye geldıkCanim acele etme.. Benim oglum kirk birinci haftda dogdu erkekler gec gelir..
Ozledim muhabbetinizi ya kimseler gelmiyor diye dusunuyordum kaynatmissiniz yine..
Bende cok agir grip gecirdim gecti cok sukur ama yattim hep..
Tekli rakamlari bende bir gorsem ben daha bugun ikili rakamlara dustum
Nerden nerelere geldik..
Pazartesi cnm bakalım tekrardan muayene edecek bu sefer ne der bilmiyorum..bu arada artık kızlarda bekliyor merak etme erken gelmezben buralardayım cnm masallah paşamıza ama dedıgın gıbı gelesı yok ama erkekler gec gelır dyorlar kızlarda erken ıns benım kızımda 40 haftayı bekler bende erken gelmesınden korkuyorum nezamn randevun cnm
Ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyorhastane takımımız tacları ben yaptıum
Valla cnm ben hep burdayım bakıyorum kimse yok yazmıyorum bende..bebişler gelince sohbete zor zaman bulucaz iyi değerlendirmek lazım bugünleriCanim acele etme.. Benim oglum kirk birinci haftda dogdu erkekler gec gelir..
Ozledim muhabbetinizi ya kimseler gelmiyor diye dusunuyordum kaynatmissiniz yine..
Bende cok agir grip gecirdim gecti cok sukur ama yattim hep..
Tekli rakamlari bende bir gorsem ben daha bugun ikili rakamlara dustum
Nerden nerelere geldik..
bişey kalmamış canım inşallah kendi gelirKızlarrrr kayıplardasınız yineeee..inzivaya mı çekildinizzz..bugün 39+1 iz 40 başladık ama hala bişi yok ne zaman gelicek bu bebiş ellerini hala sağ kaburgamda hissediyorum anlaşılan yola girmemiş..kendi gelesi yok bu gidişle bizim zorumuzla gelecek
evet canım mantar ne yazık ki dr. gittim fitil verdi krem verdi şampuan verdi ama hala tam olarak geçti sayılmazCanim mantar gibi duruyor senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?