bebeğimi beklerken......

Mrb kızlar..nasılsınız bakalım..biz taburcu olduk sabah saat 11 gibi evimizdeydik şükürler olsun..yavaş yavaş artık daha ii hissediyorum kendimi ama tabi ağrılarım tam geçmedi.200 gr bir sisligimiz gitti..babamiz simdi kimliğimizi çıkarmaya gitti..cok güzel bir duygu ama tabi henüz tam ilgilenemedigimden bisiy anlayamıyorum..Allah hepinizi bi avazda saglikla kurtarsın inş

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtuldunuz ağrılarında geçer bi kaç güne yavaş yavaş sağlığınız yerinde olsun...benim de bu aralar başım ve ensem çok ağrıyor tansiyonum normal çıkıyor tekrar öksürük boğazlarıma yapıştı kaşıntım geçmişti ilaçlarla ama şimdi tekrar başladı ne yapçam bilmiyorum poff benden böyle canım...

cnm artık anne oldun rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın kendını ıyı hıssettıgınde deneyımlerını bızımle paylasırsan sevınırım

Mrb kızlar nasilsinizz..biz pek ii değiliz rüzgarım sarılık oldu sınırda çıktı tahlil sonucu Dr önlem amaçlı yatış verdi. Dünden beri hastanedeyiz mavi ışık veriyorlar kuzuma. Öğleden sonra tekrar tahlil yapılacak umarım düşmüştür deger..duruma göre öğleden sonra çıkış yapılacak dua edin teyzeleri.. Birde siz siz olun dogum sonrası bir kac gun mama takviyesi yapın o zaman hic bisi olmuyor.normalde bende yapacaktım ama ebeler gerek yok deyince salak gibi onları dinledim..o yüzden sizinde benim gibi basiretiniz bağlanmasın ve iki gun mama takviyesiyle atlatirsiniz..şimdilik bizden haberler böyle

Geçmiş olsun cnm inş hemençık düzelir cnm en iyi sarılığı anne sütü diyorlar rabbim acil şifalar versin rüzgar bebeğimize

Geçmiş olsun cnm inş hemençık düzelir cnm en iyi sarılığı anne sütü diyorlar rabbim acil şifalar versin rüzgar bebeğimize
Saol cnm TSK ederim..evet en iyi besin anne sutu ama szry doğumda bir kac gunü buluyor iste sütun gelmesi..

canım çok geçmiş olsun bebişimize Allah acil şifalar versin.

Canim.cok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah en kisa zamanda düzelir. Sen canini sikma çoğu bebekte oluyor zaten senin şuan moralinin yuksek olmasi lazim.. Rahat ol kendine ve yediklerine dikkat et bol sütlü günlerin olsun .
Bu arada kuru dut hosafi yap çok sut yapiyor.. Seker bike koymana gerek yok ama istersen koyarsin..

Kizlaar nabersiniz.. Bende hazirliklar tam gaz devam ediyor.. Hergun yuruyis yapıyorum. Cikmisken birşeyler aliyorum.. Hem bebise h kendime.. Bugün kapi süsü yaptım on tlye mal oldu tavsiye ederim.. Daha tam bitmedi. İsmini falanda yazicam. Yuvarlak karton kestim üstüne kurdele doladim ve bir iki sus ve tul ile çok ucuza geldi..

Simdi sirada lohusa terligm Var. Malzemesini aldim onuda çok ucuza mal etmiş olacagim 5-6 tl susleri tuttu. Birde plastik terlik alacagim 5-10 tlye..yapayim resmini atarim.

Mrb kızlar kaç gündür giremedim..bi gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk.sarılığımız düştü şükür ama hala azda olsa var inş onlarda geçecek..insan bebeğini öyle çaresiz görünce çok morali bozuluyor ister istemez..bugün yine kontrolümüz vardı hem benim hem rüzgarın..biraz ağrılarım var tabi tam dinlemedim çünkü sarılık yüzünden ayaklanmak zorunda kaldım..ama bende bi problem yok..Allah'a şükür bebişimde atlatacak..yalnız bizim bir sorunumuz var benim velet emmeye gelince orada uyuyor ne yaparsam yapayım uyanmıyor çoğu zaman..bende çareyi sağıp vermekte buldum en azından biraz toparlana na kadar..ama bu huyundan nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..bizden havadisler böyle sizler nasılsınız bakalım bebişler nasıl

Canim iyi olacaksiniz insallah..
Ya senin kokunu istiyor ve ariyor canim o yüzden göğsünde rahat ediyor. Senin suanki isin bebisle ilgilenmek canim ne kadar çok temas ederseniz iliskiniz o kadar güzel olur. sen sadece bebege odaklan suan başka birşey düşünme kaptan o o ne derse öyle olacak canim senin kokunu istiyorsa vereceksin :)

Sorma valla canım herşey onun istediğine göre oluyor..parmağında oynatıyor bizi valla:)şu memede uyuma huyundan vazgeçse karnı doyacak da uyuyunca aç kalıyor eşek oda sarılığı tetikliyor işte..bende şimdi önce emziriyorum ne zaman orda uykuya daldı sonrasında kalanı sağıp biberonla veriyorum..en azından sarılığı atlatana kadar böyle devam..sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hazırlıklar bitmek üzere bakıyorum da..yaptıklarına bayıldım ellerine sağlık..çok güzel görünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…