bebeğimi beklerken......

Yok cnm olmaz ne zararı olcak ama ihmal etme tabi sen yayılmasın.zaten normalde de gebelikte kaşıntı olayı olabiliyor dr söyle krem verir belki.bi ara bende de çok kaşıntı oldu 3.5 gün kadar sonra geçti şükür çamaşırını ütüleyip giymeye çalış

cnm gercekten cok şık duruyor bende alıcam ama bulamadım bende hafıf olsun ıstıyorum plastık olsun bakalım gebzede cuma pazarı var oraya bakıcam bızım burdakıler tuvalet terlıgıne benzıyor bende almak ıstemedım ıns guzel bısey bulurum

Canım benim birmilyoncu mağazaları varya hani ne ararsan var o mağazalarda eskiden öyle deniyordu ordan aldım ben tesadüfen gördüm bende

Çok tatlı cnm güle güle kullansın prensesimiz inş..ben puset alınca ona gerek duymadım aynı işlevi görür diye. Ama çok şık duruyor beğendimbeğendim
bende almıcaktım ama herkes al dedı yanında olur dedıler apt ıcınde gezdırırsın dedıler oyle aldım bıde ucuzdu 59 tl
besıgımızı odamızdan baska bır yere cıkarabıcam onun ıcın aldım

Kızlarrrr kayıplardasınız yineeee..inzivaya mı çekildinizzz..bugün 39+1 iz 40 başladık ama hala bişi yok ne zaman gelicek bu bebiş ellerini hala sağ kaburgamda hissediyorum anlaşılan yola girmemiş..kendi gelesi yok bu gidişle bizim zorumuzla gelecek

ben buralardayım cnm masallah paşamıza ama dedıgın gıbı gelesı yok ama erkekler gec gelır dyorlar kızlarda erken ıns benım kızımda 40 haftayı bekler bende erken gelmesınden korkuyorum nezamn randevun cnm

eklemgibi0269 .!.:
seninki de kesik süt gibi mi canım benimde normalde akıntım vardı da bu farklı biraz kesik süt gibi parça parça geldi bi kere ama
Canim mantar gibi duruyor senin ki

Canim acele etme.. Benim oglum kirk birinci haftda dogdu erkekler gec gelir..
Ozledim muhabbetinizi ya kimseler gelmiyor diye dusunuyordum kaynatmissiniz yine..
Bende cok agir grip gecirdim gecti cok sukur ama yattim hep..
Tekli rakamlari bende bir gorsem ben daha bugun ikili rakamlara dustum
Nerden nerelere geldik..

çok şükür nerden nereye geldık

Pazartesi cnm bakalım tekrardan muayene edecek bu sefer ne der bilmiyorum..bu arada artık kızlarda bekliyor merak etme erken gelmez

Valla cnm ben hep burdayım bakıyorum kimse yok yazmıyorum bende..bebişler gelince sohbete zor zaman bulucaz iyi değerlendirmek lazım bugünleri

bişey kalmamış canım inşallah kendi gelir
Canim mantar gibi duruyor senin ki
evet canım mantar ne yazık ki dr. gittim fitil verdi krem verdi şampuan verdi ama hala tam olarak geçti sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…