Cok güzel canim güle gule giysin inşallah DDayanamadin erkenden almak istiyorsun dimikızlar buda benim prensesimin hastane çıkışı nasıl.
ay canım çok sevindim yarın tosununa kavuşuyosun ne kadar güzelEvet kızlar bugün Dr gittim..bizim tosun 3580 olmuş ama henüz kanala iniş yapmamış Dr bu saatten sonrada zor görünüyor dedi..kanala girse bile hiç sancın yok dedi..haftan Perşembe doluyor cuma szryn için hazırlıklı gel dedi..günün dolduktan sonra beklemem riskli dedi kaka yapma ihtimaline karşı..bende öyle olunca çarşambaya çektim eşim yanımızda daha fazla durabilsin diye..izin olayından dolayı..Dr yarın ameliyathaneden Çarşamba günü ne saat için randevu alacak..bizimki rahat buldu gelesi yok artık biz tahliyesine karar verdik
evet canım dayanamadım arada gördükçe beğendiğim oldukça alıyorum tek tük.Cok güzel canim güle gule giysin inşallah DDayanamadin erkenden almak istiyorsun dimi
Hayirlisi olsun canim hakkinda. Hayirli doğumlar diliyorum sana.. Allahin izniyle bebisine kavusmaya az kaldi.. Saglicakla geçsin ameliyat inşallah.. Allaha emanetol.. SSimdiden gözün aydin diyelim sanaperidrol84 .!.:Evet kızlar bugün Dr gittim..bizim tosun 3580 olmuş ama henüz kanala iniş yapmamış Dr bu saatten sonrada zor görünüyor dedi..kanala girse bile hiç sancın yok dedi..haftan Perşembe doluyor cuma szryn için hazırlıklı gel dedi..günün dolduktan sonra beklemem riskli dedi kaka yapma ihtimaline karşı..bende öyle olunca çarşambaya çektim eşim yanımızda daha fazla durabilsin diye..izin olayından dolayı..Dr yarın ameliyathaneden Çarşamba günü ne saat için randevu alacak..bizimki rahat buldu gelesi yok artık biz tahliyesine karar verdik
Cnm çok sevindim pasam iz geliyo bizi duaları mız seninle sende bize et yarın bende dr gidiyorumTşk ederim kızlar..yarın 12 de yatış Allah'ın izniylede saat 13 gibi de szry olacak..bol bol dualarınızı bekliyorum..ilk fırsatımda yazıcam..
Günaydın yoldaşlarımmm..biz uyandık son hazırlıklarımızı yapıyoruz..fırsat bulmuşken yazayım dedim..iki saate evden çıkıcam..tam bir senedir sizi tanıyorum iyi kötü herşeyimizi paylaştık..ve bugünlere kadar geldik..hepinize destekleriniz için tşk ederimm..Allah'ın izniyle sağ salim doğumumuz ve doğumlarınız gerçekleşir..dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlarr..doğum sonrası ilk fırsatımda gelip yaşadıklarımı yazıcam sizlere..öpüyorum Allah'a emanet olun
Cnm allahim kolaylik versin Rabbim yardimcin olsun pasamizin resmini bekliyoruz ben çok heycanlandim simdi ilk bebeğimiz geliyoooooooooo allahim nazarlardan korusun haberlerini bekliyorumGünaydın yoldaşlarımmm..biz uyandık son hazırlıklarımızı yapıyoruz..fırsat bulmuşken yazayım dedim..iki saate evden çıkıcam..tam bir senedir sizi tanıyorum iyi kötü herşeyimizi paylaştık..ve bugünlere kadar geldik..hepinize destekleriniz için tşk ederimm..Allah'ın izniyle sağ salim doğumumuz ve doğumlarınız gerçekleşir..dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlarr..doğum sonrası ilk fırsatımda gelip yaşadıklarımı yazıcam sizlere..öpüyorum Allah'a emanet olun
canım çok duygulandım Allah yardımcınız olsun bu günleri de gördük ya darısı bizlerin başınaGünaydın yoldaşlarımmm..biz uyandık son hazırlıklarımızı yapıyoruz..fırsat bulmuşken yazayım dedim..iki saate evden çıkıcam..tam bir senedir sizi tanıyorum iyi kötü herşeyimizi paylaştık..ve bugünlere kadar geldik..hepinize destekleriniz için tşk ederimm..Allah'ın izniyle sağ salim doğumumuz ve doğumlarınız gerçekleşir..dualarınızı bizden eksik etmeyin kızlarr..doğum sonrası ilk fırsatımda gelip yaşadıklarımı yazıcam sizlere..öpüyorum Allah'a emanet olun
Ahhh canim benim ne kadar sevindim bilemezsiniz.. Allah anali babali büyütsün maşallah tosuncuga.. Bu günleri gördük çok şükür.. Simdi sirayla Allah bize de göstersin..peridrol84st: 40153847 .!.:Selam kizlarr..biz bebisimizi hayırlısıyla kucağımıza aldık 3850 gr boyumuzda 50 cm teyzeleri..şükürler olsun yüzünü görebildik ultrasonlarda hep arkası dönüktu.resim atıcam sizlere daha sonra özelden.cok abartı degıl ama ağrım azda olsa var..az önce yürüyüş ıcın kaldırdılar 2 adım atabildim anca..zoru atlattık artık iyileşme sürecimiz başladı
Slm canm bebek cok mu asagida acaba ondan olabilir mi.. Ben fazla yormuyirum kendimi evde genelde Dinleniyorum. Rutin evi topla yemek bulasik birde süpürge isi yerleri silmeyi bile azalttim benimde oluyor agrim çok yorulunca. Yürüyüşü de çok abartmamsk lazimslm hanımlar 27 haftalık hamıleyım gun ıcınde ara ara sancılarım oluyor bazen yurus yaprken kasıgıma sancılar gırıyor. Bunlar normal mu bu haftalarda sızler evde hangı ıslerınızı yapıyorsunuz
cnm gözün aydın tatlım allah analı babalı buyutsun ınş ılk bebegıumız geldı cok şükür ayyyyyyy sıra bana gelıyoooooo rabbım saglıklı uzun oımur versın cnmSelam kizlarr..biz bebisimizi hayırlısıyla kucağımıza aldık 3850 gr boyumuzda 50 cm teyzeleri..şükürler olsun yüzünü görebildik ultrasonlarda hep arkası dönüktu.resim atıcam sizlere daha sonra özelden.cok abartı degıl ama ağrım azda olsa var..az önce yürüyüş ıcın kaldırdılar 2 adım atabildim anca..zoru atlattık artık iyileşme sürecimiz başladı
canım ne kadar sevindim anlatamam hayırlısıyla kavuştun bebeğine rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Selam kizlarr..biz bebisimizi hayırlısıyla kucağımıza aldık 3850 gr boyumuzda 50 cm teyzeleri..şükürler olsun yüzünü görebildik ultrasonlarda hep arkası dönüktu.resim atıcam sizlere daha sonra özelden.cok abartı degıl ama ağrım azda olsa var..az önce yürüyüş ıcın kaldırdılar 2 adım atabildim anca..zoru atlattık artık iyileşme sürecimiz başladı
Kizlar acaba @lnelemder_34 ne alemde.. Oda gelse bir suprizle keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?